Új hozzászólás Aktív témák

  • szatir1899

    csendes újonc

    válasz kutkut #10206 üzenetére

    "A morál meg... Van, hogy engem is idegesített, hogy ha valakivel nem jött össze az első passz, akkor onnantól 10x nehezebb volt vele bármit is csinálni... Ugyanakkor nem mondhatjuk, hogy ez nem életszerű... A legnagyobbakkal is előfordul, hogy "aznap bal lábbal keltek fel"... Egyébként szerintem ez sem annyira rejtett funkció a játékban, a játékos meccs előtti formája, illetve a meccsen kapott értékelése alapján nem olyan nehéz leszűrni, hogy ki az, akinek épp nem megy..."

    Na ezzel vitatkoznék!
    Vegyük pl a Juvét!

    Higuain ha mondjuk a valóságban kihagy 2 helyzetet az első húsz percben majd vezetést szerez az ellenfél, a következő két helyzetét minden további nélkül berúgja a második félidőben! Az esetek 95%ban igy van! De ha továbbvisszük a gondolatot igen 5%ban van olyan meccse amikor tényleg semmi nem jön össze neki de akkor előlép egy Dybala vagy egy Mandzukic és ők döntik el a meccset! Pont ezért sztárok pont ezért bajnok öt éve megkérdőjelezhetetlenül a Juve és pont ezért kerülnek 50-100 ezer coinba a játékban ezek a játékosok! Kivétel természetesen van mert 38 meccsbő a Juve is kikap egyszer na akkor legyen ez a morálos dolog a legnagyobbaknál is, de nekem ez 5 meccsből egyszer fordul elő a játékban hogy minden kimarad nem pedig 38bol egyszer!
    Szóval ezt a morál dolgot állítsák be a 82töl lefele játékosoknak, mert olyan szinten pl a középcsapatoknál ez igen valóság! És pont ezzel tennék még élethűbbé a játékot pont emiatt akarunk mindannyian nagy sztárokkal játszani! :)
    példákat sorolhatnám még remélem ebböl is érthető!

Új hozzászólás Aktív témák