Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
(#10451) Elroy1980 és (#10452) Stylerr: Valóban, elnézést kérek, pedig ellenőrizni szoktam a linket, addig is csináltam egy sztem jobbat, mint az előző... MIX (Asa OP, 4*, jól passzol, nem lassú és jól védekezik, be tud segíteni az 1 db CDM-nek.)
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
Üdv az Uraknak!
Készültem egy új VIDEÓVAL nektek, remélem sokan megnézitek.
Volt még egy korábbi sztorim, egy elvesztett kupa elődöntő egy DIV 1 győztes külföldi kolléga ellen, kicsit pechesnek éreztem magam, de ezt írtam is.
Szerencsére tudtam írni neki, azóta felvettük egymást barát listára, vasárnap játszottunk egy meccset, gondoltam vissza vágok, annyi volt a probléma, hogy túl voltam egy másfél órás fal labdán, elég fáradt voltam és kaptam egy combos 4-0-át tőle. Nem volt nagy dolog, fáradtan nem szabad játszani, csak néha nehéz megállni. Átrohant a védelmemen, helyzetbe nem kerültem sokszor, volt 1 vagy 2 kapufám, már nem emlékszem, de nem is fontos, az eredmény reális volt.
Ma sikerült újra meghívni játékra, végre a port nyitások rendbe tették a meghívásomat, nem dobja el a meccset a szerver, ha én hívok barátot játékra, de sztem a meccs közbeni net stabilitásomnak is jót tett a dolog.
Szóval ez a linkelt meccs, egy online barát elleni meccs, duplán kellett törleszteni, mert ha ezt is elbukom, akkor már sztem nem jött volna többet játszani.
15:00 perces felvételi lehetőség miatt 1-0-ról megy a videó, a végén látszódik az első gól is, illetve volt még 2 kapufa is, de ezek benne vannak! Igazából próbáltam megfontoltan támadni, az előny birtokában, illetve ritmusokat váltani, de ami igazán örömmel töltött el, hogy sikerült lehoznom az idei szezonom egyik legjobb védekezését (sztem) és az egyik legtöbb szerelését egy meccsen. (Minden esetre nem volt ellenem a gép.)
Fogyasszátok, remélem alaposan nézitek, ha vannak észrevételek, azokat örömmel olvasom.
-
törölt tag
Gondoltam kipróbálom, hogy végig tudom-e nyerni online draftban mind a 4 meccset coin csalókkal (jó pár hónapja csak az offline-nal játszok), direkt elfogadok minden ellenfelet, azt is akin rögtön látszik, hogy csaló.
Most 3 gyôzelemnél tartok, egy negyed órája viszont csak olyan ellenfelet dob, akik öngól nélkül lépnek ki. Azt hiszem ez mindent elmond errôl a játékmódról, még a pack-okra leszek kíváncsi...
-
-
_adaml21_
őstag
Én mindenképpen ajánlom, hogy adj el mindenkit, és építs 0-ról eg új csapatot, átgondolva, akár a mi tanácsainkat felhasználva!
Seria a azért népszerű, mert olcsón lehet bomba védelmet és kp sort összerakni, így mindenképp ajánlott. De persze ha úgy vagy, mint pl én, aki spanyol foci szerelmes, lehet abból is jobbat alkotni. En is azzal kezdtem, de rájöttem, hogy egy újabb minőségi ugrás 100ezrekbe fájna bbvaban, így nekiálltam hibrideket összerakni. -
dtrms
aktív tag
Tudnátok nekem ezekről a játékosokról mondani valamit?
Serie A - ezt a csapatot most állitottam össze és már venném is meg őket. (+Cuadrado!!!)
A középpályát elég hardcore-nak találtam. Mindenki H/H és nagyon brutálisan lő távolról is, valamint cselezni is tud (statok alapján). A széleken ugyan ez, próbáltam jól lövő, gyors és cselezni is tudó játékosokat válogatni.
Dybala azt hiszem alapvető csatár a Serie A-ban a fórumon olvasottak alapján. Szóval róla nem kell mondani semmitAz lenne a kérdésem, hogy ezekről a játékosokról (+Cuadrado) tudnátok e nekem irni részletesebben? Mennyire jó in-game ez a csapat? (esetleg valahol változtassak?
+ még egy kérdés, a H/L workrate és az M/M mennyire befolyásoló? általában csak H/H vagy H/M M/H wr-tel játszottam BPL-ben.
-
Rypejakten
addikt
Guarint és Radját cseréld meg, Cuadrado meg jobb wingerként, mint Candreva.
mindenki veszett jó ingame, érezni fogod a minőségi váltást. sőt, szerintem a védelemben csúcsosodikki igazán a Serie A előnye.
jobbra Lichtsteiner, középre Manolas/Caceres/Barzagli/Castán/Bonucci ha van pénz, Chiellini. balra Alex Sandro / Evra.
kapuba /Handanovic / Perin / Buffon, de itt neked kell kitapasztalni, neked ki válik be.Dybalán sok kicsit a hype. én is használom, szeretem, de nem ő a megváltó. ha nem jönne be, Jovetic vagy ha tank kell, Morata vagy Higuain is opció.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Ez a jatek egy nagy vicc semmi mas....nekem ne mondja barki is, hogy szamit a chemistry. Draft, direkt 100as, lehetoleg minel tobb zold sarga vonalas csapatot probaltam osszerakni, egy db piros vonal volt, mig az ellenfelemnel csak piros, es olyan passzokat csinalt, ugy baszkodta odebb kis girnyo jatekosokkal toty pogba-t es ugy elvert mint buzi a faszat, hogy csak lestem...en persze ket passzra keptelen voltam mer nem ment emberhez ...
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Luigi0086
csendes tag
válasz Stylerr #10466 üzenetére
De van. PES nek hívják,körítésbe tényleg ultra gyenge ez igaz. Viszont gameplaybe,fizikába veri a fifát. Foci a lényeg,nem a hangulat. Azog barátotok is elment pesezni. Megjött az esze! Ez a fifa egy szét updatelt valami, full lutri szerencsejáték. Ha nyerőgépezni akarok kaszinóba megyek!
-
thebigK
addikt
Komam eddig ezen a forumon csak pes imado hozzaszolasod volt. Eltevedtel? (no offense)
Hozzateszem a 16 pc-n szerintem eleg ratyi lett...“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Rypejakten
addikt
most jutott időm megnézni.
védekezés jó volt, de néha nagyon embert akarsz fogni, érdemesebb inkább területbe bemozgatni a hátul levő védőt, és containnel nyomulni a labdásra a közelivel. kisebb az esélye az akarva-akaratlanul bekövetkező elváltásnak / fifa bullshitnek. plusz, kevesebb meló is.
tudod, az én rákfeném a kényszerítő meg az elsőérintéses foci, de biztos vagyok benne, hogy én a kapkodásommal csomó labdát adok el azért, mert ezt erőltetem, míg te stabilan tartod a lasztit - a gép elleni játék átnevel arra, hogy becsüld a labdát, úgyhogy abszolút megértem.
amúgy 30 perc után kilépnék ellened, mert az idegszálaimat vágnád gallyra a driven pass-szal meg hogy lehetetlen leütközni / megelőzni a passzaid, mert óriási területet (egész pálya, gyakori oldalváltások, keresztlasztik) játszol be, kb. lehetetlen ezt lepressing-elni.
ezt vedd elismerésnek.amúgy gratula, jól toltad!
-
MdewC
nagyúr
válasz thebigK #10464 üzenetére
Hú de ismerős. Nálam is előfordul, de ezzel sztem nem vagyunk egyedül. Az írás végén bereccsentem...
(#10467) Luigi0086: Kolléga, nagyon szépen kérlek, hogy ezt a PES dolgot ne erőltessük tovább. Megértem/megértjük, hogy szereted, örülök, ha tetszik, de ez egy FIFA fórum, itt 10/9-en szeretünk játszani a játékkal, nem kell téríteni senkit a másikra, akkor se ha nem tökéletes a FIFA. Így szeretjük/nem szeretjük, de én például nem akarom mindig megvédeni a játékot. Köszönöm.
(#10463) Rypejakten: +1
(#10470) Rypejakten: Köszönöm szépen!
"érdemesebb inkább területbe bemozgatni a hátul levő védőt, és containnel nyomulni a labdásra a közelivel. kisebb az esélye az akarva-akaratlanul bekövetkező elváltásnak / fifa bullshitnek. plusz, kevesebb meló is"
Igen, biztos emlékszem írtam korábban a védekezésről, hogyan használom, nagyon egybe esik amit írsz és igazat is adok. Itt most valamiért annyira jól jöttek ki a dolgok, hogy tudtam agresszívebben szerelni, ettől függetlenül használom a csapat társ cointaint, néha jobban sikerül, néha kevésbé, de igazat adok.
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
válasz Luigi0086 #10467 üzenetére
Már másodszor látom leírva, nem akartam szólni, de most már nem bírom megállni: Azog ki lett tiltva a fórumról, mert kb. 5 accja volt egyszerre, és amikor az egyikkel betelt a pohár, váltott másikra.
Amúgy meg az, hogy elment PESezni, hülyeség, neki FIFA az élete, kb. 2000 órája van már neki benne. Az, hogy leírta, hogy abbahagyja a FIFÁt, kb napi rendszerességgel megtörtént, majd 1 nap múlva jött, hogy összerakott egy teamet, és lejátszott vele 30 meccset... Szóval inkább hagyjuk. -
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #10470 üzenetére
Biztos emlékszelt akartam írni...
Egyébként tudom, hogy nem lépnél ki, mert emlékeim szerint a kollégák sokat dicsértek a masszív játékod miatt, meg szerintem nem is szoktál kilépni, szóval tuti, hogy egy jó meccset nyomatnánk, mert kvázi a két játék stílus veszélyes a másikra, szóval sztem jó meccs lenne. Kár, hogy sokan PC-n vagytok...
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Asszem ezt a draftot nem erőltetem tovább. Most is csak azért kezdtem bele, mert van 3 fasza csapatom, van zsetonom, így miért ne....de áhh, nem éri meg az idegeskedést. Valahogy mindig ugyanaz a vége. Mármint hogy az első két meccsemen brillírozok, aztán jön a harmadik, ahol totál elfelejtek játszani, a játékosaim mintha betéptek volna, olyan esetlenül és bénán mozognak és persze olyan szépen pofánverik a csapatomat, mint ligeti k*rvát a körhinta. Kösz, többet nem.
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
MdewC
nagyúr
válasz dracox #10474 üzenetére
Ez vmi next gen fícsőr lesz vmikor a távoli jövőben...
Más:
Ma tuti van vmi a levegőben, vagy valamit ma vissza adott a game a 2 múltkori kupa sorozatomból, mert fáradtan is sikerült behúzni egy online döntőt, hozzáteszem, az ellenfelem nagyon jól tolta, nem volt szerencséje, mert 3 kapufája volt (nekem csak 1), ebből neki az egyik a 90. percben, a másik a 120. percben, közben GIGI is megmentett párszor, aztán a 11-esekben most nálam mentett a kapus 2 középre menő labdát. (Képzelem mennyire lőtte középre...) Ezt a kupát elég nagy mákkal nyertem maradjunk annyiban...
THEBIGK: Így valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
LilJohnny
csendes tag
Sziasztok.
Azt megtudná mondani valaki,hogy imádott játékunk miért ilyen@*%§&@€|+....
