Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz szakii6 #19637 üzenetére
Ebben a formájában ez így nem működhet.
Drágák a pakkok, és semmi garancia arra, hogy lesz bármi használható.Pl. TOTY környékén elnyitottam vagy 200k-t, és Chiellini volt a legjobb.
Összesen kb. 500k-t nyitottam el, és a legjobb, ami esett, egy IF Smalling volt. Az egyetlen IF, akit valaha nyitottam, és az egyetlen játékos, akiért többet kaptam, mint 20k.
Ez így nem működik.
Esetleg még, ha adna ingyen pakkokat, eredménytől függetlenül, pl. minden lejátszott 10 meccs után, vagy, megadott időközönként, stb. Ezek lehetnének a "lutri" pakkok, a fizetősök meg garantáltan jók. Úgyis figyelik a piacot, lehetne úgy, hogy a 7.5k-s pakkban legyen legalább 7.5k értékű tartalom. Vagy valami ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz szakii6 #19637 üzenetére
Lehet ez lenne a célja az egésznek nem? Ne mindenki szaladgáljon ilyen-olyan if lapokkal meg mindennel.. szerintem az UTnek a csapatépítés lenne a lényege és nem az, hogy veszel zsetont vagy ha nem akkor lejátszol 50 meccset és fullos csapattal mész, mert már meg van rá a keret. Szépen az alapoktól, bronz, silver felépíteni a csapatot közben akár találsz egy jó embert akiről nem is gondoltad volna, hogy ilyen jó statok alapján, ha kockáztatsz akkor pakkozol, lehet, hogy bejön egy tuti vagy nem.. de most én utben azt látom, hogy egyáltalán nincs átmenet, 80as csapatot simán össze lehet hozni nagyon kevés költségvetésből is amivel messzire el lehet jutni szerintem nem igazán jó ez és mondom úgy, hogy keveset játszok és néha vágyakozóan tekintek 1-1 csapatra, hogy de jó lenne, de azt is be kell látnom, hogy kevés játékkal nem is szabadna ilyenre vágynom. Na most ezt itt nem érzem, mert volt olyan, hogy 5-6 ezerből simán összeraktam egy támadó szekciót amivel az 5. osztályban bőven jó voltam és mi 5ezer? 1 offline szezon trófeával vagy csak a meccsekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest