Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geristar
tag
Most néhány boltban le van akciózva a játék és elgondolkoztam a megvételén pc-re.
Sok csaló van a játékban? Milyen csalásokat használnak?
Még soha nem próbáltam az ultimate team-et és jó lenne kipróbálni. -
Rypejakten
addikt
válasz geristar #10354 üzenetére
coincsalók vannak, akikkel ha összesorsol a gép, nem szűröd ki őket, a középkezdés után kilépnek, neked levonva a szerződést. nem kapsz érte se győzelmet, se vereséget, azt a meccset nem számolja lejátszottnak.
más hack nincs, ez nem egy counter strike vagy bármilyen FPS játék. -
dracox
addikt
Pedig mennyire verte a mellét az EA, hogy most aztán a coin csalók f*szára lépnek aztán sehol semmi.. Vicc ismét
-
MdewC
nagyúr
válasz szpal17 #10351 üzenetére
Van rá sansz, hogy váltasz PS4-re? Akkor fel kell kötni a gatyát, minden esetre, hogy tudjunk játszani, tudok kamat mentes coin kölcsönt adni, hogy legyen mivel nyomulni.
Sajnos, bár ezt most halkan írom, meg nem kritikaként, de egyre kevesebb barát meccset játszom mostanában, pedig én nagyon csípem ezeket a meccseket.
Vagy már nincs csapat, vagy még nincs csapat, vagy vmiért most nem ok, ha egyáltalán kapok választ. Tisztelet a kivételnek persze. Nem tudom ez miért van.[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
-
MdewC
nagyúr
válasz Yodamest #10359 üzenetére
Jó lenne!
Vannak azért innen a fórumról megbízható kollégák, csak sajna Ők is ritkán vannak. Nem mintha én olyan gyakran... De egy minőségi, nem lagos barátságos meccsnek több értelmét látom, mint egy vadidegen elleni lagosnak... Ez egyértelmű, még akkor is, ha kevesebb coin jár érte.praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
szpal17
őstag
Van rá sansz, mert konzolt szeretnék...mindenképp Ps4.
Legkésőbb júniusban a születésnapomon meglepem magam...szóval még van pár hónap. Akkor már bagóért lesz a Fifa is remélem.
A csapat nem gond mert kb 20 ezerből simán összerakok egy izmosat, csak jobb lett volna ha a mostani gárdát át lehet ültetni egy az egyben.
Köszi azért a felajánlást! -
Yodamest
veterán
+ (#10363) adamlukacs
Én örömmel játszok innen bárki ellen, vegyetek fel! Yodamest az origin azonosítóm is
fél7-7-től akár már tolhatjuk is, engem is érdekel, hogy ki hogyan tolja közületek. Csak majd egy divízió besorolást írjatok, hol játszotok jelenleg, hogy mégis tudjam miként álljak a dologhoz
(kell-e ssj2-be felmenni vagy elég a szupercsillagharcos szint ) -
MdewC
nagyúr
válasz szpal17 #10362 üzenetére
Jó lenne, ha előbb utóbb csatlakoznál.
Addig még van időm fejlődni, mert magamhoz képest még nem vagyok a toppon, de alakulgat azért.Bármiben tudok segíteni előtte, csak írj nyugodtan.
(#10364) Yodamest: Ez jó! Az a legjobb, legalább is én úgy próbálom, hogy alapból az orvérzős szinten próbálok kezdeni és ha lehet, arra még rápakolni... Aztán vagy sikerül, vagy nem, de online is úgy állok neki minden meccsnek, mintha div1 győzelemért menne. Ha picit is engedek a hozzá állásból, akkor egyből para van...
(Persze néha így is megkapom, hogy "unalmas" a játék ellenem, mert nekem még az is benne van a durva szinthez való besorolásban, hogy nem ész nélkül támadok, hanem nálam van a laszti 60-70%-ban, ami nem mindig az előre futásból áll, hanem a megfontolt helyzetkialakításból... )
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Na egykis szösszenet. Miután sikeresen eladtam mindenkit és kizúgtam div2ből, agyaltam, hogy milegyen, eladjam-e a zsetont, vagy ne. Végül maradt, összejött 420k, egyenlőre csak két, úgymond low-budget csapatot dobtam össze, ezt és ezt és mindkettő kurvára tetszik
Sajnos idén viszont elért az, hogy normális gólt nem tudok kapni. És ez ma is kísértett. Nekifutottam a div3nak ismét, természetesen volt laggos meccs, semminemmegybe meccs, de úgy ahogy összekaptam magam és az utolsó meccsen még volt esély a feljutásra. Most a brazil csapat volt a soros, meg is szereztem a vezetést, majd a kapusom úgygondolta, hogy izgivé teszi, így kiütötte az ellenfél játékosa elé a bogyót, ő meg bepasszolta. Majd percekkel később bátran hazaadva hozzá a labdát, baszott normálisan lekezelni, mire megnyomtam a passzt, már késő volt, az ellenfél elvette, 1-2 oda. Egy kontra végén Ramires révén egyenlítettem, aztán a második félidő 80. percében jött Hulk csereként és ha már pályára lépett, baszott is két gyönyörű gólt így hálisten ismét div2ben szophatok, ha este ráérek még játszani Amúgy Schürrle mellett idén ő lesz a másik kedvenc szélsőm úgyérzem“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
yozsee11
aktív tag
Akinek esetleg lenne kedve co-op-hoz, az nyugodtan vegyen fel és jelentkezzen, mert én szívesen nyomnám (miki is van, ha kell).
Plusz sima barátságos meccsekben (seasons és UT is) is benne vagyok.
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
thebigK
addikt
Terveztem, most is tervben van, de Lucas eddig nagyon meggyozo, valamint az ara is baratibb, plusz ugye ott van Hulk is. Szoval talan kesobb
Eddig Jonassal baratkozok nehezen. Valamiert nem az igazi, lehet ott meg lesz varialas.“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #10371 üzenetére
THEBIGK
Első felével egyet értek, de sztem akkor már nem érdemes xarozni... BANG
-
Z'Z"
őstag
-
thebigK
addikt
Igen, én is ilyet akartam, de a Neymar-IF Teixeira duó nem jönne ki a suskából Andersonról nem is beszélve
Plusz úgyis túl zsugori lennék egy csapatra ennyit áldozni
Marad a ti ötletetek, vagyis a Teixeira-Taison duó. Vésztartaléknak meg ott lehet IF Raffael“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
_adaml21_
őstag
Saját tapasztalatból kiindulva, szerintem az eredeti felállással előbb ér el eredményeket, legalábbis nekem sokkal jobban megy budget csapatokkal, mint az erősebb játékosokkal.
Az Alaba, Vidal, Ribery, Di Maria féle csapattal is szenvedek, míg a 25k-s Dybala-Rooney-Pereyra féle brigád száguld, a napokban összerakott 50k-s Juve-BBVA teamről meg nem is beszélve... -
thebigK
addikt
válasz _adaml21_ #10375 üzenetére
Szerintem meg pont azt a teoriat lehet kiloni, hogy egy csapat, telerakva szines lapokkal visszafogna a teljesitmenyedet, szvsz ez teljesen random
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Sanyicucu
aktív tag
Özil-t és D. Silva-t próbáltátok már?Melyik a jobb?Fabregasról vélemény?
-
_adaml21_
őstag
válasz Sanyicucu #10378 üzenetére
Mivel láttam, hogy már másodszor kérdezed, és elsőre sem válaszolt senki, megválaszolom azt a részét, amire tudok írni valamit:
Fabregas lassú, gyenge, és ahhoz képest drága, nem ajánlom. Akik jobb CM/CAM-ek nála: Rooney, Fernandinho, Ramires, Yaya (ő inkább csak CM, vagy CDM), Payet.
Özilt, Silvát még nem próbáltam, de nem is tervezem. -
MdewC
nagyúr
Új TOTW:
Szerk.: Lehet, hogy eladom SIF Kurzawat, hiába kaphat UP-ot, hozzá adom a maradék 50K-mat, ha kijönne annyiból IF Matuidi... (Gündogan és Candreva se rossz...)
(#10383) thebigK: Na szépen leoltottál... (nem ezért, de Adam kollégát kérdem, hogy töröljük a kommenet? Vagy az enyémet? )
[ Szerkesztve ]
-
Sz7Cs
aktív tag
Ha tudtok gyorsan spájzoljatok be Ramiresből... Kínába szerződött !
Tegnap este meg ma 4-5k között vettem, most a duplájáért megy. kb. 27-30 db-ot raktároztam
-
thebigK
addikt
Az enyemet toroljek a moderator urak
Hat, Ramirest tegnap fogtam egyet 3k-ert de mar 8 felett van az ara, errol lecsusztam :/“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
_adaml21_
őstag
Na, még egy "karrierista". Tisztán látszott, hogy a Chelseaből el kell jönnie, mert nem tudott hosszútávon kezdő lenni, de kipróbálhatta volna magát egy gyengébb csapatnál is, ne adj' Isten másik európai ligában... Fogadni mernék, hogy a 18-as VB keretben nem is fog szerepelni a neve... Well done, 28 évesen...
Viszont tényleg érdemes megvásárolni, míg van belőle, az egyik legjobb box-to-box KP a játékban!
-
_adaml21_
őstag
válasz vegitossj7 #10388 üzenetére
Nem kereskedni, hanem megvenni, és használni, ki ne fogyjon a piac!
Amúgy Freddy Guarin hasonlóan járt... -
ProgenXL
őstag
-
MdewC
nagyúr
Skacok, jobb későn mint soha, végre be lett állítva a Mikrotik routerem...
- UPnP engedélyeztetve
- portok megnyitva (legördülő sáv is)
- PS4 fix IP-re téve a routeren.Ajánlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Bale valakinek a csapatában,keretében megtalálható? Pár véleményt kérhetek?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826