Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
Egy kis dicsekedés...
[Reus]XONE: LedyGyusziHU
-
MdewC
nagyúr
Ezt a trágya gány melót, amit leműveltünk a BL meccs előtt...
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Azog the Orc
őstag
Nem tudom miért érzem azt hogy amióta visszaálltam a Mangala-Koscielny és Luiz-Silva védő páros azaz egy H/H és egy M/H védő van a csapatban mindkét esetben, azóta sokkal stabilabban védekezek, jobb a védelmem, mint akkor amikor erőszakkal vadásztam a M/H, L/H párosokat.
Ezt nem egy meccs óta érzem így hanem legalább 40
Szerintetek?
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz Azog the Orc #19599 üzenetére
Nekem az 1. videó is bejött.
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
inter89
csendes tag
válasz Nazara #19598 üzenetére
Igen ezt értem és látom is, de akkor a játékos értékei a lapon nem változnak sose?("szám értékek nem')
Tehát a bónuszokat hiába kapom, magán a kártya értékeknél sose lehet látni 89 a játékos alap gyorsulása a kártyán nem megy fel a bónuszok miatt mondjuk 90-re,91, ami meg is marad? -
Vampire Bat
aktív tag
válasz Azog the Orc #19611 üzenetére
+1 pontosan így
[ Szerkesztve ]
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
MdewC
nagyúr
válasz bucketb0b #19605 üzenetére
?? Látom a bögyödben van. (Ilyen hülyeség nem létezik.)
Ép most húztam be az online kupadöntőt a góljával, végre nem csak passzolgatott... Mondjuk nem sok gólos, de a legjobbkor villant!
Amúgy amit írtam azt a Parma elleni meccsre írtam.
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
-
MdewC
nagyúr
Nagyon komoly SIF OP lap van kilátásban a PL-ben, Bolasie személyében.
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz Rypejakten #19617 üzenetére
Kit érdekel, a golvonalig cselezem magam vele, onnan meg rohogve elég a ~65 finishing is.
Viccet félretéve, sokkal több értelme van egy ilyen IF-nek, mint amar amúgy is klasszis vilagsztaroknak adni meg hat UPolt kártyát.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Vampire Bat
aktív tag
Nem mindennapi hybrid,de szerintem ütős:[link]
[ Szerkesztve ]
-
m.hegyi
tag
Sziasztok!
Titeket nem dobál le a szerver? A menüben okés minden, de ha belépek UT-be vagy Seasons-be egyből ledob. Ha meg nem, akkor meccs közben :S 2 hete ezt csinálja.
Hol lehet ezeknek a majmoknak írni?
Tegnapi nap tudtam egy pár meccset jásztani, született 5 nagy bomba RVP-nek és Di María-nak köszönhetően. Az egyik
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #19617 üzenetére
Pedig rohadt jó a beadás statja, plusz 75 a rövid passza, ergó jól passzol. A 66 lövés valóban gyenge, a SIF szvsz meglesz 70-es, egyébként ár/értékben jó kis lap az IF-je...
-
_adaml21_
őstag
Jó, hogy beszélgettetek itt 86-87 Neymar különbségekről, mert elhatároztam magam, és viszonylag kevés ráfordítással tudtam "cserélni" - a 86-os 159-ért ment, a 87-es 191-ért jött.
És, ez kellett, hogy hasznos tagja legyen a bbva csapatomnak; a 86-os esetlen volt, leütközték, lőni nem tudott, na de ez hihetetlen jó, 2 meccs 5 gól, 2 assziszt, úgy, hogy a fő gólfelelős még mindig Benzema nálam.
Finisher lap kell rá, úgy tökéletes, tényleg érezhető a különbség -
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #19623 üzenetére
Jarvis-t a statja alapján már 2 lépés után leütközik, szóval tuti kevesebb beadáshoz jut, plusz hamar kifáradhat...
A németnek pedig rossz a workratje, amikor próbáltam 30 meccsen alig volt gólpassza...
Szóval ez az IF Bolasie is megérhet egy próbát a 17-25K-s tartomány miatt.Hazard a csúcs, de a SIF lapja akkor is brutál lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
Azért örömteli, hogy egyre több ember magyar zászlóval játszik!
És semmi megbeszélés nélkül.Asszem ez nem off
XBOX LIVE: rolandinho007
-
Nazara
őstag
válasz Rypejakten #19623 üzenetére
Most komolyan az a bajod, hogy lesz egy értelmesebb BPL-balszelso? Inkább örüljünk, hogy van alternatíva (nem, jarvis említésre sem érdemes)
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Cseri0058
őstag
megint elkezdtem játszani. 4 meccsen nagyon jól ment. majd jött az 5. éreztem h itt nem fogok nyerni mert semmisem jött össze. végén 3-2 volt az ellenfélnek...85. percben üresen volt a játékosom középen a kapus rámjött tehát full üres volt a kapu. bepasszolom erre megbotlik és nem tudta elrugni a szerencsétlen. na ott instant nyomtam egy alt+f4 et. ennek a játéknak igazából semmi köze a valósághoz. szánalom...
-
HI-FI
tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele. De nekem az tetszik, hogy a mobilos fut-nál minden nap kapsz valami ajándékot belépéskor. Szerintem ezt érdemes lenne bevezetni jövőre pc-n és konzolon is.
-
HunIIIFules
csendes tag
Na megvettem ibarbo, tevezt meg letettem ktk ba. IIbarboval még is mit kéne kezdeni mert jelenleg egy darab foskupac színvonalát hozzá. Tevez is mitől lesz a legjobb ktk a játékba? Mert őt is jobban kihasznaltam csatárként.
-
Azog the Orc
őstag
Bundes csapat Kicsit másképp
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz HunIIIFules #19631 üzenetére
Stílusfüggő, mint minden.
Nekem online div 1-et hoztak. (úgy kell játszatni, ahogy bejön neked.)Rypejakten: Simán lehet, de most IF és leendő SIF lapról volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Nem tudom ide e tartozik.
Arról tudtok valamit hogy Androidos UT ben mért nincs trasfermaket? Most raktam fel újból mondom majd veszek pár euroért coint és nyitok pár packot legyen egy kis sikerélményem. Erre nincs transfermarket. -
_adaml21_
őstag
válasz Azog the Orc #19632 üzenetére
Amúgy kellenek is ilyen alternatívák, mert nem lehet normális Bundes csapatot összerakni.
Konkrétan nincs a piacon napok óta Reus, de Schürrle is csak 1-2 db.Érdemes volt meglépni ezeket a price range-eket, nah
-
szakii6
tag
válasz _adaml21_ #19635 üzenetére
Ne is mondd, kinéztem 6 db IF lapot, és egy db sincs sosem a piacon belőlük. Meg gondolom már mindenkinek elfogyott a zseton, aztán nyitni sem tud. Kíváncsi leszek hogy oldják meg jövőre, ilyen alacsony árak mellett mindenki inkább megvenné a játékost. Csak akkor ki fogja kinyitni?!
-
_adaml21_
őstag
válasz szakii6 #19637 üzenetére
Ebben a formájában ez így nem működhet.
Drágák a pakkok, és semmi garancia arra, hogy lesz bármi használható.Pl. TOTY környékén elnyitottam vagy 200k-t, és Chiellini volt a legjobb.
Összesen kb. 500k-t nyitottam el, és a legjobb, ami esett, egy IF Smalling volt. Az egyetlen IF, akit valaha nyitottam, és az egyetlen játékos, akiért többet kaptam, mint 20k.
Ez így nem működik.
Esetleg még, ha adna ingyen pakkokat, eredménytől függetlenül, pl. minden lejátszott 10 meccs után, vagy, megadott időközönként, stb. Ezek lehetnének a "lutri" pakkok, a fizetősök meg garantáltan jók. Úgyis figyelik a piacot, lehetne úgy, hogy a 7.5k-s pakkban legyen legalább 7.5k értékű tartalom. Vagy valami ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
HunIIIFules
csendes tag
Hát olyan szinten stílus függő hogy ibarbo az 5 szezon óta 2. Osztályban való tartózkodásom 7 vereség 1 győzelemmel sikeresen hazavagta.
Ment is a levesbe. Nekem Tevez sem volt jó ktkban, egyszerűen nem tudtam megjatszani az erossegeit, de legalább ő nem hatraltatott úgy mint ibarbo. Mertens nekem ezerszer jobb ktk mint Tevez, ibarbo meg tevezzel összehasonlíthatatlan csatár poszton. -
dvtkfan
senior tag
válasz HunIIIFules #19640 üzenetére
Engem pl Tevez most visszarepített hosszas agyon szenvedett 4.osztály után a 2.osztályba...eddig Van Persie-t használtam helyette, de mostanában nem volt az igazi, így kicsit váltottam, de megérte...14 meccsen lőttem vele 31 gólt...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Rypejakten
addikt
jézusom mekkora gólok esnek ma a Serie A-ban.
-
bucketb0b
őstag
válasz szakii6 #19637 üzenetére
Lehet ez lenne a célja az egésznek nem? Ne mindenki szaladgáljon ilyen-olyan if lapokkal meg mindennel.. szerintem az UTnek a csapatépítés lenne a lényege és nem az, hogy veszel zsetont vagy ha nem akkor lejátszol 50 meccset és fullos csapattal mész, mert már meg van rá a keret. Szépen az alapoktól, bronz, silver felépíteni a csapatot közben akár találsz egy jó embert akiről nem is gondoltad volna, hogy ilyen jó statok alapján, ha kockáztatsz akkor pakkozol, lehet, hogy bejön egy tuti vagy nem.. de most én utben azt látom, hogy egyáltalán nincs átmenet, 80as csapatot simán össze lehet hozni nagyon kevés költségvetésből is amivel messzire el lehet jutni szerintem nem igazán jó ez és mondom úgy, hogy keveset játszok és néha vágyakozóan tekintek 1-1 csapatra, hogy de jó lenne, de azt is be kell látnom, hogy kevés játékkal nem is szabadna ilyenre vágynom. Na most ezt itt nem érzem, mert volt olyan, hogy 5-6 ezerből simán összeraktam egy támadó szekciót amivel az 5. osztályban bőven jó voltam és mi 5ezer? 1 offline szezon trófeával vagy csak a meccsekből.
-
Garsza
veterán
válasz _adaml21_ #19638 üzenetére
Én már elnyitottam vagy 2000000 coint ès vagy 10000 fifa pontot. IF lap még soha nem esett. Egyszer volt egy Neymar meg egyszer egy Aguero.
19644
Igen az volna a lènyege hogy fokozatosan építse az ember a csapatát.
Csak hát a jàtékos árak nincsenek elfogatható arányban azzal amit egy egy meccsért vagy bajnokság megnyeréséért kap az ember.
Mert tegyük fel én például szeretnèm megvenni SIF Tevezt hány meccet kell hozzá lejátszanom hogy ödsze jöjjön rá a zseton? Szerintem anyit egy átlag uszer soha az életben nem gyűjt össze játékkal.[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
Valaki írja már meg hogy a coin vásárlás most hogyan megy?
Mert ugye lekorlátozták a maximál árat és pl.:ha vennék 5M coint akkor nincs is olyan játékosom aki ér 5 misit...
Max Neymar a legjobb nálamXBOX LIVE: rolandinho007
-
Azog the Orc
őstag
Div1-eb 3 pont kellett volna a cím elnyeréséhez, nem sikerült mert az utsó egy 3-0-ás meccset csalt el 3-3-ra, tipikus 2.félidős lebénítással! Ez mindegy......
Második kenifutásra a Div1-ben megint nem vagyok képes tiszta mecset játszani, teljes káosz és a szokásos tünetek, jön a szopóág. lehet megint ki kéne ejtsem magam direkt a div4-5-ig és megint feljutni?[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz tigomigocika #19646 üzenetére
Zsírúj origin accot lehet venni, ami tarlamazza a fifát a kívánt zsetonnal.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Rypejakten
addikt
válasz tigomigocika #19646 üzenetére
szerintem price range-gel bűvölnek valamit, de nyilván csak több játékosból tudják megoldani.pl. egy Fernando Navarro ér 350 coint, és 5k-ért adhatod el. 20-25 Navarro már 100k. nyilván nagyobb range-dzsel rendelkező játékosoknál (IF Pirlo pl.) kevesebb eladás-vevés szükséges.akkor nem.
[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
Köszi a válaszokat!
PS4XBOX LIVE: rolandinho007
Új hozzászólás Aktív témák
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest