Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz vegitossj7 #10048 üzenetére
*Mordori nyelven.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Kristof_94
nagyúr
Valaki próbálta már a HSP 16 kiegészítőt?
-
Kristof_94
nagyúr
Jelenleg teljesen elégedett vagyok a meglévő keretekkel, szóval ha időm engedi csak draftolok.
Viszont a BPL keretet még erősítgetném. Toure és De Bruyne mindketten jók a középpályára? -
MdewC
nagyúr
válasz Citroware #10056 üzenetére
Üdv Kolléga. Gondolom ez csak saját vélemény, vagy nem tudom, hogy mennyire vagy tájékozott a napi csapat hírekkel, nyilatkozatokkal, sajtó tájékoztatókkal, újság cikkekkel és átigazolási szakértők híreivel, mert amit írsz, az nincs összhangban a csapat napi ügyeivel.
1. Vidal elengedése több dologból fakad. Térd problémák, teljesítmény romlás, nyári ittas vezetés, utolsó év, amikor magasabb összegért eladható volt.
2. Tévez tavaly télen kérte már a távozását a klub vezetésnél, teljes titokban, ha nem engedik el, akkor is ment volna. Haza akart menni. A közösséget nem akarták kockáztatni, ezért ingyen (fillérekért, kölcsön játékosokért, akik még papíron is alig érnek valamit) engedte el a klub. Mert el akart menni. Nem örültem, de teljesen racionális döntés volt. Ugyanakkor nyáron a Juventus második igazolása, egyből Sami után Dybala volt, az elmúlt évek legnagyobb tételében Juventus szinten, gyakorlatilag egy fiatal argentin játékossal egyből pótolták a veteránt. Jó döntésnek látszik, már most dupla áron vinnék, ha engedné a csapat.
3. Az eredményesség mellett a pénzügyi bevételek is nőnek a csapatnál, kiváló a tendencia. A klub ez mellett folyamatosan dolgozik, hogy újabb címeket nyerjen. Az a helyzet, hogy a csapattal még inkább kell számolni európai szinten, hosszú távon.
4. Utánpótlás bázis építés Torinóban (continassa projekt), folyamatos megfigyelő bázis bővítés, minőségi igazolások.(Az, hogy a Seria A-nál van feljebb is, arra inkább nem mondok semmit.)
Sorolhatnék még rengeteg példát, de ezekből is egyértelműen látszik, hogy megkérdőjelezhetetlen a csapat akarása és fejlődése.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
szpal17
őstag
Gondoltam draftolok egyet ha már tegnap ilyen jól ment 4 meccs. Adott IF Ronaldot, Neymart, Naldot, De Bruyne-t. Összeraktam egy 80 feletti chemes csapatot.
Egyrészt ellenfélt találni nem lehet mert mindenki kilép az első fordulóban...mert ugye innen is jön a zsetonka a gyökereknek és itt nincs szerződés ami lemegy...
kb. a 10. ilyen berúgja az öngólt...oké továbbjutok..legalább már jön valami arany csomag.
Következő forduló pedig megint emlékeztetett, hogy miért hagytam abba ezt a játékot... Ellenfél kevesebb chem-el simán passzolgat és minden az övé. Az én csapatom meg mintha csak bronz játékosokból lenne.
Egyszerűen borzasztó volt...
3 arany csomagban egy Scweinsteiger...aki ért 4000-et.Éljen a Draft!
A maradékból nyitok egy 15-ös promo arany csomagot..
Nézzük:Éljen a nyitás! Atyaég...
Megyek vissza CS-zni.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Kristof_94
nagyúr
Na most felcseszett kicsit a draft.
A szembejövő csapat talán 63 chemmel rendelkezett, de 100-nak tűnt... 2-0 arányban elhúzott 30 perc alatt, de egyenlítettem, majd az utolsó percben betalál röhejes módon...
Cuki ez az EA... -
LendvaiFeri1
addikt
válasz Kristof_94 #10064 üzenetére
Nem féltétlenül a játék hibája.
-
_adaml21_
őstag
No offense, de az, hogy "a Seria A-nál van feljebb is", lássuk be, igaz. Karrier, és pénzoldalról megvizsgálva is. Mert fizetésekben sem top az olasz liga, és a sztárcsemetéktől sem gyakran hallani az, hogy "a legnagyobb álmom a Nápolyban játszani".
Arról nem is beszélve, hogy egykor Európa futballját meghatározó csúcscsapatok, mint a Milan vagy az Inter milyen pénzügyi és minőségbeli hanyatlásba kezdtek az elmúlt 10 évben...
Tehát van feljebb, mert manapság talán nincs is olyan sztár, aki a klublegendává válást választja a Real, a Barca, vagy a Bayern helyett. De a mostani Juvéból se nagyon tudok mondani ilyen játékost, Buffont leszámítva természetesen, meg talán Chiellinit. -
Z'Z"
őstag
válasz Citroware #10056 üzenetére
Pirlot kihagytad.
Azt, hogy a Serie A-nál bőven van feljebb is, azért enyhe túlzásnak tartom.
Az elmúlt évek nagy átigazolásait nézve nem hinném, hogy egy (orosz) Premjer Liga, Süper Liga, vagy pl. MLS olyan nagy előrelépés lenne egy játékosnak. A nagy BPL, Bundesliga vagy a Ligue 1 meg miért lenne feljebb, mint az olasz?
A BBVA ligában meg ott van a Barcelona, Real Madrid és az Atlético Madrid
Szóval itt sincs nagy választék.MdewC:
Ha Moratat dupla áron vinné a Reál szerintem érdemes elgondolkodniuk.
Pogba szerintem most ér a legtöbbet, viszont egy gyenge EB szereplés könnyen visszavehet az árából.
Függetlenül attól, hogy a válogatott hazai környezetben játszik, illetve az egyik leggyengébb csoportot kapta.[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz _adaml21_ #10066 üzenetére
Semmi gond.
A Serie A-ról nincs mit mondanom, illetve reggelig tudnám írni, de értelmetlennek gondolom.
Az elmúlt 30 évben elég sokszor volt a csúcson a Serie A, hosszú éveken át volt a legerősebb bajnokság, csupa világsztárral. Az, hogy pár évvel ezelőtt elfogyott a pénz (sok tényezős részlet), meg lerabolták a játékosokat (egyéb csapatok), az egy dolog, ettől még nagyon nincs lemaradva a "nagyobb" bajnokságokhoz képest. Egyedül az infrastruktúra, ami nagy kivétel. (Szerencsére ebben is az élen jár a Juve, a fejlesztésekkel, örömteli, hogy sok olasz klub kezdi követni a példát.) Illetve itt is javuló tendencia figyelhető meg. De nem akarok ebbe jobban belemenni. Szerencsére nem csak az olasz bajnokságot szeretem nézni, persze engem legjobban az köt le, minden nagyobb nemzeteknek megvannak a bajnokságukra jellemző sajátosságaik, amik miatt lehet követni az eseményeket.Játékos karrier és fizetés, igaz, az adózási rendszer sem a legkedvezőbb, ha egy profi focista sokat szeretne keresni/tarolni (miért ne akarna?), akkor valóban nem ez a bajnokság a legideálisabb számára, de a fizetésekkel kapcsolatban azért valljuk be, hogy vannak kemény torzulások, amihez eléggé közrejátszanak gazdagabb klubok is. Ilyen ez a "pop szakma".
[ Szerkesztve ]
-
-
Garsza
veterán
Na eladtam 2 TIF Higut 104 - 104k. Nem bírok tovább várni SIF Dybalinnio -r ma megveszem. Volt már ma 190k azonnaliban piacon mihelyst lesz még 1 megveszem. És éjjel ha haza értem tesztelem.
-
MdewC
nagyúr
Pirlo már a Milánban legenda lett. De Ő már előtte és utána is az volt. (Imádom az öreg Maestrot...)
Más:
Hétvégén terveztek venni vmi IF játékost befektetésnek, vagy tesztelni?
(#10070) Garsza: Hasonló projektet tervezek. 2 db TIF Higu el (plusz még ki tudja ki), 300-350K között SIF Dybala be, de csak majd késő éjszaka...
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
Pedig részletezhetnéd, érdekel a dolog, de itt ez nyilván OFF, szóval inkább privátban.
Marchisiot kifelejtettem, valóban. De a másik háromra azt kell mondjam kicsit kényelmetlenül, hogy talán azt is mérlegelniük kellett, megütik-e egy erősebb közeg szintjét, persze ezt sose tudhatjuk meg mindaddig, amíg ki nem próbálják magukat máshol. Olyan sok Juve meccset nem láttam, évente 1-2 bajnokit, illetve a BL-meccseit láttam az elmúlt pár évben, az alapján azt mondom, a két védő nem üti meg a magasabb szintet, persze, lehet, hogy ezt rosszul látom, és kevés meccs alapján ítélek. Chiellini klasszis védő, tőlük mindketten messze vannak.Pirlot meg nyilván azért nem említettem, mert egyrészt ő már nem tartozik a Juve kötelékébe, másrészt azért nem a feltétlen klubhűség mintaképe
-
Garsza
veterán
válasz _adaml21_ #10074 üzenetére
Pedig ha rendszeressen néznél Juve mecseket, akkor nem mondanád hogy Barzagli és Bonucci nem ütik meg egy komolyab közeg szintjét. Jelenleg azt mondom hogy a 3 védő közül Chiellini a leg gyengébb. Barzagli szinte nem tud hibázni. Bunuccsinál meg nem nagyon tudok mondani technikássabb védőt jelenleg. Tavalyi szezonban Chiellini követte el a legtöbb egyéni hibát.
-
MdewC
nagyúr
válasz _adaml21_ #10074 üzenetére
Írhatunk majd.
Egyébként pedig "hűha"!Így már értek megalapozatlan véleményeket (semmi kritika), de jelenleg elfogultság nélkül mondhatom, hogy a Barza-Bonu-Chiello védő hármas a legjobb belső védősor jelenleg, nem csak klub, hanem válogatott szinten is. Egyénileg vannak jó belső védők, de csapat szinten, minőségben, taktikailag (több formáció: 3 és 4 védős rendszer) nem lehet velük versenyezni.
Garsza: Tudja a "rosseb", mikor olcsóbb, talán este nyitások miatt olcsóbb lesz, mint reggel. Annyi a parám csak, h vasárnap lehet még jobb pakk, ami viheti lejjebb, csak ez random...
-
addikt
Elismerem ezeket a hátvédeket, de azért az merész kijelentés, hogy legjobb védősor (lehet, hogy igaz), mert a Serie A-ban könnyű jól játszani, sajnos 1 igazán top csapat van, az összes többinek már egy BL negyeddöntő is fenomenális csoda, rengeteg játékos volt/van az elmúlt évekből, akik az olasz bajnokságban villogtak, elmentek máshova, és ott eltűntek. Vagy fordítva, máshol nem volt helyük, elmentek a Serie A-ba villogni (pl Higuaín, Callejon stb).
A BL-ben mutatott teljesítmény lehet mérvadó, ott egy jó szezonja volt az elmúlt évekből egy olasz csapatnak, a Juvénak, az előző, az alapján én nem tudom megítélni, egy szezon kevés, hogy azt mondjam, hogy legjobb védősor. Most lehet, hogy már a nyolcaddöntőt sem élik túl. Mióta a két milánói csapat összezuhant és a Juvét visszasorolták, azóta nem az igazi a Serie A. Nekem hiányzik egy jó Serie A, de rendszerint olyan csapatok végeznek második és harmadik helyen, amik egy erős bajnokságban Európa Ligás helyezésekre lennének elegek. Hiányzik egy erős Inter és egy erős AC Milan, akiknek reális céljuk a BL győzelem, vagy legalább egy BL elődöntő/negyeddöntő.Szerintem a FUT-ban jobbak ezek az olasz csapatok, mint valójában.
[ Szerkesztve ]
-
BlessedElroy
senior tag
Akinek wing-problémája van BPL-ben ajánlom Iturbe-t [link]. Kíváncsiságból kipróbáltam, de űgyes kis csávó, marad is csapatban egy kicsit.
Origin: BlessedElroy
-
MdewC
nagyúr
válasz Citroware #10078 üzenetére
Ez a komment teljesen megállná a helyét, ha pár évvel ezelőtt született volna.
Ugyanakkor vannak dolgok, amikkel elég sokat lehetne vitatkozni.
Nagyon másképp látjuk, de ezzel semmi baj nincs.
Egyébként BL? Néhány top csapat eredményein kívül, más csapatok eredményeiről értelmetlen beszélni.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz BlessedElroy #10079 üzenetére
Nekem most csere, Willian van jobb szélen, de tényleg jó!
-
MdewC
nagyúr
válasz _adaml21_ #10082 üzenetére
Nem mondtam, hogy egyáltalán nincs igaza, csak bele lehet kötni.
Úgy, mint, ahogy ti is "kötekedtek" valamiért, úgy, hogy sok dologról nem is tudtok. (Nem is értem.)
Én senkit semmiről nem akarok meggyőzni, inkább ráhagyom mindenkire a saját meggyőződését, még akkor is, ha néha hiányosak az információk. Én se tudok mindent, én is tévedhetek.
"BL, illetve majd nyáron az EB, akkor majd meg lehet mutatni." --- > Ez minden csapatra vonatkozik, szerintem azokra is, akiknek Te szurkolsz. Remélem mindannyiunk csapatát segíteni fogja az aznapi forma és a szerencse.
-
thebigK
addikt
a rendszer mindig győz....
nekiveselkedtem még tegnap este a div3nak ismét, délelőtt folytattam és 4-1-0 stattal álltam. Az utána lévő három meccset inkább nem részletezném (egy X, két zakó), majd mégegy győzelmet összebírtam hozni. Jött a mindent eldöntő meccs a feljutásért. Gyenge ellenfél, jó első félidő, vezetek, egyenlít, ismét vezetek. Majd a második félidő 50.percétől a 65.ig akkora egykapuzásba kezdtem, hogy a saját tizenhatosától nem bírt kijönni. Amint ez végetért, az ellen kiegyenlített, ami még jó lett volna a feljutáshoz de biztos ami biztos kaptam mégegy szerencsétlen gólt a végén, hogy azértse jussak fel div2be...“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Kristof_94
nagyúr
Na beállt az EA szisztéma
2 szép győzelemmel kezdtem DIV3-ban, erre jön 5 vereség sorozatban! -
_adaml21_
őstag
Ezért is szögeztem már le az elején, hogy relatíve kevés Juve meccset láttam az elmúlt hónapokban, de azokon az általad említett játékosok megítélésem szerint nem nyújtottak olyan teljesítményt, amivel "magasabb szintre" léphetnének, de elhiszem, hogy hosszútávon nézve a produkcióikat a legnagyobbak közé emelik őket, csak én ezt nem láthattam.
Azzal szerintem viszont nincs mit vitázni, hogy a Juve általában véve manapság nem a játékosok pályafutásának csúcspontja, és valószínűnek tartom, hogy Pogba vagy Dybala sem a Juvében fogja majd a legtöbbet keresni, ha továbbra is felfele ível a karrierjük. Max akkor változhat ez a dolog, ha az olasz bajnokság megerősödik a következő években, de sajnos a tendencia nagyon nem afelé tart. -
MdewC
nagyúr
(#10082) adamlukacs: Még annyi kiegészítés, hogy van elég TOP klub, aki már bizonyított, vagy válogatott is, olyanok is, akik évek óta nem nyertek semmit, még is van respektjük. Szóval nem értem, hogy kinek, mit kellene bizonyítania..
Én elégedett vagyok az elmúlt évek eredményeivel.
(#10086) adamlukacs: Teljesen elbeszélünk egymás mellett.
Egyébként én úgy gondolom, hogy a Real, Barca, Bayernen kívül nem sok csapatot tudnék mondani, akik előbbre lennének bármiben is, mint a Juve. De ez szubjektív is. Angoloknál sok a pénz, érdemes menni hozzájuk, a bajnokság felkapott, pörgős, de már nem a legszínvonalasabb, szóval ennyi, németeknél jó a foci, jó a közeg, érdemes menni, spanyoloknál ha valaki el tudja fogadni, hogy egyébként nem nyer semmit, ha nem a két csúcs csapatnál van, akkor érdemes menni, franciáknál pénz van, érdemes menni, de a bajnokság színvonala az olaszé alatt van.
DE leszögezem, mindenki azt csinál amit akar, annak szurkol akinek akar, csak azért válaszoltam szűkszavúan, mert sztem nem minden fedi a valóságot megítélésekkel kapcsolatban. (de mindenki azt gondol, amit akar...)
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz _adaml21_ #10086 üzenetére
Mivel én nem nézek például Leicester City meccset, csak láttam 1-et 2 hete, nem fogok következtetés levonni, vagy tévesen megítélni játékosokat.
Viszont mivel évek óta rendszeresen nézek bizonyos más meccseket, merek levonni objektív következtetéseket. Nem feltétlenül csak olasz csapatokra gondolok. (Vagy sokat olvasok utána.)
Na megyek, leoffolom magam, mert már kezdek besokallni a témától is, meg magamtól is.
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz Citroware #10078 üzenetére
sok hülyeséget írtál, csak néhányra reagálnék.
mert a Serie A-ban könnyű jól játszani bezzeg a La Liga-ban! ja, várj... mégsem.
A Serie A-ban a legnehezebb játszani, mert nüansznyi különbségek vannak a csapatok között. mivel a klubelnökök a lehető legtöbb pénzt akarják kihúzni a csapataikból, a játékosok ide-oda vándorolnak a liga csapatai között (Matri, Gilardino, Borriello, Nocerino vagy akár Balotelli), csak az dönt, hogy melyik csapat van ott jobban fejben, taktikában. mert az összes top liga közül egyedül itt folyik minőségi védőjáték. nem mint a BPL-ben vagy a spanyoloknál, hogy 200 millió euró szaladgál a széleken, szélsőhátvédek még az ellenfél tizenhatosánál kötik a cipőjüket, és meccsenként esik 5 gól - ez a nívó? a mérce?rengeteg játékos volt/van az elmúlt évekből, akik az olasz bajnokságban villogtak, elmentek máshova, és ott eltűntek egyet mondj, aki 30 év alatt váltott. elég egy.
amúgy Ashley Cole most épp bizonyítja, hogy fordítva ez mennyire nem így van, hátán viszi a Rómát, már nem győzi hova tenni a meccs embere kupákat.
tartalékba nem fért be.Vagy fordítva, máshol nem volt helyük, elmentek a Serie A-ba villogni (pl Higuaín, Callejon stb).
Higuaín lőtt úgy 100 gólt valami nevenincs csapatnak azért előtte.a helyzet az, hogy az olasz csapatok, a top csapatok is az átlag angol, spanyol vagy top francia, portugál csapatok költségvetése alatt dolgoznak, egy kb. Sunderland többet költött átigazolásokra az elmúlt 5 évben, mint a Juve + Milan együttvéve. és mégis hozzák azokat az eredményeket, mint az euromilliárdos csapatok.
és, bármennyire is nem fog velem egyetérteni MdewC, a Juvénak és a többi olasz csapatnak is MINDIG elsődleges prioritás marad a profit, a tehetségek kiárulása jó pénzért, amit a gazdagabb nyugati csapatok általában mindig lelkesen be is nyalnak. ez már nem az olaszok sara.
Pogbát is jól eladják nyáron vagy 60 millióért, aztán pótolják valami kölcsönből visszarántott, rég elfelejtett arccal. a kövi Berardi lesz, kb. 2 év múlva.
az olasz foci a mostani állapotában a tipikus szarból várat esetet példázza, az elvárhatónál sokkal sikeresebben.[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #10089 üzenetére
Csak célozgattam, te röviden írtál is róla.
A Juvénak és a többi olasz csapatnak is MINDIG elsődleges prioritás marad a profit, a tehetségek kiárulása jó pénzért. Pontosan, erre csak célzást tettem. (Annyi kiegészítést, hogy maximum csak az arányok térnek el, hála az égnek. Világsztárokat is adtunk el, akik nálunk lettek azok, ugyanakkor megtartani is meg tudjuk őket már, ha így gondolkodik a csapat. De az tény, hogy a pénz az pénz, főleg Olaszországban.
Illetve fontos szempont az is, hogy ne csak sztárokból építsünk csapatot, hanem csapategységet, csapat szellemet. A nemzetiség is fontos, nem véletlen, hogy az olasz válogatott gerincét is sokszor adtuk, persze ezt más nagy olasz klubok is elmondhatják korábbi időszakaikból.)Azt persze nem vitatom, hogy voltak már jobb körülmények is a bajnokságban, anyagiakban mindenképp.
Ilyen szempontból, mármint a csapategység a Barca és a Bayern is kiemelkedik a nagyok közül.
Nem véletlen a német válogatott és a spanyol válogatott erősödése is az elmúlt évekből. Nyilván nem mindenki 1 klubcsapatból érkezik a válogatottba, de az adott klubcsapatok jelentős hatással voltak a válogatottra is.Szerk.: Ha megy Pogba (sanszos), az nem 60 millió lesz és nem egy ifivel fogják pótolni.
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Közben megvettem SIF Dybalat 207k volt. Éjfél után hazaérek és tesztelem. Estleg ha valakinek van kedve barátságos meccshez olyan későn az keressen.
-
addikt
Ezért nyert a Juve 102 ponttal bajnokságot (az rekord, nem?) - és a BL-ben a csoportkörből sem jutottak tovább - , mert ennyire kiegyensúlyozott a bajnokság.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
Jó kis bundás SERIE A.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Citroware #10092 üzenetére
Egy tökéletes rekordot kiragadni példának és általánosítani belőle... Nem tudom mit szeretnél kihozni kolléga, bármi is legyen, eddig nem úgy alakul.
Nem tudom, hogy egyáltalán mi a cél?
(#10093) LendvaiFeri1: Az egyetlen sötét lyuk a sok tiszta bajnokság között. Legalább adó csalásért nem ítélnek el játékosokat, vagy tiltanak el évekre csapatokat az igazolásoktól. Mert nincs elég pénz a sok bundából... OMG.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Csak arra akartam rávilágítani, amiről az átigazolásokkal kapcsolatban volt szó, hogy szerintem a Serie A-nál van feljebb és ezek a Juve-sztárok nem hiszem, hogy megmaradnak sokáig. Szerintem el fogják vinni Pogbát, Dybalát is majd egyszer, éppen az aktuális legjobbakat.
Ha esetleg sikerülne továbbjutni a Bayern ellen - amit nem hiszek - akkor talán lehetne arról beszélni, hogy legalább van egy csapat az olaszból Európa elitjében. Majd meglátjuk, hogy a tavalyi volt-e a kivételesen jó szezon a nemzetközi kupaporondon, vagy az azelőtti volt-e a kivételesen rossz. Most sem nyerték meg a csoportjukat, szóval én az előbbire tippelek.[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Citroware #10095 üzenetére
A Juve már most is az európai elit része, tetszik vagy nem. Ezen az se változtat, ha nem mennek tovább a németek ellen, hiszen ellenük azért bárki kieshet. Hiszen ők az esélyesek. (Bár volt már ellen példa, nem is kevés.) Ha jó formában vannak, bárkik kiejtenek a németek, mint, ahogy már párszor ki ez is kiderült. Ha a Barcát ejtenék ki akkor a Barca se lenne az elit része? Bárki kieshet ellenük.
Azt se tudtam, hogy aki nem elsőként jut tovább a csoportjából az nem kerül rá a foci térképre, végül is a Cityt oda vissza verték, a Gladbach ellen oda-vissza döntetlen (aki idén már verte a Bayernt), egyedül a Sevilla ellen volt egy idegenbeli vereség, amin elment a csoport elsőség...
De inkább nem mondok semmit, mert kettős mérce van.(#10096) LendvaiFeri1: Ez annyira nevetséges, hogy erre kár reagálni.
Egyszerűen elsöpör a szakértői, bennfentes, tényeken alapuló bizonyíték sorozat, amit olvastam tőled.
Minden más liga vegytiszta, mint a szűz lányok p.nája...[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz Citroware #10095 üzenetére
Nem nyerték meg a csoportot a balszerencsének köszönhető. De a nagy angol bajnokság egyik legjobb euró 100 milliókból felépített csapatát oda vissza vertük. Az meg hogy a Bayern Juve párosból ki jut tovább nem minősíti egyik csapatot sem. Elvégre két tavalyi elődöntős találkozik. De már látom előre hogy ha kiesik a Juve, akkor a sok vak úgy is azzal fog jönni hogy ennyi telik tőlük és a tavalyi év csak véletlen volt. De ha továb jut és a Bayern esik ki attól még mindenki top csapatnak fogja tartani. De azt ki merem jelenteni hogy ha a Juve folytatja ezt a projektet amit elkezdett akkor 3 éven belül BL -t fog nyerni. És az is biztos hogy az olasz klubok elkezdték követni a példájukat és előb utóbb a Serie A -ra újra a legerősebb bajnokságként fognak tekinteni.
(#10096) LendvaiFeri1
A bunda botrányt meg inkább nem emlegetném addig még nem tudom miről volt szó pontosan. Nagy vallócinűséggel az a dolog minden egyes profi és amatőr ligában benne van.
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
Na jó, szerintem eléggé kitárgyaltuk az európai bajnokságok és klubcsapatok aktuális helyzetét, a topik témájához mérten talán túlságosan is!
Én annyit tudok tenni a világ békéjéért, hogy félreteszem minden előítéletemet az olasz focival kapcsolatban , amit úgy fogalmaznék meg finoman, hogy egy időben, kb. 5-6 éve sokat néztem, és elment tőle a kedvem. Majd a hétvégén fogom magam, és leülök egy Juve bajnoki elé.Második lépésként pedig a bbva keretemből meghagyom azt, aki használható, és kipróbálom őket ÍGY . A cserepadot is érdemes nézni, ott megtalálhatóak a variációs, fejlesztési lehetőségek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Azért nem mondanám Európa elitjébe, mert egyedül a tavalyi Real volt az a topcsapat, akit a Juve legyűrt.
Ha idén ki fog esni a Bayerntől - mert szerintem valószínű -, tavaly a romokban, Bundesliga kieső helyen lévő Dortmundot kapták meg a Galatasarayt, azokon nem volt nehéz túljutni, Real ellen mint egyetlen kemény ellenfél behúzták, az szép volt de ennyi. Előtte levő szezonban már a csoportkörben kiestek, azelőtt könnyű sorsolás után a negyeddöntőben jött az első komoly ellenfél a Bayern személyében, esélyük sem volt. Előtte nem is kvalifikálták magukat a BL-be, ez nekem nem EU szűk elitje, hogy egyszer véletlenül sokáig eljutottak. Nem vagyok biztos, hogy a világ top 10 csapatában benne van a Juve, talán benne van, de az első 5-ben 100% hogy nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826