2egymást követő meccset nem tudok befejezni mert vagy az ellenfelet vágja le ,vagy engem, vagy a meccs végén hibaüzenet és kilép a főmenübe.
15nél semmi ilyesmi nem volt.
Borzalmasan idegesítő.Olvastam már külföldi fórumokon ugyanezt a problémát és az Eanek is jeleztem.
Ps3on játszok amúgy. -
Stylerr
addikt
Azért remélem azt megfigyeltétek, hogy a sima Online season az tökéletes, és csak a FUT ilyen okádék. Ég és föld a két játékmód. Mintha nem is egy játékkal játszanék.
-
Garsza
veterán
válasz Rypejakten #10463 üzenetére
Abatet mért nem emlegeti senki a Serie A ban. Szerintem ő a legjobb RB. És ezt úgy mondom hogy fanatikus Juves vagyok. Sokáig Lichsteinert használtam de egyszer kipróbáltam Abatet és azóta ő van játékban.
-
Garsza
veterán
Winter upgradet lehet már tudni mikor lesz? Mert SIF Dybala ára fel ment már 340k ra én még 200k vettem. Jó volna előtte eladni és utánna olcsóbban vissza venni mert szerintem vissza fog esni az ára. Meg TIF Higuai ára is elindult most felfele.
-
Yodamest
veterán
Garsza gratulálok jó volt a tegnapi meccs, de ezt nem fogom ennyiben hagyni, ma keresni foglak és ezt vedd fenyegetésnek
-
Yodamest
veterán
Megnéztem a meccsedet és ha megengeded mondanék jó meg rossz dolgot is
- 360 spin amit sokszor csinálsz, vagy annak valamelyik másik fajtája? Az nagyon tetszett, jókor volt használva és sokszor nagy helyzetelőnyhöz tudtál vele jutni.
- maga a játék is szép, nem az a bármi áron labdatartós, félórát hátul járatós dolog (kicsit féltem, hogy olyan lesz)-Viszont hozzá kell tennem, hogy az ellenfelednek semmi ötlet nem volt a játékában, lehet agyilag le volt fáradva vagy nem tudom. Az esetek 90%-ban 1-1-ben próbálta átvinni a labdát akár 2-3 védődön is, abszolút nem törekedett a csapatjátékra. Megindult aztán "hátha lesz valami" alapon játszott, nem volt semmi sémája az egésznek. Amikor az alapvonalnál befelé cselezett, akkor is egy középre passz helyett inkább kicselezte magát a 16-os vonaláig aztán ott el is vesztette.
Szóval te jól toltad, (a 360-at írd majd meg kérlek hogyan is csináltad pontosan) csak nem éreztem ezt az ellenfelet közel sem veled egy szintűnek.
-
Rypejakten
addikt
-
Rypejakten
addikt
Biglia helyett talán Sturaro-t raknám oda - box-to-box középpályás, picit kevésbé ügyes a labdával, mint Marchisio vagy Nainggolan, de cserébe discard price körül mozog.
én személy szerint bírom El Sharaawy-t, de a srácok majd be fogják dobni Felipe Anderson nevét, mind opció, ügyes ő is. a többi abszolút oké.
Garsza: Hamsik-ot semmi értelme cserélnie.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Serie A, ezért már egy jó pont
Viszont én azt mondanám, hogy habár a védelem és a támadósor teljesen rendben van, a középpálya nem jó így.
Semmi leütköző védekező játékosod nincs ott, simán átfognak gázolni azon a 3 emberen. (a bal szélső CM-et nem vágom így arcról, hogy ki lehet, de nem tűnik egy védekező jellegű játékosnak)Mindenképpen középpályára az alábbiakból tegyél be: Pereyra, F. Melo, Nainggolan, Marci, Lulic, akár Sturaro.
Nagyon nagy érték egy védekezni és támadni egyaránt jól tudó játékos, nem is hinnéd....(#10487) Garsza mindenképp jövök egy randira, de most nem fog mindent védeni a kapusod (a végén is 5-ösön belülről az a Mandzukic fejes hárítás, nagyon fájt a lelkemnek)
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz Rypejakten #10488 üzenetére
Szerintem érdemes. Mert Hamsik csak 3* skiles Pereyra 4*, és énszerintem Hamsík lassú is arra a posztra.
(#10490) Yodamest
Nem fog annyit védeni a Buffon mert nem hagylak majd annyi helyzetbe kerülni. De viccet félre téve tényleg Buffon -nak volt a legtöbb érdeme a győzelemben. Na meg Agüero két góljának.
A baloldali CM az előző squdban Biglia CDM a hivatalos posztja.
(#10491) Rexcsek
Nyertem 2:1 re. De ő egy papíron gyengébb csapattal jött, és a szerencse (vagy a rendszer) mellettem volt. Buffon -nak nagy védései voltak. Kapufák aránya pedig 2:1 volt neki.
[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
Hali mindenki!
Úgy döntöttem eladom a ps4-et és ha valakit érdekel akkor írjon rám!
Eladás oka: Autót szeretnék venni, és ennyiBocsi az offért!
XBOX LIVE: rolandinho007
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Van lehetőség valahogy átvarázsolni a 15-ből a mentéseim (karrier mód lenne a lényeges) a 16-ba? Előre is köszönöm! Természetesen mindkét program eredeti, de eddig nem sikerült rájönnöm ennek mikéntjére.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Yodamest #10484 üzenetére
Köszi kolléga!
Igazából semmi rosszat nem mondtál, tuti, hogy nem volt a legjobb formában az illető. Ez a 3. meccs volt, ezt írtam is az összefoglalóban és egyébként elég jól űzi ezeket az 1 v 1 szituációkat, az első meccsen is így jött fel 2-0-ról a fáradt védők ellen, a másodikon, amikor én voltam fáradt, akkor 4 ilyen gólt kaptam, szóval ebben jó az ellenfél, itt sikerült nekem is elkapni nekem is egy jobb fonalat, de elképzelhető, hogy nem volt max formában.
Pörgettyűs cselek: Amit Rype kolléga is írt, itt találod, amit még szoktam én is a Berba spin, szintén benne van a videóban, mellett van még néhány hasznos... A sima 360-as forgást kevésszer alkalmazom, nem mindig áll rá a kezem és nem is mindig pörögnek, a linkelt pörgés, az valóban egyszerűbb. A leghatékonyabb verziója, ha átlósan futsz valamerre és akkor nyomod be, ezt kell csak gyakorolni picit, hogy melyik átlós futásnál merre kell elhúzni, hogy ne kelljen csel előtt ezen agyalni, hanem reflexből jöjjön, különben nincs rá elég időd és szerelnek.
(#10494) tigomigocika: Teljesen érthető döntés, azért mielőtt elpattan, nyomassunk még 1-2 meccset. Hétvégén nem leszek, talán vasárnap, vagy hétfőtől...
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz Rypejakten #10488 üzenetére
Vagy még egy nagyon jó megoldás CAM nek ha már Hamsikból is IF van IF Perisic. gyorsabb, és 4* skill 5* gyengébbik láb.
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
hálásan köszönöm mindenkinke! de tényleg!
remélem mihamarabb széttudom árulni-normális árakon- a BYCet, és belevághatok a seria A-ba.
-
MdewC
nagyúr
Nem bírtam ki, hogy ne javasoljak legalább 1 csapatot. Sztem kezdésként egy ilyen keret tökéletesen megtenné, minden poszton jó ember van, bármelyik DIV-ben megállnák a helyüket. Moratat a fejesek miatt tettem be, ha szeretsz arra játszani, hunter lappal a tempója is nagyon rendben van, de persze variálható...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN