Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deszkaúr
tag
válasz Gaborz1 #12248 üzenetére
egész éven át nem sikerült semmi érdemlegeset nyitnom
és ez már k,urvára idegesített főleg hogy itt olvasom
egypár kollégának milyen szerencsés lapok estek (grat nekik)
kösz válaszod
most amugy spanyol kerettel játszom
a nagyokon kívül mindenki megvan
ők meg elérhetetlenek
azért gondoltam hogy elnyitom ezt az összeget (hátha)
úgyis majd mindenki a 15-öt várja
onnantól új időszámítás kezdődik
a 14 megy a süllyesztőbedeszka
-
ferni
őstag
már belinkeltem ezt mostanában jó párszor, de kipróbáltam minden ligát, ennél jobbat, ha akarnék se tudnék csinálni
én is ugyanezzel játszok, egyből online idények első osztályt nyertem velük, bár akkor még váltogattam az iMOTM Shaqiri- Götze- Müller triót és Aubameyangot is Gündogannal, de ez lett a végleges, amit belinkelek.http://www.futhead.com/14/squads/14734263/
ha túl drága Müller (bár már van belőle 88as meg 89es is, de elég a 87es), akkor ott van iMOTM Shaqiri vagy Götze is, aki passzol oda, bár nekem Müllert vált be egyértelműen ott a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Én speciel ezt szoktam sima arany kártyákkal.
http://www.futhead.com/14/squads/14749073/
Ja meg Neymarra se futotta még, csak egy sima Patom van, de ő is nagyon jól termeli a gólokat. Willianon és Hulkon is motor összhang van. Willan jól ad be sprintből, Hulk meg lehetetlen szögekből is beveri. Fernandinho meg egy Isten. Távolról akkora gólokat lövök vele, hogy az nem igaz.
Ha sima arany kártyákkal próbálod akkor nem is drága, csak ha kell Neymar is.
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
Akinek van kedve, ereje, és Coinja, az vegye meg ezt a kártyát, én a simával toltam, ő volt az egyetlen értelmes játékos a maradék 10 retardált mellett...
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Scale
őstag
Ezek a 25k-s pakkok megint kukák.
-
boff
senior tag
válasz dudu5130 #12258 üzenetére
Hasonló brazilom volt nekem is csak nálam ramires volt fernandinho helyén meg maicon helyén dani alves, szép volt jó volt de most mást szeretnék mert igazából arról váltok. Köszi azért, szerintem amit Ferni mutatott azt fogom most mert olyanom még nem volt és elég igéretesnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyicucu
aktív tag
A francia ligában milyen felállás a legjobb?most ez van [link] de nem igazán jön be.Változtatni mit és kit kellene posztra?
-
ferni
őstag
válasz Sanyicucu #12263 üzenetére
én a Ligue 1ben egy jó erős masszív, és emellé tűrhető sebességű KVK hiányát érzem nagy gyenge pontnak...
mint pl Schweini, Luiz Gustavo, Yaya Touré stb...
41212ben nekem pl nagyon kevés oda Matuidi...
de hát a FIFA teremtői ezér alkották meg a rakatnyi bug mellé a Hybrideket is és lehet ilyen csodákat alkotni( sztem már kajak beteges ez a csapatépítési mániám...)
de ilyen nincs, amit írtál, hogy a francia bajnokságban melyik felállás a legjobb, ez egy hülyeség... neked kell megtalálnod, hogy melyik felállásban és melyik taktikával vagy a legjobb... aztán ahhoz keresni, hogy melyik ligával játékosokkal tudsz abban érvényesülni.
had hozzak egy példát... lentebb ugye linkeltem a csapatomat, amivel játszok, de van itt egy szintén nagyon jó csapat, ami nagyon hasonlít a lentebb linkeltre, de kicsit másabb.
http://www.futhead.com/14/squads/14079470/
és más a felállás is... és máris nem megy úgy velük, mint a másikkal 433 (5)ben... nagyon nem megy úgy velük... pedig tökéletesnek tűnnek minden szempontból.[ Szerkesztve ]
-
Sanyicucu
aktív tag
Én is hálálkodhatok mert az első meccsemen 5:2 lett egy BPL csel gép csapat ellen.Dúrva meccs volt.Köszönöm.
Csere csatárt tudsz még ajánlani?
Én JHV Dani Alves-t raktam mert nincs meg Maicon.[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Mikor kiválasztjuk az aktív keretet és ott is van egy csapat összhang érték ami nem egyezik a keret összeállításnál mutatott. Számít az valamit?
-
argentin27
senior tag
(#12274) dudu5130
Kérdésére tudja valaki a választ? Már én is néztem régebben! Engem is nagyon érdekelne miért nem egyeznek az értékek a két menü között???? HELP
-
LendvaiFeri1
addikt
Haverral idényeztünk a nap folyamán,3. osztályban vagyunk, 12 pontunk van, van még 2 meccs és 16 pont kellet a fejlutáshoz.Az első meccset kínkeservesen hoztuk 2-1 arnányban, Real-Real ellen volt(ezt is hülyeségnek tartom, hogy 2 egyforma csapatot összedobjon, na mind1) aztán jött a feketeleves.Ismét Real-Real, vezetünk 1-0 arányban, és jött a hendi(szerintem).Középkezdésből jöttek, a gyerek végigbukdácsolta a középkezdést, aztán ilyen kényszeritő fossal kiugratta a másik gyereket.Na mondom biztos, hogy nem éri el, ezért nem is futottam.Aztán jött Bale, aki emberfeletti módon olyan sprintet nyomott, hogy füstölt utánna a pálya, és becsúszva persze, hogy be tudta adni.Érkezett Mariska a beadásra, és 8-10 méterről olyan csukafejest nyomott, hogy olyat még nem ba**tam.Mondom oké, 1x bejött nekik, de többet ne kapjunk.Megjegyzem 1 pont kellett volna a fejutáshoz, szóval elég lett volna az X is.AZTÁN jöttek a fostalicska játéknak a szarságai:labdát nembírt levenni, passzolni nemtudott,átvételkor már majdem spárgát nyomott, gyakorlatilag nem tudtuk félpályánál tovább kihozni a labdát.Ezután sorra kaptuk a gólokat, azt hiszem 6-1nél unta meg a haver és nyomott egy ALT+F4-et.Én már tekeredtem a nevetéstől a székben, hogy ilye fost hogy lehet a boltok polcaira tenni?Aláírom, vannak benne jó dolgok is, de ezek, amiket felsoroltam(a kommentek alapján szerintem nem csak én vagyok vele így), totál el kúrják a játékélményt, hiába vannak benne a jó dolgok is.Azt hiszem október elején vettem meg eme csodálatos játékot,és így 10hónap elteltével rájöttem, hogy nem érdemes felba**ni az agyamat ilyen fostalicska játékokon.
Remélem, hogy a 15-ben megcsinálják, vagy legalábbis megpróbálják kijavítani ezeket a szarságokat.További szép estét az olvasóknak.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Sanyicucu
aktív tag
Azt hogy lehet megcsinálni,hogy szögletnél minden játékos a kapuba legyen?Így kaptam egy félidőbe 5 gólt.
-
danikollar
őstag
válasz LendvaiFeri1 #12277 üzenetére
Az én előző meccsem is hasonló volt. Első félidőben egyáltalán nem brillírozik az ellenfél. Vezetek is 2-0-ra. De a 2. félidőben én lebutulok, az ellenfél meg hirtelen megtanult játszani. A végére annyira jött, hogy 3-2 lett neki. Botrány!
IF Lucas témához annyit hozzáfűznék, hogy nekem van, és én még anno 89k-ért vettem.
-
Scale
őstag
válasz danikollar #12279 üzenetére
Nem tudom érdemes lenne-e beszerezni Lucast a zöld Cuadrado helyett, bár azért lenne jó mert nincs normális JHV-em és úgy Dani Alves odaférne ha lenne Lucas-om.
-
Scale
őstag
Azt is lehet állítani, hogy a két középső védőm ne fusson kifele mikor én futok a szélső védővel a labdás játékosra? Ez a legidegesítőbb mikor pl David Luiz/Thiago Silva jön kifelé a szélül futó támadónak mikor én már követem egy másikkal, és akkor eggyel kevesebben vannak középen, pont a jól fejelők közül és ezért kapok gólt..
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Scale
őstag
válasz LendvaiFeri1 #12286 üzenetére
Hát olyat még nem láttam.. az gondolom olyan ritkaságú mint Pelé xbox-on
-
danikollar
őstag
Ráadásul 15 millió a limit a játékban hivatalosan. Ezt is egy programmal kerülik meg, és így tudnak 15 milla fölé licitálni. Elvileg ezért is kib....szhatná őket az EA, de mégse teszi.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz danikollar #12289 üzenetére
Na, ma is tanultunk valamit.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy ti kontrollerrel játszátok a Fifákat, vagy a bill+egér kombó jobb? 360 kontrollerrel nagyjából megszoktam és eléggé bejön a World Cup, szal lehet, hogy a 15 is vevős lesz majd, de az inkább PC-re, csak ezért kérdezem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
vegitossj7
addikt
válasz danikollar #12289 üzenetére
Yep, web appal, cheatengine-el, ezért lehet pl, 150-ért feltenni gyorseladásba a lapokat, annyit adsz meg, amennyit nem sajnálsz....
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
dracox
addikt
válasz Francesco003 #12295 üzenetére
Bale hogy teljesít nálad?
-
LendvaiFeri1
addikt
Fúúúú pali, 2 ilyen keret, a játékosok 80%-a 10x többet ér, mint az egész Klubbom.
-
Francesco003
aktív tag
válasz dracox #12296 üzenetére
isszonyat ..persze ha adja a gép!! Handibe nem jó még ronaldó se...De azért 60-70%meccsenként ők ketten eldöntenek meccseket.
Bale azzóta jobb mióta bal csatárnak raktam..csak figyelni kell hogy ne befele húzzam a kapu közepe fele a labdát mert jobb lábbal nem az igazi...
Visszont Ronaldó bittang jó mind két lábbal még így 7es chemmel is.. -
Yodamest
veterán
Benteke nagyon jó még nálam ő lett a gólkirály pedig van agüero, van persie, suarez, rooney, jovetic
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest