Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Ez a pakknyitogatás gyakorlatilag mire jó? annyi pénzből már bárkit megvehetnél.
Nekem is most van egy full 24 fős BPL csapatom, és van még kb 3 millám, de nem érzem hogy pakkot kéne nyitogatnom. Színes kártyám nincs, volt de eladtam mindet, mert baromi nagy handicapet ad a gép, ha van a csapatodban különleges játékos is, szóval nem éri meg. -
ferni
őstag
válasz Yodamest #11101 üzenetére
azért nyitogat az ember, mert már nem akar senkit megvenni a csapatába... ennyi, nincs kire spórolni... és reménykedik, hátha leesik egy CR, hiába nyitotta már el az árát minimum egyszer pl engem se érdekelnek ezek az alapból ász játékosok, akiket még jobban felhúznak és mindenük 90es... IF Piszczekemet is nemrég adtam el, mert bőven hibátlan az alap is, nincs is nagynevű IF játékosom... az IF lapokat akkor szeretem, amikor egy nem túl kiemelkedő, de alapjában véve jó játékost húznak fel normális szintre, ilyen pl IF Movsisyan, de még lehetne bőven példákat hozni, pl IF Bedimot.
VBs UTban meg azért, hátha jön a még jó pár elég fontos hiányzó ember, mert ott máshogy nem kap az ember játékost[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, elhatároztam hogy profi fifás leszek, így kéne egy kis segítség
Tudtok linkelni valami oldalt ahol az alap dolgokat megtanulhatom? Egyelőre csak félprofin tudom megverni a gépet.
A másik problémám az lenne hogy nem tudok neten játszani vele mert mindig "nem sikerült kapcsolódni".
Olvastam hogy milyen portokat kell megnyitni, és azokat meg is nyitottam, de nem működik. Mobilnetem van telefonról megosztva mert nincs más net itt, így csere nem jöhet szóba kábelesre. Lehet hogy a telefonban kell a portokat megnyitni? Előre is köszi!A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
ferni
őstag
válasz Lézerparaszt #11104 üzenetére
keresd ki a tutorial videókat, sokat segítenek.
https://www.youtube.com/user/OvvyFIFA/videosés ez nem ilyen, hogy egyből profi fifás leszel, ez hosszú évekbe és jó pár ezer meccsbe telik, de előbb el kell érni egy alapszintet, ahonnan lehet továbbfejlődni, mert ez a félprofi elég gyengusz arra.
aztán miután felfejlődtél egy bizonyos szintre és tapadt rád rutin elkezdhetsz játszani jobbakkal pl Mo.-n belül, aztán később majd Magyarország legjobbjaival, mert ellenük lehet sokat fejlődni és tanulni és addig nyomni pl online versenyeken, amíg te is közéjük tartozol, aztán lehet már külföldi online versenyeken részt venni, vagy ha érdekel offline versenyekre járkálni stb, de az még nagyon sok idő, először egy alap kell meg ne gép ellen játssz, hanem online, ott lehet sokat fejlődni.na de pöppet elkanyarodtam a tárgytól, főleg annak tekintetében, hogy sztem azt a profi fifást nem szó szerint értetted, de a későbbiekre tekintettel már most leírtam, hogy lásd a végcélt
a port-os meg fent van a neten elég sok helyen, én nem értek hozzá, de itt biztos tudnak páran ebben segíteni.
-
Lézerparaszt
őstag
Nem vagyok nagyravágyó, elég nekem ha csak annyira leszek jó mint Fifaralle
Az online meccsekből nem tudok sajnos tanulni mert nem mennek az online meccsek, hiába be van állítva ez a portos dolog. Abban reménykedem hogy valaki már járt ebben a cipőben vagy emlékszik ilyenre, hogy mit csinált vele hogy megjavuljon.
Egyébként csak annyira akarok profi lenni hogy haverokat porig tudjam alázniA játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
ferni
őstag
válasz Lézerparaszt #11106 üzenetére
na FifaRalle pont nem egy igazán profi játékos, szépek meg jók ezek a mindenféle cselek... de szembejön vele egy komolyabb játékos és röhögve levédekezi...
elképesztően látványos, én nem tudok így játszani, nem véletlen ennyire népszerű, de ez túl sok és nagyon durván a hatékonyság rovására megy... nézz meg egy profi meccsét, mint pl Bruce Grannec vagy Ovvy... nem látsz ilyeneket, ami nem véletlen... arról meg már nem is beszélek, hogy sírva fakadok a videóit nézve mennyire szerencsétlenek ellen játszik és hogy mennyire fogalmuk sincs egyáltalán a védekezésről... persze, 1-2-3at be lehet ezekből nézni a cselekből meccsenként, de a nagyját bőven le lehet védekezni, ha nem az összeset...nem véletlen nem játszik wagereket meg pl most is lazán kiesett egy youtubeosok között megszervezett VB-n, igaz Koreával meg az oroszokkal kellett lennie (úgy mint az ellenfeleinek is), de akkor is.
még egyszer mondom én nem tudom megcsinálni ezeket, elképesztően látványosan játszik, tényleg jó nézni, de nagyon messze van egy igazán jó játékostól, aki komolyabb szinten tolja. -
Lézerparaszt
őstag
Igaz hogy nem a Fifa Schumachere de tényleg nagyon szépen játszik, és nekem ez jobban számít. Jobb ezt nézni mint most a VB-n egy német meccset, ahol általában csak mindenki csinálja a dolgát, semmi kiugró, és nyernek. Sőt, nem csak a németek, a mostaniak közül senki nincs aki kitűnne a többiek közül, senki nem próbál cselezni, nincsenek ilyen szép mozdulatai, csak mennek előre paraszt módszerrel oszt jó van. A nézők meg elalszanak.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
boff
senior tag
válasz Lézerparaszt #11108 üzenetére
Nyílván biztosra akarnak menni, 3-4 gólos vezetésnél azért már elkezdenek cselezgetni néha a "nagyobbak".
-
HoReSz1975
őstag
az WEB APP -al is kezdhetnének valamit, mert hónapok óta semmit nem lehet vele csinálni:
-
boff
senior tag
válasz HoReSz1975 #11111 üzenetére
Web app az már biztos, hogy nem lesz megcsinálva mivel direkt rontották el a coin hackerek miatt. A "laggoltatást" meg leginkább úgy tudod elkerülni, ha csak hazai pályán full zöld jelerőséggel játszasz, tudom néha fél nap mire talál egy ellenfelet és az is piros de olyankor jobb inkább hagyni.
-
Sanyicucu
aktív tag
Lenne egy kérdésem hozzátok!
Azt hol lehet beállítani vagy milyen stratégia kell hozzá,hogy az ellenfél Gerrard-ja lefussa torony magasan az én Eto'o-mat?4-4-2 felállása volt és nem egy fullos csapat volt.2-0 kikaptam de úgy hogy egy normális passzom nem volt.Állandóan letámadott meg támadt,védekezett és támadt is egyszerre.Ezt hogy lehet megcsinálni?Ezüst csapatot melyik országból vagy bajnokságból érdemesebb csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
argentin27
senior tag
Na végre Julio Cesar is kapott turbót mert eddig nagyon bénán védett nálam. hátha most jobb lesz!
Ja és ez a Rodriguez gyerek ennél is állatabb lett!!! -
vegitossj7
addikt
Az ember szerintem nem wagereket akar nyerni naphosszat, hanem élvezni a játékot, ez pedig Ralle stílusa pont adja
De persze ez lehetetlen, hisz a játék úgy broken ahogy van, kezdve a fejelésekkel, a handicap-ig (ami létezik, 4ezer meccs után szerintem ezt kimondhatom ), amikkel nem tehet semmit se az ember, max. beáll védekezni és reménykedik, hogy szerencséje lesz, és elmúlikRalle meg szarik erre, kiskillezi az egész brigádot, én is toltam Csupasziiv ellen, és hiába a manuális védekezés, 1 gólt mindig bevágott valahogy...
Elég ha nerfelik a hibákat, és mindenki tudja tolni értelmesen, rage nélkül a kedvenc játékát, sőt az EA-t is sokkal több ember kedvelné meg, és több bevételt is hozna számukra
De azért a PES-t próbálom ki előbb, ha az jó, nem fog érdekelni a Fifa, tolom azzal
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
vegitossj7
addikt
Az EA-nek erre volt vagy 3 éve megcsinálni, ez lett belőle...
-
dambeke
csendes tag
Sziasztok, olyan gondom lenne, hogy hiába küldöm ki a felderítőmet az országokba, nem talál senkit... Nem adok meg semmi opciót, hogy milyen legyen, bárhova küldöm, nem talál... Kiküldés után pár nappal jön egy üzenet, hogy pl.: "Angila nem nyert főnök"... Ez miért lehet?
-
ferni
őstag
válasz vegitossj7 #11115 üzenetére
nem fogok ebbe jobban belemenni...
ahány Ralle videót nézek annyiszor fakadok sírok mennyi szerencsétlen is fifázik, akiknek annyi közük van a védekezéshez, mint nekem a kvantumfizikához....
persze, van 1-2 szépen kivitelezett, amelyekből lehet én is benyelnék 1et, kettőt meccsenként, de a legtöbbnél a védők csúszkálnak, elfutnak, összeesnek magukban, elmennek 8 kilométerre odébb maguktól és a többi.ő ezt élvezi, látványos, nem véletlen nézik sokan, én meg azt élvezem, hogy ha nyerni tudok, mindenki más
[ Szerkesztve ]
-
argentin27
senior tag
Szerintetek ez életképes lehet???
-
vegitossj7
addikt
Én akkor sírok, mikor véletlen Itani vidi nézek...
Na ott elmegy az embernek az élettől, olyan mintha amatőr gép ellen tolná....P.S. Ja és addig amíg egy igazi skillerel nem találkozik az ember, addig csak legyint és azt hiszi ő sokkal jobb ennél
PC-n összesen Fifa 13+ Fifa 14-en 0 skillerel találkoztam, nem véletlenül ritkák.[ Szerkesztve ]
-
argentin27
senior tag
Ti kiket ajánlanátok a középpályára ebbe a csapatba???
Én DeRossi - Matuidi párosra gondoltam de ha van jobb ötletetek örömmel veszem, vagy esetleg más észrevétel, javaslat!
Szinte az összes EU játékosom meg van kivéve Robbent, szóval jöhetnek a lehetőségek bőven!!![ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz argentin27 #11121 üzenetére
Egynek Marchisio, és/Pogba.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
válasz argentin27 #11123 üzenetére
Igen...
Egyébként sztem jó Marci, de kinek mi.
Még Koke-t vagy Candrevat mondtam volna.praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
vegitossj7
addikt
Mexikó handicap....
-
dracox
addikt
válasz vegitossj7 #11125 üzenetére
Robbenék a 80.perc után ultra offenzívre vették a taktikát
-
Joker88
őstag
2 "amatőr" kérdés :
- hogyan lehet tizenegyesnél vetődni a kapussal ?
- ha passzolok röviden,milyen billentyűkombinációval tudnék elkezdeni a labda felé futni ?
( PC-n játszok, billentyűzettel )
[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
boff
senior tag
Ezekkel az ezüst lapokkal tényleg lehet kasználi. Most vittek el nemrég egy full noname gagyi ezüstöt 30k buynowba ráadásúl mikor kiraktam televolt a piac 500 buynow-al meg hasonlók.
-
gardzser
csendes tag
Sziasztok.
Gondoltam összerakok 1 ezüst keretet.
Tök jó érzés ilyeneket elverni velük:
Ő 45 percet bírt.Ő pedig a másik áldozat.
Ő csak 21 percig bírtaPersze mindkettő keretbe voltak kék, zöld, fekete lapok szép számmal.
Ja és 2. osztályba ami még ad egy kis plusz pikantériát a dolognak.
A képek nem lettek a legjobbak bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
barcabome
aktív tag
Összeraktam sima UT-ben egy nigériai csapatot. 3-4-1-2-ben játszom velük a kupában, de nagyon OP. Előbb 7-3-ra nyertem egy BPL csapat ellen úgy, hogy az ellenfél csak Torres-szel lőtt longshot gólokat.
Első meccsen egy Bundesliga csapatot vertem velük, most jön az elődöntő.
[ Szerkesztve ]
-
P. úr
tag
válasz gardzser #11129 üzenetére
Jobb szélen csak nem a jó Lukoki úr?
Haverokkal random meccseket szoktunk játszani, ha nagyon unjuk már a nagy csapatokat, aztán egyszer megkaptam Lukokiékat. Van egy két méteres csatár a gárdában, plusz Lukoki fut a szélén, mint valami bolond. Azóta volt, hogy komolyabb csapatokkal felálló haverokat megleptem velük. -
barcabome
aktív tag
Nigéria kupagyőzteeees!
Nagyon jó lett a csapat, poénnak indult a dolog, mondom nem érdekel, ha kikapok velük mindig, akkor is játszok velük, mert szimpatikusak, de a döntőben egy Robben féle Bayernes csapattal kerültem össze.
Gyerek fejelt 3 gólt Kloséval, majd futottam az eredmény után. Volt 2 kapufám is, de végül a meccs végére szétfutottam a csapatát a fekete sereggel.
A 88. percben volt egy kapufám üres kapura 3 méterről (2-3-as állásnál)... De aztán egyik játékosommal a 92. percben elestem a 16-oson belül (egyébként megadható tizenegyes). Martins-szal bevágtam, a 2x 15 perces hosszabbításban pedig bedaráltam, 5-3-ra nyertem és csak 1 volt ebből fejes gól, az 5.
Ajánlom mindenkinek a nigériai csapatot!
Szerk.: Én sokpasszos játékot nyomok, de velük is jól lehet passzolgatni + jól jön a sebesség, amiben verhetetlenek.
[ Szerkesztve ]
-
gyulakr
tag
válasz Yodamest #11101 üzenetére
"Színes kártyám nincs, volt de eladtam mindet, mert baromi nagy handicapet ad a gép, ha van a csapatodban különleges játékos is,"
Ezzel egyet kell értsek, mostanában (ps4 online 3-4-5 div.) gyakorlatilag nem jön szembe olyan csapat, ahol van TOTS/MOTM/stb. játékos. Gondolom nem véletlenül...
-
elod22
senior tag
Nem tudjátok lesz-e még TOTM csapat vagy a pénteki volt az utolsó? Meg akarom venni Julio Cesar-t és jó lenne tudni, hogy számíthatok árcsökkenésre vagy ezentúl már nem lesz benne a csomagokban?
-
MdewC
nagyúr
-
barcabome
aktív tag
Bal szélső középpályásból lehet bal szélső védőt csinálni? Vagy csak simán rakjam be oda és játszassam rosszabb chem-el? Nigériával akarok átállni a jól bevált 4-1-2-1-2-re, de nem nagyon van szélső védő.
-
gyulakr
tag
válasz barcabome #11135 üzenetére
Milyen a nigériai csapatod? Én ezt raktam össze:
http://www.futhead.com/14/squads/12490550/ -
barcabome
aktív tag
válasz gyulakr #11140 üzenetére
Kb ugyanez, csak én Ambrose-t játszatom a védelem közepén, mert ő lassabb. Martinst jobb oldali csatárként használom, mert bal lábas és jól lehet vele lőni. Nálam vannak cserék is, Uche és Musa a két CAM-om. A keretben van Moses is, de inkább Igboun-t és Obinnát szoktam használni.
Csatárnak ajánlom Akpala-t, Mbakogu-t és Igboananike-t. Utóbbi jobb lábas, de 4 csillagos a másik lába is, szóval ballal is lehet vele lőni.
Bal szélsőnek ajánlom Ibrahim-et is, ha szeretnél cserélni. Igaz, hogy lassabb egy kicsit, de eddig vele lőttem a gólokat azon a poszton.
Ja és természetesen a büntetőket Enyeamával rúgom!
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz danikollar #11142 üzenetére
Rendben, köszönet!
Sztem kipróbálom CB-ben.
-
vik1382
csendes tag
helló. az lenne a kérdésem hogy fifa 14 FUT-ban hogyan tudom a R. Madrid csapatott választani a legelején.vagy lehet e ilyesmit.mert Messi az megvan. kösszi a segitséget előre is.
-
MdewC
nagyúr
Pogba turbó? Jó lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest