Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #20902 üzenetére
Köszönöm tezsvírem
Csak, mert a pontos megnevezés fontos mielőtt bronz bbva csapatot vennék és halálra keresném magam aztán ott rohad rajtam az összes, mint a 2 hetes zokni.. -
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #20904 üzenetére
11 ezret basztam ki most, többet nem tudtam venni megvan 20 játékos, holnap remélem dupla áron kaszálok vele, sajnos a keretépítés miatt (meg úgy amúgy is ) nem sok zsetonom van. Bár lehet, hogy most még megéri kereskedni, kicsit drágábban eladni és azt megint visszaforgatni, holnap meg nagyot szakítani kár, hogy nem lehet 1 óra alatt kirakni játékost, bár azonnalival lehet egyszerűbb
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #20907 üzenetére
A leginkább azt nem értem, hogy emberek csak passzióból adnak el játékosokat? Most is itt van egy, megnéztem 150ért vettem és a quick sellért adna 3xx összeget a "gép".. Miért nem rakják ki a fölött? 1-2 emberben azért hatalmas üzletember bujkál
-
terencehIII
tag
a fő csapat nevet meglehet változtatni valahogy adna coint
-
bucketb0b
őstag
válasz terencehIII #20909 üzenetére
2x lehet megváltoztatni, egyszer azt hiszem alapból jár, utána pedig meg lehet venni tapasztalati pontokért.
(#20907) LedyGyuszi: mai napon annyit fogok kereskedni, hogy megveszem az összes if lapodat
ja és ezt úgy, hogy még a platform is különböző[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Te xbox-os vagy?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
LedyGyuszi
addikt
válasz bucketb0b #20910 üzenetére
a kurva életbe...akkor kitárazok!
Spanyol ötlet:
[Torrente][ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #20912 üzenetére
Szinte tökéletes.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #20914 üzenetére
Mindent elmondtál...
Egyszerűen nincs jól védekező CDM... Amit múltkor linkeltem, az kb. ugyan ez. SIF Callejon a szélre, Isco CAM, Ini meg a helyére... Viszont akkor meg kevesebb a pacek a CAM-be, szal ez jobb. Callejon meg kapjon fizikát meg passzt.
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #20914 üzenetére
Nálam serie A keretben játszik Callejón.. nagyon alulértékelt, góljaim nagy részét ő szerzi (bár ez inkább a csatáraimat minősíti )
Egyszóval szerintem CAM-ben Callejón jó, bár lehet, hogy spanyolban van tőle jobb. Amúgy az a passz rating semmi, statjai nem tükrözik a képességeit megint csak azt kell mondanom, nálam nagyon bevált. -
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #20918 üzenetére
CDM-be van romboló és mindkettő passzkirály. Pace is van ahová szükséges
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #20919 üzenetére
thx...
de a 2 rombolóhoz kellene 1-1 motor is...XONE: LedyGyusziHU
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #20918 üzenetére
Van egy Callejónom 2 misiért nem kell?
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #20920 üzenetére
Na jól van megnyugodtam, akkor úgy látszik nem csak én vagyok kielégíthetetlen csapatépítés ügyben
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #20919 üzenetére
Sztem egyik se jó CDM, mert csiguszok.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #20923 üzenetére
nem-nem, de sztem ez akkor jó...
egyébként csak a kupák szoktak fejtörést okozni, a diviziós csapataim rendben vannak, talán...
bár div-ben már régen toltam, de mindig mókolok, hogyan lehetne jobbá tenni őket...[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #20922 üzenetére
Hát nem tudom.. ha megígéred mikor meglesz a másik fele ideadod akkor benne vagyok..felét most felét ha megnyered a kupát.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #20928 üzenetére
egyébként csak 16 meccset játszottam eddig mindössze ebben a felállásban, de egyenlőre nagyon bejött, legalábbis nem tudtak legyőzni...
előtte 4-3-3 fan voltam(majd 500meccs), de itt sztem a középpályás dominancia előbb-utóbb jobban kijön a meccsen...[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #20928 üzenetére
Vagy otthagyni a pcsba, mert szpt a gép(#20929) LedyGyuszi: én nem tudom, hogy amiatt, hogy kupában jobban szétszórja az embereket és könnyebb ellenfeleket is kaphatok vagy másért, de a kupában az olasz csapatommal baromi pörgős játékot hoztam szinte minden meccsen 3-4 gól (jó volt amikor kaptam 3at ezért kellett rúgni 4et), de seasonsben már nem olyan pörgős. 2. div 1 után visszaestem a 2. osztályba 13 ponttal (igen 14 a bent maradás )..
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz bucketb0b #20930 üzenetére
lehet, bár sztem ha vki eljut az elődöntőig vagy a döntőig, akkor már ott játszani is tudó emberkék vannak...
játszottam ma ezzel a felállással 3 div1-es meccset is SEASONS-ben, 3/3gy
de tény, hogy 16 meccsből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni...
majd kipróbálom FUT-ban is div1-ben a köv.héten!de régebben mindig szenvedtem az 5 kp-val felálló ellennel szemben, ha tudott is játszani...de most úgy érzem, hogy a védelmem stabilabb, mert a szélső kp-kal letudom zárni a széleket, a 2 szűrő jól teszi a dolgát, sőt még a CAM-mel is visszatudok jönni védekezni. támadásban pedig mindig van kinek passzolni és előbb-utóbb helyzetig tudom játszani...
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #20932 üzenetére
Itt vannak a jelenlegi csapataim amivel season 5től tolom, addig ilyen szedett-vedett kb. 50-70 chemmel rendelkező csapattal toltam (szerintem a chem nem számít, ugyanolyanok a meccseim, hol jobbak hol rosszabbak)
Most még csak ilyen low budget csapatokkal tolom, majd ha lesz megfelelő keret akkor feljebb lépek.
olasz olasz csereLestienne, Sau sajnos nem vált be helyettük majd keresnem kell valaki mást (pontosabban 2 csatárt, mivel Lestienne pozíciójára van 2 megfelelő ember, viszont a támadósorom gyengus picit)
angol angol csere
Ez már nagyjából kiforrott, itt is csak a következő szintű játékosok 1-1 posztra.spanyol spanyol csere
Ez még kiforratlan keret, még elválik mi lesz velüknémet német csere
Ez pedig teljesen csak ha van egy jó offer akkor ráugrok, a többi mögött még háttérbe szorult -
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #20934 üzenetére
napasztmek
Ott van ő is egyébként annyira nem nyújt kiemelkedőt, viszont néha lövöldözget gólokat meg nagy labdákat ad ami miatt nincs szívem kitenni a keretbőlhát seasonsben "sok mindenkivel" tolom, div4ig a Reallal mentem fel, utána Liverpoollal div1 majd ott kiestem így próbálgattam Bayernt, Barcat, a Bayern annyira nem jött be, viszont a Barca 4-3-3 igen kis mozgékony csapat, a Reallal a 4-2-2-2 volt a favoritom, Liverpool 4-4-2.
Az ötleteke várom nyugodtan megoszthatod.[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz bucketb0b #20935 üzenetére
angol:
GK: DeGea
RB: Clyne, Coleman, Walker
LB: Clichy, Gibbs, Van Aanholt
CB: Cahill, Rojo, Koscielny, Mangala,Jagielka
CDM: Ramires, Dembelé, Sissoko, Matic, Fernandinho, Paulinho
CAM: Rooney, Cabella, Oscar, Coutinho
LM: Schürrle
RM: McGeady, Walcott, Cuadrado, Willian
ST: Rémy, Sturridge, VargasNálam ők beváltak... Próbáltam az olcsóbb kategóriát összegyűjteni...
Spanyol, olasz csapatoknál nem vagyok otthon...Még németben lenne ötletem...XONE: LedyGyusziHU
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #20931 üzenetére
Errő magyarázok évek óta!!
Más: Egy mikró lövőcsel és CR-Ibra-Robben triónak kampec. [link]
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #20937 üzenetére
a fél keretemet felsoroltad nagy részük ott van, mobilról vagyok így most nem igazán akarom kifejteni majd holnap du. de még annyit, hogy sczeszny kirobbanthatatlan meccseket nyer meg nekem. 2 keret van belinkelve
ja igen Chelsea 2 meccs alatt leírta magát nálam seasonsben : DDD képtelen voltam velük nyerni meg szinte helyzetet is kialakítani[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Május 6. környékére várható az első TOTS ugye?
Bár hiába várom, coinom az nincs! A coin árak meg egyenesen röhejesek, a 3 hét piac leállás teljesen tönkretette az egészet. Mindenhol ki vannak fogyva a készletek, az árak meg az egekben vannak. 15 millió coin jelenleg 100 euró
Pedig úgy szerettem volna TOTS játékosokat nyitni... -
MdewC
nagyúr
-
Pacos
tag
Jelen pillanatban a világ egyik ideokádott mocskával játszom...11-es párbaj és folyamatosan szar a net. Addig hibátlan volt. Gondoltam jó, elsővel elszórakozom. persze a fasza lag mellett vmi gyenge középre gurítás lett. Majd láss csodát ő jött és a lag eltűnt és gól, most megint én vagyok megint szar lett...Ez nyilván a véletlen műve...fúúú de ganaj...de én türelmes vagyok...játszhatjuk hajnalig vagy amíg bezárul a season cup hétvége.
faszfejAmikor szétszedtem még működött!
-
_adaml21_
őstag
válasz Kristof_94 #20942 üzenetére
Vegyél FIFA pointot, az pont pakk nyitogatásra való.
-
Guba32
csendes tag
Nehéz elhinnem,de Llorente lett végül Tevez ékpárja....
Kipróbáltam Doumbiat,Ibarbot,Higuant...
A játékom a középpályán való labdajáratásra,birtoklásra,majd onnan a gyors embereim kiugratása...
Igen ám,de a jobbak olvassák a játékom,visszahúzódnak,és labdavesztés után meg jól megkontráznak.
Ezért gondoltam,hogy ha látom,hogy az ellenfél lezárja a passzsávjaim,nem ad teret,akkor változtatok.Leküzdöm magam az alapvonalig Asamoah,Cuadrado,Tevez,vagy a szélső védőkkel,és belövöm középre Llorentére.És eddig bejött.Ha nem tudok indítgatni,akkor rugdosom be a labdát rá.És nehezen fogják meg őt,erős,magas,jól fejel.Az elmúlt 10 meccsen szinte minden szerzett legalább 1 gólt.Fellehet rá passzolni a labdát még,ezen kívül értékelhetetlen.Lassú,körülményes,szinte semmi erénye,kivéve,hogy mindig talál egy gólt.A kapu elé úgy érkezik,mint szerintem senki a ligában....Kapott még egy finisher kártyát,és kész is a tank a kapu elé... -
thebigK
addikt
válasz Guba32 #20946 üzenetére
Llorrente helyett Gomez probakepp?
Amugy a KURVA ELETBE. Annyira tudtam h spanyol kupa lesz...de nem voltam eleg tokos h eleg spanyolt vegyek a biznisz miatt...
De az tuti h jovo heten az osszes coinom angolokra koltom“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest