Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azog the Orc
őstag
Jójó igazatok van, tényleg vannak játékosok akiknek kamuk a statjaik és sokkal jobbak, de a 4*skill akkor is hiányzik, egy szélsőnek alap feltétel számomra! 3*skill palikkal elől meghalok nem tudok velük érvényesülni
más:
Bakker most volt egy meccsem 3-3 lett, azt hagyjuk hogy hogy, de a +5 perc hosszabbítás már legalább 10 perce ment, mindegy, a gyerek nem tudom mi a fenének de pont a sípszó pillanatában nyomta meg a leállítás gombot és befagyott az egész fifa, hang volt közönség, kommentás stb... de a kép fekete lett oszt helló, így ki kellett lépnem és vereséget könyvelt el nekem egy újabb csoda az EA-től
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #19701 üzenetére
Ennyit cselezel? Mindent csak azzal amúgy se lehet megoldani.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
thebigK
addikt
válasz Azog the Orc #19703 üzenetére
Mintha csak magamat hallanám
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
LedyGyuszi
addikt
500k-t megér a SIF Griezmann-Lacazette páros?
XONE: LedyGyusziHU
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #19705 üzenetére
Szerintem igen, nekem megvannak és jól működnek együtt, van is egy keretem amiben együtt muzsikálnak.
-
Nazara
őstag
Ó, dehogynem.
Én 5* skill alatt szóba sem állok szélsővel (kivétel Reus, mert ő egy vaddisznó), egész egyszerűen azért, mert rengeteg szorult helyzetből ki tudok velük jönni. Már a középpályát is igyekszem skillerekkel megpakolni (CDM-Dembelé-4* ), mert egyszerűen beleivódott a játékomba már, és rengeteg szituban automatikusan jönnek a mozdulatok.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #19703 üzenetére
Ez érthető.
Mondjuk vannak olyan játékosok, akikről nagyon nem hiányzik a 4*.
Nazara: Nekem annyira szerencsére nem hiányzik, jó ha van persze, az a hab a tortán. Amiket rengeteget nyomok (visszahúzás, lövőcsel, L2+R2, body faint és elhúzás), azt szerencsére mindenki tudja, amihez ennél több kell, az maradhat meglepetés a védőknek.
[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
Ezért okoz nekem sokszor fejtörést a hibridek összerakása, mert sok-sok kritériumnak kell megfeleljen egy játékos hogy bekerülhessen, főleg a támadó szekciót nézve! PL nálam az ST-nél a pace nem feltétel inkább a labdával tudjon bánni ne futkosson, arra ott vannak a szélsők. Tudom furán hangzik de pl SIF Aubameyang-ot nem tudom használni, az én stílusomba nem illik hiába villám, nincs skill és nem hozza azt mint egy Raffael, RvP, Suarez.
Nazara fogalmazta meg a legjobban hogy beleivódott a játékába, szintén zenész
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #19709 üzenetére
hát igen, a gaboni vipera néha nálam is bottal vezeti a labdát...
viszont most a német kupára megvettem SIF Müllert ST-be... 50meccs/60gól...csak ajánlani tudom...XONE: LedyGyusziHU
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #19710 üzenetére
Nincs vele semmi gond!! Kell hozzá egy kamion jogsi!
Azog: El vagytok kényeztetve a 80 plusszos driblerekkel az a baj!!
Viccet félre téve, ha kell, akkor kell, válogass nyugodtan, hidd el én is megteszem, ha kell, nekem is megvannak a fontod dolgok, aminek meg kell lennie, különben nem az igazi, akkor meg már nem is jó, ha nem olyan a game egy játékossal.
Az a tuti, ha a meccs közben nem kell agyalni a hiányosságokon, hanem lehet koncentrálni az aprításra.
[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #19710 üzenetére
Nagyon sokat szemezek vele hogy meg kéne venni, de 2 dolog zavar a H/H WR-je és a 3*skill, még ha a skill-től el is tekintek, akkor is a WR miatt össze vissza kolbászolna nekem ha kell ha nem.
(#19711) MdewC:
Úgy ahogy mondod, ha a helyén van minden akkor kerek az egész!
Ha jól tudom a Te stílusodba alap a nagy pace az ST-nél, gondold el milyen lenne egy 75 pace csatárral, bizony szokatlan és felborulna a játékod, így vagyunk mi a skillel
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #19713 üzenetére
Ez így van, csak megerősíteni tudom, mondjuk IF Moratával múltkor egész jól ment, viszont még anno mikor pl Costát teszteltem, csak szenvedtem vele, plusz passzolni se tud. Mondjuk az up verziót nem próbáltam.
De igaz, ST-ben és középső CAM-ben fontos nekem a pacek. (Mondjuk a védelembe is, hogy odaérjek...)
-
Nazara
őstag
"El vagytok kényeztetve a 80 plusszos driblerekkel az a baj!! "
A gond az, hogy 5* skiller szinte alig van a szélsők között.
Egyébként nekem azért is fontos, mivel dominálom a meccseimet, kapuhoz szögezem az ellenfelek nagy részét, és nem mindig sikerül csak passzokkal előrejutni, olyankor jól jön egy elastico, fake rabona, stb., mert ezekre főleg az első 1-2 -ig nem számit az ellenfél.
Persze a legparasztabb, amikor egy sima ball rollal elhúzom a becsúszó CB mellett Herrerával majd bek*rom a hosszúba.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #19713 üzenetére
ST-ben hova kolbászolna?
De egyébként kiválóan fejel és lő...XONE: LedyGyusziHU
-
Azog the Orc
őstag
Tyűű a Costa félékkel aztán végképp nem tudok mit kezdeni, számomra halál, az olyan típusú csatárokat hívom "előre csatárnak" mert csak előre tudnak értelmes mozdulatot végezni, fordulni, passzolni felejtős!
De persze tudom hogy vannak olyanok akik 1000 gólt rúgnak az ilyen csatárokkal, de az az ő stílusuk és azt jól csinálják.LedyGyuszi:
Nálam Tevez is folyton visszajött védekezni és nem volt a helyén
De most nálam az új király IF Raffael a bundesben ST-ben[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Nazara #19715 üzenetére
Ha így kell, akkor így kell.
Ezt ti érzitek, hogy nektek mi a fontos. (A többség sokszor egy sima lövőcsellel se tud mit kezdeni, persze tisztelet a kivételnek. Engem is szoktak meglepni ilyenekkel.)5 csillagos tényleg kevés van sajna.
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
Veletek történt már olyan, hogy egy full bronz csapattal rakott össze a gép raiting is ilyen 57 körül volt aztán nem a szokványos coinhaicker volt ez, mert azt hittem hogy vmi ilyesmi lesz forgatókönyv, hogy egyből kilép..Erre nem irányítja a játékosait hanem 2-3x ralövök a kapujára aztán fogja a kapusával a labdát berúgja a saját kapujába és kilép... . Ajándék 3 pont a 4. Osztályban pár pontra a megnyerésétől így.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #19720 üzenetére
Akkor hiszek neked és teszek egy próbát, de ha nem jó tüzes vassal megyek érted
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #19721 üzenetére
max a pozíciónál beállítod, hogy ne védekezzen...
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #19724 üzenetére
Az instrukciónál nem azt akartad írni?
Amúgy nm tudom hogyan fog beférni mert IF Raffael szenzációs, olyan hosszú és rövid passzokat ad mint RvP, ki ez a csávó vazze?
-
LedyGyuszi
addikt
-
Azog the Orc
őstag
Éljenek az elcsalt meccsek, még véletlen sem lehet egy nap amikor nincs patkánykodás a div végén amikor csak 1 pont kell 4 meccs alatt!
Végre lesz ma kupa amiben lehet játszani és van hozzá csapatom is mert ezek a div-ek már vicc kategóriák!
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #19727 üzenetére
én többek között ezért nem játszom div1-ben... legutóbb 5 db 1 gólos zakóval kezdtem, majd 4gy 1 x, kiesés... utána pedig veretlenül vissza...
ezért is eddig legtöbbet inkább kupáztam, de most a német kupa alkalmával már ide is begyűrűződött ez a betegség...ennyit még 1 kupával sem brokiztam!
kíváncsian várom az új kupát!XONE: LedyGyusziHU
-
LedyGyuszi
addikt
amúgy tényleg igaz lehet az, ha egy adott játékos mind2 csapatban ott van, akkor az egyik azt sem tudja, hogy melyik rendezvényen van...
-
Azog the Orc
őstag
Ezt bmeg nem hiszem el hogy ilyen gyenge silány igényeknek tökéletesen meg tud felelni és táptalaja ez a játék hogy jön egy surmó 8 emberrel védekezik, előrebaszdossa a labdát és 2 lövésből 2 beakad 30-ról úgy hogy az ember semmi jelét nem mutatja a futballnak nevezett sportnak! Miközben én grundfocival alakítom ki a 100% ziccereket és egy SEM megy be!!! Ez a 8 éves kategória amikor odaül Jancsika és uccu neki nyerjünk meccset, nem baj ha a kontrolleren csak 2 gombot tud használni, óó elég az!
(#19729) LedyGyuszi:
Ismerős, főleg a kapusoknál vettem észre, az egyik mindent fog a másik kávézik meccs közben!
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
ILYEN Szabadrúgásgólt sem sűrűn szereztem még hála Bale-nek és a nextgen kapusnak
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #19730 üzenetére
Ha nem mennek be a helyzetek, akkor vedd meg Robin van Persie-t, csatolj rá egy Finishert, aztán uccu.
-
Azog the Orc
őstag
válasz Nazara #19733 üzenetére
Csak kellett emlegetni a hollandot, az utsó meccset le is hozta nekem! 2 zseniális assistal amivel vissza a Div1-be!
Itt 3-0-nál ragequit volt a félidőben.
A meccsről egy Rooney gólocska
A 3.gól hasonló volt Sanchez szétzilálta a védelmet csak egyből jött az alt+f4 és azt nem mentette
-
thebigK
addikt
Kegyetlen franciajatekos-arak vannak a pc piacon. Ugy erzem, hogy nonrare francia csapattal fogok indulni es megelozven a jatekot, angol es spanyol jatekosokat fogok vasarolni, hatha jovo heten ok jonnek
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
dracox
addikt
válasz Azog the Orc #19735 üzenetére
Rooney sem akart kimaradni a jóból
-
LedyGyuszi
addikt
válasz thebigK #19736 üzenetére
én tegnap bevásároltam franciákból pár if lapocskát.. sajnos keveset, mert viszik, mint a cukrot...
viszont sztem felesleges előre nagyon bevásárolni, mert közben eshet az if lapok ára!tegnap is 19:00-kor kirakták, hogy upcoming cup, úgyhogy elég akkor bevásárolni, persze ha ott tud lenni a gép előtt az ember![ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
válasz LedyGyuszi #19739 üzenetére
Jogos meglatas. Bar proba szerencse akkor leszek morci, ha a nemreg felszamolt braziljaim lesznek a kovetkezok
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #19735 üzenetére
Amúgy Sturridge-ot vagy Agüerót nem akarod kipróbálni Robin helyett?
-
thebigK
addikt
válasz LedyGyuszi #19742 üzenetére
Legyen egy belga. Az tetszene“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
LedyGyuszi
addikt
válasz thebigK #19744 üzenetére
jó ötlet!
egy silver cup is jó lenne...
múltkor pont a bronz kupa előtt csináltam 2 fullos bronz csapatot, most meg a német kupa előtt szereztem be pont jó pár ritkább deutsche spieler...sajna most a franciát nem találtam el, de legalább most egy nappal előtte kitették, hogy jön... most meg vmiért islver csapatot akarok összeállítani...más:
Beszereztem SIF Griezmann+Laca párost, mert elültettétek a bogarat a fülembe, de félek, hogy a kupa után nem tudom majd eladni őket, mert most is minimum áron ki vannak téve...[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
válasz LedyGyuszi #19746 üzenetére
En is tegnap neztem, tele a piac veluk min. aron. Max egy kis bukoval eladod, vkivel megbeszeled h vegye meg es vmennyit visszafizetsz ...
#fuckpricerange“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Nazara
őstag
válasz LedyGyuszi #19743 üzenetére
Fogalmam sincs, nagyon ritkán jön szembe, én meg kb. három meccs után eladtam, nekem nem valók az ilyen csatárok.
(#19745) Azog the Orc: Leginkább azért, mert ahogy igy elmondod a meccseid, és összerakod a csapatod, az az érzésem, hogy neked egy gyors KT nagyon bejönne. A kereteid nagy része villámléptű játékosokból áll, kivétel a CF/ST általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest