Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Nálatok is szarakodik a szerver???
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
thebigK
addikt
Karbantartas van
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Garsza
veterán
válasz sipike97 #10143 üzenetére
Vagy ez is egy megoldás
Így mind az 5 játékos megmarad amit előre megadtál. -
MdewC
nagyúr
Mondjuk legalább megnéztem a Norwich-Pool meccset összességében, 4-5. Hát védekezni azt nem nagyon tudnak, vagy legalább is baromi sok védelmi hiba volt, a kis csapat viszont tolta mint az állat, ilyen sok gólt és legalább így egy nagyon fordulatos meccset, már rég láttam. Teljesen király volt.
-
-
addikt
Ezért szeretem a Premier League-et ennyire. Ott még a kiesésközeli csapatok is olyan játékosállománnyal rendelkeznek, hogy sokszor nemzetközi kupaporondon lévő csapatoktól vásárolnak kulcsjátékosokat, és olyan színvonalat képviselnek, hogy sosincs olyan meccs, amire bármelyik topcsapat úgy megy el, hogy ezt biztosan meg fogják nyerni. Menedzser módban is mindig ezt választom. Abban nagy unalom lenne, ha a Reallal, a Barcával vagy az Atleticóval mennék pl, és a szezon meccseinek nagyrésze olyan meccsekből állna, hogy szinte tuti nyerem, és csak a néhány erősebb csapat ellen lennének érdekes meccsek.
-
dracox
addikt
Akkor szimplán sz*r megint...
-
ali75
aktív tag
A telefonos Companion app sem jön be nálam tegnap éjszaka óta!
Másnak jó?
Köszi
Közben látom ott sem...
[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
Karbantartás van minden platformon!
-
Sanyicucu
aktív tag
Nekem ezt írja *FUT_CREATEMATCH_ERROR. WTF?
-
MdewC
nagyúr
-
Tomenko
tag
Kezd elegem lenni a csalókból. FUT ( pc ) tele van coin farmerrel, div1-ben nem tudok meccset játszani mind megszakad a rohadékok miatt. Nem emlékszem mikor volt ennyi idióta, néha előfordult egy-egy de ez pfff.
Ha akarok játszani akkor kénytelen leszek kiesni. -
Sanyicucu
aktív tag
Tegnapi szerver leállás vagy karbantartás után tapasztaltok valami változást a játékban?6 meccset játszottam és olyan volt mint ha nem is irányítanám a játékosaimat.Egy passzom se jó stb....A 6 éves lányom lefutotta volna a játékosaimat.
-
Dorcika50
tag
Csináltatok már Belga Ligás csapatot?
-
Dorcika50
tag
válasz vegitossj7 #10179 üzenetére
Mutatsz egy-kettőt?
-
Garsza
veterán
Ezért nem kellett volna lapot kapni az ellenfélnek? Azért szerencsére Dyabala büntetett.
-
-
dtrms
aktív tag
Sziasztok!
A múltkori tippjeitek nagyon bejöttek szóval megint a segtitségeteket kérném.
Szeretnék kipróbálni más ligákat is, mert eddig csak BPL csapatom volt. Amik érdekelnének az a Német, Olasz és Spanyol, maximum még a francia. Tavaly spanyol csapatom volt, az bejött, de idén nem próbáltam onnan senkit (kivéve Varane-t, Laport-ét és Jordi Albát.)
Most igazából mind a 4-re érdekelnének variációk.Ami fix az a felállás. 4-3-3 (2)
És leirnék egy kis infót, hogy én milyen poszton milyen tipusú embereket szeretek, hátha segit.LB/RB: gyors és valamennyire technikás, mert én felszoktam őket küldeni támadáshoz (pl.: Darmian, Clyne, Shaw, Baines, Walker)
CB: itt is jobban preferálom azokat akik inkább gyorsabbak és erősek is (pl.: Smalling, Micah Richards, Koscielny, Rojo, Otamendi)
CDM: itt inkább védekezni tudjon, mert őt hátul hagyom, de ne gyilkológép legyen és tudja segiteni is a támadásokat (pl.: Schweinsteiger, Shcneiderlin és Touré)
CM: itt sokszor használok visszavont támadókat is, de itt a legfőbb az hogy jól cselezzen és passzoljon, és/vagy nagyon jól lőjjön (pl.: Rooney, Wijnaldum, Schweinsteiger, Herrera, Coutinho)
LW/RW: itt vagy nagyon gyors és jól lövő, vagy nagyon technikás és laposan passzolós...beadni nem nagyon szoktam, mert nem tudok fejelni :/ (pl.: Depay, Wijnaldum, Mata, Walcott, Willian és most újonnan Ibarbo is bejött, aki inkább egy agressziv és erős állat )
ST: itt vagy erős vagy gyors, de tudjon távolról is lőni. Ezen a poszton nagyon kevés ember jött be eddig. (Benteke, Remy, Rondón és Lukaku....mások nem jöttek be. Rooney-t is visszavontam CM-be. Agüerot még nem probáltam, mert annyi pénzem sose volt )
Ha esetleg ráértek ilyenekre és küldötök csapatokat, akkor nagyon szépen megköszönöm. De ha csak egy-egy posztra általatok már használt embert ajánlotok az is nagyon jó.
Akik más ligákban tetszettek eddig az pl.: Aurier, De Marcos, Varane, Laporte, Jordi Alba, Jackson Martinez, Lucas meg még nem is tudom kik. Őket csak a DRAFT alatt próbáltam ki és ennyire emlékszem.
Szerk.: a szélső emberek a legfontosabbak nekem! A LB/RB és a LW/RW posztok.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz dracox #10192 üzenetére
Semmiképp nem akarom dicsérni, de rengeteget fejlődött technikailag, befejezésekben és erőnlétileg is. Rá se ismernél... Szinte minden meccsen lő 1-2 gólt sajnos, ha most vissza menne a Madridba, sokan csak pislognának.
-
bajzal
őstag
75 órám van a fifa 16-ban, de még mindig furcsa a 15-höz képest...
irreálisan sok kapufám van. A helyzeteim 3/4-e kapufa. A másik, hogy ti milyen controller beállításokat használtok? Mert néha nem oda passzol ahova irányítom. Meg indítani nagyon nehéz Y+LB-vel, mert túl hosszú mindig.
-
dtrms
aktív tag
válasz thebigK #10190 üzenetére
Az összeg nagyjából ilyesmi. Kezdésnek lenne olyan 50-70K, de ez még nőhet, mert épp kereskedek. Meg apránként megvenném a hiányzókat is.
Annyi hogy van egy IF Chicharito-m, mert 15K körül meg tudtam venni anno, és igy ex-Unitedesnek megvettem, de még ki se próbáltam. Róla van véleményed vagy tapasztalatod?Valamint pár kérdés még posztokra. Tetszik a csapat amúgy.
ST: Aubameyang vagy IF Borsó?
RW: Douglas Costa? (rengeteg like-ot kapott Futheaden)
CM: Kagawa, Götze és Calhanoglu?
CB: Hummels és Sokratis?
LB: Rodriguez vagy Wendell?őket cserének gondoltam esetleg. Mert LW-nek pl mindenféleképp megvenném kezdőbe Reus-t, ha egyszer összejönne az ára. (addig Schürrle tökéletes kezdőnek tűnik) Valamint ST-be Lewát, mivel ahányszor olyan csapat ellen játszottam amiben ő ott volt kikaptam....mindegy honnan lőtt vele kapura az illető gólt lett
Calhanoglut csak a szabadrúgásai miatt venném meg cserének.
Douglas Costat esetleg kezdőnek és Mkhytariant vissza CM posztra RM-ként?
Vidalt mindenféleképp megvenném. Már Juve-ban is egyik kedvenc volt. Meg Leno is adott lenne kapusnak, mert olcsó is és szerintem nagyon is jó, őt már volt szerencsém kipróbálni. -
thebigK
addikt
Hernandezt nem probaltam, mivel hamis9es formacioban jatszom, igy rola nem tudok velemenyt alkotni. Auba jo vetel lehet, ha nem szimpi Muller, mehet O helyette. Douglas Costa nalam egy vicc, Mkhitaryan es Bellarabi nekem jobban bevaltak, de proba szerencse, szerintem nem er annyit, mint amennyiert ellehet hozni, kiveve ha kitudod hasznalni az 5* skillt. Ami Mkhitaryan (tobbszor nincs kedvem mar leirni, ilyen nevet...) mellett szol, az az 5* WF. Kagawa, Gotze nalam jok, cm-kent is szoktam oket hasznalni, Calhanoglu passz. Lb-nek Insuat hasznalom meg, o is eleg jo, a tobbieket nem hasznaltam.
Amig nincs Reusra penz, addig Schurrle tokeletes, szvsz az egyik legjobb szelso a jatekban, es befejezni is tud!
A kozeppalya kozepere esetleg mehetne cdm-nek Luiz Gustavo es akkor Vidal egyel feljebb lephet.
Cb-nek van Sokratisom. O is jo nalam, Hummelst nem probaltam, de tavaly a legjobb cb-m volt a nem tul nagy sebessege ellenere. Esetleg meg Toprak![ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
dtrms
aktív tag
válasz thebigK #10197 üzenetére
Én is szoktam hamis 9-essel játszani, az a másik alakzat jött még be.
Akkor kipróbálom majd ezt a Bundes csapatot is. Vidalt meg mindenféleképp CDM-nek hagyom mert egy gyilkológép, de amellett technikás is annyira hogy kihozza a labdákat egyedül és még lőni is tud. Én azért játszom egy CDM-es felállásokkal mert jobb szeretem hátulról irányitani a játékot és a CDM az irányitóm a CAM helyett.
és a 2 CM pozició működik nálam CAM/CM-ként. azért szoktam oda visszavont csatárokat is betenni (pl.ooney-t). És ott ha van rá lehetőség akkor jobban szeretem, ha egy kicsit agresszivabb játékosok vannak, hogy már ott lehessen szerelni és ne engedjék a kontrát.
A szélsőket is ezért szeretem, ha erősebb játékosok mert akkor az LW/RW és a 2 CM kitesz egy védelmi vonalat úgy hogy még a két hátsó szélső védőm is felfut. De ha mégis lekontráznak akkor a CDM visszahúzódik (mert be van állitva hogy hátul maradjon) középső védőnek. Amig azok feltartják, addigra a két szélső védőm is visszaér (ezért kellenek gyorsak) és a két szélső támadóm is hátra fut segiteni, addig meg a 2 CM kifut valamennyire a két szélre.
Szóval elég furcsán játszom na mindegy.Amúgy Müllerrel semmi bajom. Szimpatikus játékos, szóval teszek vele egy próbát.
Meg a másik heppem még, hogy csak olyanokkal játszom akiket a valóságban is vagy szeretek, vagy legalább nem utálok
Most még elgondolkodtam egy full német csapaton is. Azzal kapcsolatban nincs esetleg tapasztalatod?Pl egy Kroos, Schweini, Özil középpálya. -
dtrms
aktív tag
német vegyes csapat . esetleg egy ilyen?
-
thebigK
addikt
Ha megy a false9, akkor oda Muller jo valasztas lehet, valamint ha nem sajnalod a zsetont, akkor SIF Kruse, de egy architect lappal meg talan aubameyang is hasznalhato lehet cf-kent.
Az emlitett triorol nincs tapasztalatom, papiron erosnek tunik, egyedul a kozeppalya lassusaga okozhat gondot, ha versenyt kell futni.“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.