Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guba32
csendes tag
válasz Azog the Orc #20586 üzenetére
Köszi!
Csak mert van egy jelenlegi értékén kb. 900k-s BBVA-s keretem,és gondolkozom,hogy átszervezzem Suarez(kedvenc) kivételével egy Bundesligássá...De nem tudom,hogy ár/érték arányban tudok-e ugyanilyen erősségűt..... -
MdewC
nagyúr
válasz Nazara #20600 üzenetére
Nekem egyáltalán nem tetszik, hogy az ea belenyúlt a kereskedésbe. (Tette mind ezt a coin adás/vétel/csalás miatt.)
Így viszont megölte a kereskedést, "megkárosítva" a legális kereskedőket. Hozzá tartozott a játékhoz, hogy aki lelkesen, ügyesen kereskedett, jó csapattal mehetett a pályára, most úgy néz ki, hogy jövőre ezt vagy pénzzel, vagy irgalmatlan mennyiségű meccsel kell helyettesíteni. Ez pedig nincs jól, nincs meg a FUT lényege. (Ez egyáltalán nem jó annak, aki kereskedni is tudott, nem csak játszani.) SZVSZ.
Nekem fontos volt, hogy ne csak játékkal jussak átlag feletti lapkhoz, ezt pedig eddig legális kereskedéssel meg lehetett oldani. Most viszont nem, a 16-ra se látszódik, hogy megoldható, túl "irányított" lett a játékmód, minden szempontból.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Nazara
őstag
Mint mondtam, az idei felborult piacra drasztikusan kellett reagálni, de jövőre normális árak mellett ugyanúgy lehet majd kereskedni. A price range csak a coinveteltol véd, az hogy jelenleg lehetetlenné teszi a kereskedést, az a rossz aranyoknak köszönhető.
Egyébként a véleményem: Elvégre ez egy focis játék, elsősorban a játékkal legyen lehetőségem megszerezni a kívánt jatekosra valót, ne egyéb hokusz pokuszokkal. Biztos vagyok benne egyébként, hogy a 16 megjelenésekor ugyanúgy fogsz tudni majd kereskedni, mert hiszem, hogy EA-bácsi nem véletlenül hozott ilyen drasztikus változásokat.
Gondolj bele: egy Reus/Di Maria/Tevez/Vidal apró pénzért elérhető lesz, és a fekete verzioikra is sokkal hamarabb lehet kezdeni gyűjteni, és nem is kell olyan sokat. Jó lesz ez.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
törölt tag
Sziasztok!
Korábban Nazara kollégával kiveséztük már ezt a témát, de azért én még szeretnék hozzáfűzni pár dolgot.
Én azt látom, hogy nem sikerült teljes mértékben visszaszorítani ezzel a Price Range rendszerrel a coin seller oldalakat. És szvsz ez a maffia hálózat ugyanúgy fog működni a 16-ban is, mert kitalálnak valamit, amivel el tudják adni a hackelt coinokat. ( Az tény, hogy már kevesebben vannak, de még működnek páran.)
Én is azt látom, hogy az EA ezzel a szigorítással pont azokat szívatta meg, akik tisztességes úton,-> játékkal, vagy kereskedéssel gyűjtötték a coinokat.
Nekem pl. ameddig működött a web app elég szép kis csapatot sikerült kereskedéssel összehoznom.
Engem ezért is bosszantott, hogy az alkalmazáson belül lezárták a kereskedést, mert én csak így tudtam csapatot építeni.csapat
(#20606) Nazara Bizakodjunk!
Én, mint törzsvásárló biztos megveszem majd a 16-ot is, de már nem PC-re, mert inkább XBOX-on, vagy PS4-en nyomatom majd. -
MdewC
nagyúr
válasz Nazara #20606 üzenetére
Ne haragudj kolléga, de továbbra sem értek egyet! Ez pedig nem ellened szól.
Ez annak szól, hogy volt egy eddigi rendszer, amit megszoktam, szerettem és most nem működik. (Ez arról szól, hogy amikor leülök játszani, gondolom ezzel más is így van, akkor alakuljanak úgy a dolog, hogy élvezetes legyen a kikapcs. Az más kérdés, hogy itt szeretjük megosztani a dolgainkat, tapasztalatainkat, segíteni olykor, valahol ez is egy hobbi, de amikor játszom/játszunk otthon egyedül, akkor sztem mindenki önző egy picit. Ez így van, így kell lennie.)"az idei felborult piacra drasztikusan kellett reagálni, de jövőre normális árak mellett ugyanúgy lehet majd kereskedni." Ez egyáltalán nem biztos, várjuk ki mi lesz jövőre. A kis értékű lapokkal idén se egyszerű kereskedni.
"A price range csak a coinveteltol véd, az hogy jelenleg lehetetlenné teszi a kereskedést, az a rossz aranyoknak köszönhető." Ebben van igazság, de ennyire irányított piacot életre kelteni se lesz egyszerű dolog...
"Elvégre ez egy focis játék, elsősorban a játékkal legyen lehetőségem megszerezni a kívánt jatekosra valót, ne egyéb hokusz pokuszokkal." Ez eléggé beszűkítése a dolognak. Már bocsánat, de ez a FUT. Ehhez a játékmódhoz hozzá tartozott eddig a kereskedés, és elég nagy általánosítás, vagy elvárás, hogy egy kézlegyintéssel elintézünk több 10.000 játékost, aki eddig remekül kereskedett, hogy majd ezután ők is csak játékkal kereshetnek megfelelő lapokat. Ez nem hókuszpókusz, hanem sima online kereskedés és része volt a módnak. Aki ebben is ügyes volt, vagy volt ideje, legális előnyhöz jutott másokkal szemben. Az is legális előny, ha szimplán jobban játszol mint más, ha a kettő párosul, akkor tartósan 1-2-3 osztályban lehet lenni. (Illetve jó érzés jó lapokkal jól játszani.) Tiszteletben kell tartani azokat is, akik ezt kedvelték, vagy megszerették és csak az miatt szenvednek, mert a többség türelmetlen volt a kereskedéshez, inkább csalt, ea profitbácsi meg lekapcsolta ez miatt a cuccost...
Sima focihoz ott van a season ennyi erővel. Magam részéről elfogadom és tiszteletben tartom sok játékos preferenciáit a játékkal szemben és még azt is megértem, hogy valaki vett coint, vagy megelégszik általánosabb csapattal és jó játékkal, de egyszerűen nem bírom megerőszakolni magam és megszokni, hogy ez a játékmód így el lett barmolva. (Sok hendi, de már kereskedni sem lehet, de majd költhetek pénzt a csapatra, ha nincs időm annyit játszani. Ezek remek kilátások.) Nekem az adja a kikapcsolódást, hogy legálisan megszerzett brutális csapattal tudjak sikeresen játszani, kupákat nyerni és minél feljebbi osztályban szerepelni. Ezt pedig kereskedéssel meg lehetett oldani eddig. (Ezért az is bántó, hogy fullos fekete csapatokat se enged a játék csinálni, mert elcsalja a meccseket, de ez már más kérdés.)Nyilván én is csak 1 játékos vagyok a sok közül és nem számít a véleményem, ha ezzel sok játékosnak teszem azt jobb lesz (nem biztos), akkor legyen jobb, viszont ezek a kilátások nekem mint egyénnek akkor se szimpik. Nyilván több embernek legyen jó, de, hogy ezzel veszíthet előfizetőeket az ea, az tuti.
Ha valamilyen úton módon lehet majd kereskedni a 16-ban, akkor jobb lesz a megítélés, de a hendit akkor is ki kell venni a játékból.
HJoe35: Nekem is hiányzik az app, nap közben egy kis kereskedés, a csapatépítéshez, este meg csak játék. Így valamelyik sérül...
[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
Mindegy Srácok hogy mit gondolunk és mit látunk jónak, mert lehet hogy az EA egy olyan ötlettel indítja az új részt amire senki sem számít és még lehet jó is lesz, majd meglátjuk.
más:
Tudom hogy ez nem egy apróhirdetés rovat, de:
Ha valaki szándékozik venni Bale-t, SIF Laca-t, SIF Shaqiri-t legyen oly kedves és tőlem vegye
Írjon rám és megadom a paramétereket, min ár persze.Elvégre segítsünk egymásnak, már 3db IF-et én is így vettem fórumtársaktól amikor kellett a lap, nekik meg poshadt a listájukon
Tisztelettel
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #20609 üzenetére
Ez az 1 lehetősége van az ea-nek, ha jól akar ebből kijönni.
Kérdés, hogyan váltanak és mennyire lesz népszerű...praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Azog the Orc
őstag
MOTM Chicarito?
-
thebigK
addikt
Sztem erzik a vesztuket, ezert is vannak most ezek a kupak, foleg a norveg ami eleg konnyu, hogy vmit visszaadjanak konnyulove cimszo alatt.
A 16ra meg csak annyi ujitas legyen, hogy a packok arat megfelezik/harmadoljak a meccsenkenti jutalmat meg megduplazzak oszt jonapot“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Guba32
csendes tag
válasz Azog the Orc #20604 üzenetére
http://www.futhead.com/15/squads/build/30573017/
Ez a csapatom.Bocs,de nem tudom hol kell linké alakítani...;-) -
thebigK
addikt
válasz Azog the Orc #20613 üzenetére
Noigen, a jobb lapok elofordulasanak gyakorisaga is lehetne csoppet nagyobb
Amugy volt rz a birthday cup nemreg ami utan elvileg kisorsolnak parezer korabbi ifet, toty-t. Kivancsi leszek "elfelejtik"-e[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Guba32
csendes tag
válasz Azog the Orc #20616 üzenetére
Hát sajnos én nem találom hova kell a linket beírni,ott egy rakat reklám van....ezért inkább beírnám a csapatom,ha nem probléma.
Courtois 86---Jordi Alba 81,TOTW Mathieu 81,Sergio Ramos 87,Carvajal 80--- CDM Perez 80,CDM Khedira 84---LM Neymar 86,RM Bale 87---ST Suarez 89,ST TOTW Griezmann 85
Ebben a felállásban szeretnék,és úgy hogy Suarez maradjon egyedül meg... -
Nazara
őstag
Hadd kérdezzek valamit. Azért élvezetes a játék, mert tele van fekete lapokkal a csapat? Mert számomra nem. Én imádom kikukázni a még most is használható nonrare kártyákat, és kicsit más felfogásban közeliteni a játékhoz, mint a többség. Nyilván az is élvezetessé teszi a kikapcsot, amikor a hosszú órák, napok kemény játéka és kereskedése gyümölcseként egy IF King Kongot sikerült megszerezni, aminek teljesen meg is van a létjogosultsága, de én nem úgy akarom megnyerni az online első osztályt, hogy tele van hupilila kártyákkal a csapatom. Én úgy szeretnék első lenni, hogy akár hendikeppel (ezalatt a gyengébb csapatot értem, és nem az EA furcsaságait) is legyőzöm az elém táruló akadályokat, mert ebben az esetben van meg a katarzis a leginkább a végén.
Nyilván én is örülnék egy narancs Neymarnak, de ez már csak ilyen, lévén ember vagyok és nem tehetek róla, vágyom arra a szaros kártyára. De ez is csak a ténynek szól, nem magának a statoknak, hiszen a 87-es lappal is tökéletesen elégedett vagyok, semmiféle limitációja nincs IG, amit éreznék.
Egyébként nem azt mondtam, hogy a kereskedésnek nincs létjogosultsága, mert igenis van, szerintem is jó, hogy előnyhöz juthat vele az ember. Én csak azt érzem, hogy az utóbbi 1-2 évben (erről tudok nyilatkozni) túlságosan lealacsonyodott magának a mérkőzéseknek az értéke a FUT-ban "gazdaságilag", hiszen ahogy a korábbi hsz-emben irtam, napi 10 meccsel (első osztályt feltételezve) havi 240K-val 10 hónap alatt se juthatott el az ember egy 5 millánál kezdődő Messihez.
Az én véleményem mindig az, hogy ne egyénileg nézzük a tömegekre ható döntéseket, hanem a kollektiva érdekeit szem előtt tartva. Most már 1,3 milla Messi ha jól láttam PC-n a legújabb Price Range szerint, ez nevetségesen alacsony a mi szemünkben. De abszolút nem elérhetetlen.
Nem védeni akarom őket, de ez egyszer igenis olyat léptek, amire szükség volt, szóval "Credit where it's due". Az más kérdés, hogy nem lett tökéletes, de ahogy mondja a magyar: "csak az hibázik, aki dolgozik"
"Nyilván én is csak 1 játékos vagyok a sok közül és nem számít a véleményem, "
Ezt a hozzáállást most felejtsd el, igenis számit mindennél jobban. Kifizetted a termék árát, jogosan várhatod el, hogy kinyalják érte a szebbik feledet. Tavaly kvázi semmit nem tettek, idén reagáltak, többé-kevésbé értelmesen, majd meglátjuk, hogy a 16 mit hoz. Valami mindenképpen történni fog, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy népszerű labdarúgók tömkelege beszerezhetetlen.
(#20607) HJoe35:
Azért elég durva ütés érte őket, hatalmas mértékben változott a piac, és már nem ők uralják egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz Azog the Orc #20609 üzenetére
Ha előbb szólsz(írsz),akkor már Bale-t elvitték volna,nem tudtam,hogy te is árulsz,bocsi.
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
dvtkfan
senior tag
Egy tuti, hogy most már a 16 indulásáig minden nagyobb nevű NIF játékos szép lassan eltűnik a piacról...Di Maria, Reus, Lewandovski, Ramires...és még sorolhatnám...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
MdewC
nagyúr
válasz Nazara #20619 üzenetére
Kicsit 1 oldalúnak érzem a rálátásod, vagy csak nem jön át teljesen. Szal kár tovább csavarni.
Elfogadom, hogy téged mi motivál, cserébe kérlek te is fogadd el ugyan ezt fordítva, van igazság abban amit mondasz, de hiba is van az egész sztoriban.
Ha neked ezek pozitív dolgok, rendben, legyen így. Nekem ettől még nem lesz az. De ez okés.
(Csak 1 megjegyzés. Számomra fontos, hogyha sikerül megnyerni egy kupát, vagy div-et, azt egy fekete Chielloval tegyem, ne a sima verzióval. Mert így tetszik. Ez csak nem bűn? Sztem ennek ugyan annyi létjogosultsága van, mint amikor vki egy nem ritka lappal szeretne sikereket elérni. Ez így érthető/elfogadható? Természetesen nem nagyzolási céllal, csak ez tetszik. Ennyi. A régi rendszerben minden igény megtalálta a helyét, ameddig fel nem ütötte a csalás az arcát...)
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Akinek majd kellene egy dimaria (megbeszeles alapjan piaci ar felett), jelezzen!
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
MdewC
nagyúr
válasz Nazara #20619 üzenetére
Ezeknek a nemzetiségi kupáknak sincs több értelme, mint az, hogy a pepunnyadt piacot kicsit ösztönözze az ea. Mert pl akire rárohadtak az olasz játékosok, most van pár napja, hogy ad1 eladja, mert végre van rá kereslet, ad2 ha vki eladja, akkor picit keressen rajta, amit talán másra költ.
A piac egy k nagy nudli temető lett. A 16-ig pedig még 5,5 hónap vissza van!
-
thebigK
addikt
[Koncepció]
Vélemény?“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Guba32
csendes tag
válasz Azog the Orc #20622 üzenetére
Ha mondjuk csak 93 a chemem,az mennyit ront a játékomon?Mit befolyásol ez?
Illetve jelenleg is "kilóg" Courtois,de a chemem mégis 100.... -
LedyGyuszi
addikt
Urak!
Gondoltam leírom, hogyan is kereskedek a price range bevezetése óta XONE-on...
Valószínűleg nem fogom feltalálni a spanyol viaszt, de hátha vkinek tudok segíteni.1, Kupák:
Az új kupák általában hétfőn 19:00-kor indulnak. Előfordult már, hogy egy nappal előtte kirakták, hogy milyen kupa jön. Én ilyenkor - amennyiben időm engedi - ott ülök a gép előtt és az adott kupa jobb játékosaira azonnal megpróbálok lecsapni (pl. most Abate-ra, IF Insigne-ra, IF Candreva-ra, Alessandrini-re) minimum áron, mert a kupa kihirdetése utána sok esetben nem mindig tudják lereagálni a többiek. If Candrevából pl. csak Huntert próbálok becserkészni minimum áron. Nem maximum áron listázom őket, hanem megnézem, hogy általában milyen áron rakják ki őket és az alá lövök, de úgy, hogy min. 15-20%-os bruttó profit legyen rajta.
Pl. IF Insigne-t most általában nálunk 32.000-re rakják ki, 23K-ért néha be tudom szerezni, 30k-ért simán elviszik. IF Candrevát hunterba 55k-ért vettem és 65k-ért simán vitték. Abatet 27K körül vettem, 35k-ért vitték.
Próbálok még keresni 1-1 jobb játékost ritkább poziban. Pl. CM Cerci, CAM cerci, hátha van olcsóbban és utána max áron ki lehet tenni őket.Egyéb aranyszabályaim:
-Olcsóbb IF MOTM lapokat keresgélek min. áron és őket próbálom meg eladni.(max. 50-60k), ezek lehetőleg olyanak legyenek, ahol csak pár játékos(max 23 db) van kirakva minimum azonnali árra!!!Aho lsok minimum azonnali áras van, az felejtős...
-szerdán az ár változás miatt már nem nagyon vásárolok be, viszont 19:00-tól már le lehet csapni pár csökkentett árú játákosra min. áron és máris kitudod őket rakni maxon, mert a régebben kirakottaknál még így is alacsonyabb lesz az árad és ha mákod van, akkor el is viszik...
- transfer targetbe kirakom azokat a játékosokat, akikkel szeretnék kereskedni. Majd végigmegyek mindegyiken a compare price-szal. Ha nincs mákom és nem találok minimum árasakat, akkor játszom egy meccset, utána megint végig pörgetem őket.
-hétfőnként prémium bronz pakkokat nyitogatok 20-30k értékben. Ha mákom van, akkor jön 1-2 jobb és ritka mez, klub címer, amit el tudok adni pár ezerért. Ha még nagyobb mákom van, akkor jó bronz játékosokat is kapok. Amit még simán el lehet adni: +3 all atr, kártya, fitness kártya, játékos szerződés kártya, gyógyító kártya és a játékosok( tucat játékosokat 1 órára 150-200-ért rakom ki), ezeket szigorúan egy órára teszem ki a megvizsgált minimum ár környékén. Tehát általában a nyitás dupláját simán szokta hozni. Sőt az új kupára is be tudsz spájzolni játékosat, pl. volt 15 db bronz norvég játékosom, elég jó áron el tudtam adni őket.
- reggel munkába menet (6:30 körül) előtt végig pásztázom a piacit, sokszor ilyenkor elég sok min. árast ki tudok fogni) és 12 órára rakom ki őket, ameddig haza nem érek...
- napközben, hétvégén 1 órára rakom ki őket, amennyiben folyamatosan gép előtt vagyok. Ha nem vagyok, akkor ameddig kb haza nem érek.Általam jelenleg kereskedett játékosok(transfer targetek):
- MOTM Delph
- IF Insigne
- IF Candreva
- IF Mathieu
- IF Mertens
- IF Menez (csak CM!!!) - Vele már év eleje óta folyamatosan kereskedek, több száz darabot adtam el belőle.
- szerencsés heélyzetben vagyunk a LEgend lapok miatt, most az olaszoknál el tudtam kapni pár min. áras Inzaghit, Zolát, Cannavarot, Vierit és 20-40k-val többért vitték is őket
- Biztosan van más több tíz másik ilyen játékos, de nekem ők jöttek be, másoknak biztosan más...Röviden, tömören ennyi az én trükköm. Sok időt vesz igénybe és sok szerencse is kell hozzá ez tény. Remélem vkinek sikerül segíteni. Ha kérdés van, akkor írjatok bátran!Ha pedig vmit kihagytam ,akkor sorry...
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #20631 üzenetére
Király vagy! Melós, de ez van...
-
Garsza
veterán
válasz LedyGyuszi #20631 üzenetére
Helló! azt írtad szerdánként nem nagyon kereskedsz. Ez azt jelenti hogy az EA minden szerán változtatja bizonyos játékosok árait? Ha igen akkor csak lefele viszi vagy emelni is szokott.
-
Garsza
veterán
válasz LedyGyuszi #20635 üzenetére
Értem. Multkor akkor ezmiatt fáztam rá pogba megvételére volt egy a piacon 25K (azóta kiderült hogy az a max ár) gyorsan lecsaptam rá mert úgy emlékeztem 45k körül van a max de már akkor 25k volt a max.
-
Gebriel
veterán
válasz LedyGyuszi #20621 üzenetére
Félre értettél, illetve én nem fogalmaztam pontosan.
Gondolom nem 10-30k-s coin pakkból nyerted meg a kupát annyiszor.
Tehát a csapatod értéke több mint 30k, nem? -
LedyGyuszi
addikt
válasz Gebriel #20637 üzenetére
valóban, sorry
Kupák alkalmával a kereskedésre gondoltam, hogy lehet pénzt keresni...
mondjuk volt olyan kupa nemrég, ahol 10-20k-t osztogattak a megnyerésért, talán ír kupa
igen, általában a csapataim összértéke nagyobb, mint 30k, bár most az olasznál sima gold rare és nonrare, silver lapokkal is sikerült nyerni...XONE: LedyGyusziHU
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #20640 üzenetére
Bayernes IF
Interes SIFMindenképp, elég bitang!!
-
LedyGyuszi
addikt
Sturridge alternatíváját keresve az alábbi opciókra bukkantam:
1, SIF Benteke
2, SIF Welbeck, aki LW ugyan... Próbálta már vki esetleg? Mert a 92-es jumping és 99-es heading engem megvett egy próbára ST-be, a sok beadásnál jól jöhet egy ilyen jól fejelő játékos...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #20643 üzenetére
A narancs verziónak se rossz, ha fontos a chem!
-
marcess
senior tag
Éppen játszanék ezerrel, erre fut mindenre kilép. Packot nyitok kilép, ellenfelet keresek kilép, játékos adnék vennék kilép... Volt vagy van még valaki ezzel így?
Ja de a season az jó. Lehet el akarnak arra téríteni. ( )
[ Szerkesztve ]
-
-
Garsza
veterán
Helló! Ti milyen rásegítéseket használtok a controller beállításoknál? Olyasmikre gondolok hogy passz aszisztens váltás meg ezek.
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #20648 üzenetére
Pass power off, de a pass assisted, a kettő üti egymást nem?
-
Azog the Orc
őstag
válasz bucketb0b #20649 üzenetére
Nem
A pass power csak annyi hogy én szabályozom milyen erősen passzolom, hogy közeli vagy távolabbinak passzolok. Mert ha assistedre van téve akkor sokszor a Holdra passzol.
A pass assisted az irányt szabályozza, hogy az esetek többségében emberhez menjen a passz, de még így is néha olyanokat passzol hogy csak kamillázok, de próbáltam már semin és manuálon akkor meg végképp a semmibe passzol.Miért neked hogy van beállítva?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest