Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boff
senior tag
50k pakkok nekem is csak egy 10k IF valamit hoztak meg egy götze ami azért jó mert cserének befér a csapatba..
-
vegitossj7
addikt
válasz dracox #12358 üzenetére
Én akkor nemvágom, most akkor Hámesz meg Falcao is a real-ban lesz?
A hülye Barca meg nem vette meg David Luizt, meg Sakho-t, inkább a "Harapj vagy merj" sztárját igazolták le...
Én az Atletico szurkolónak mondom magam, de Mandzu-n kívül eddig nem látok más potenciált, talán Leo Baptista....
Ez nagyon off ezért csak akkor nézze meg az ember, ha felkészült 5 perc fejfogásra és megrázkódtatásra... [link][ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
dracox
addikt
válasz vegitossj7 #12359 üzenetére
Falcao-ról nem tudok én sem semmit csak ezt a hámesz gyereket akarja a madrid nagyon most. Elvileg Mariska elvágyódik a PSG-be és ott is fog kikötni, mert kevesebb fizut kap amennyit szeretne kapni Madridban...(Szegény ) Hámesz pedig pótolná őt. Barca-ban a támadó szekció irigylésre méltó harapóssal csak a védelmükre nem gondolnak és ez nagy baj lehet majd szerintem.
Sajnálnám ha "lemorzsolódna" az Atletico megint. Szükség van egy ilyen csapatra a BBVA-ban. Ismerjük el, hogy sokkal izgalmasabb volt így a végjáték, hogy volt egy jól összerakott csapatuk. Nem állandóan a Real-Barca párharcól szólna az egész spanyolországi foci.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz dracox #12360 üzenetére
Falcao nem lenne rossz,de akkor vagy ő, vagy Benzi padozna, aki most hosszabbított.Mariskát meg nagyon fájó szívvel engedem el, mert azok az emberek egyike, akik a legtöbbet tettek a csapatért, de ha menni kíván, akkor sok sikert neki.Mellesleg ugyan ez volt Özillel tavaly, őt is túléltük.(róla ugyan ez volt a véleményem).Kroos már megvan,Hámesz már csak a hab lenne a tortán, és jöhetne a 11.-dik.
iHalaMadrid.
[ Szerkesztve ]
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
dracox
addikt
válasz LendvaiFeri1 #12361 üzenetére
Di Maria-t én is sajnálom nagyon. De Ancelotti megoldja ezt a problémát is. Benzema mellé kellene még egy csatár, mert néha nagyon kevés.. Olyat is olvastam, hogy Ibra+kp Di Maria-ért cserébe.. Meg lenne oldva a csatár kérdés is így
-
vegitossj7
addikt
válasz danikollar #12363 üzenetére
És még Ronaldo volt a nagy szám 100 misivel....
(#12363) danikollar: Ohhh....
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
Ronaldo volt az elmúlt évek legjobb befektetése a Realnak. Csak a mezeladásokból vissza jött már az érte adott összeg. Ahhoz képest, hogy tavaly minden 3. cikk arról szólt, hogy CR elvágyódik meg stb...ezen a nyáron egy darab sincs róla....csodálkozom is rajta.
-
dracox
addikt
válasz LendvaiFeri1 #12367 üzenetére
Szerintem ő Madridból vonul már vissza.. Max elmegy levezetni az MLS-be.
-
Francesco003
aktív tag
A véleményem az hogy te magyarázól sokszor hülyeséget!!!Főleg ennél az esetnél...1.-többet játszottam a játékkal mint te szerintem...(2000meccs fölött)nem versengésből csak mondom
2.több mint 1500meccsből jól mentek a beadások szélről ..(nem random modon)most meg 10-9szer túloldalra átszáll ...itten állítottak valamit és ennyi...Ne magyaráz mindenbe bele ,hogy a felhasználok a faszok ,,mikor több száz meccsen tudtak játszani egyszer meg csak elfelejtettek ...az ea állitgat és kész...persze azért ez nem azt jelenti ,hogy jobban játszok nálad .(de erre nem is vagyok kiváncsi mert te szelektálsz kivel osztod meg szabad időd) nem hariból boccs
[ Szerkesztve ]
-
Francesco003
aktív tag
Jaj de drága lesz a 15be összerakni a Realt ...pffff
-
dracox
addikt
válasz Francesco003 #12370 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy James meg Suarez ára is fel fog szökni milliókra.....
-
dracox
addikt
válasz vegitossj7 #12372 üzenetére
Én kérek elnézést
-
dudu5130
őstag
A Real ugyanabba a hibába fog esni mint azt tette a kétezres évek elején. Csak hozza eszement módon a támadókat, de értékelhető szűrőjük nem marad. A csapat védekezés egy nagy nulla lesz. Ebben az évben Di Maria volt a legjobb játékosuk, ő oldott meg szinte mindent a középpályán.
-
Rypejakten
addikt
karrier módban egy állat, gondoltam bedobom ide is, bár biztosan ismeritek páran.
-
danikollar
őstag
Én azzal kezdeném, hogy Barca párti vagyok, de láttam jópár Real meccset is.
Ennek ellenére szerintem hiba, hogy Di Maria-t eladják. Az egyik legjobb játékosuk jelenleg.
De azt is el kell, hogy mondjam, hogy azzal sem értek egyet, hogy a Barca leigazolta Suarezt. Szerintem hiba volt, de majd az idő eldönti. 1 év múlva már okosabbak leszünk mindkét csapat igazolásának eredményeivel. -
dracox
addikt
válasz danikollar #12379 üzenetére
Én madridos létemre az egyik legjobb embernek tartom Di Maria-t a csapatból. Amit ebben az évben letett az asztalra az átlagon felüli volt tőle. A vezetők pedig nem nagyon akarják megemelni a fizetését amit szeretne a játékos magának.. Özilt annyira nem sajnáltam, mint Di Maria-t fogom ha elmegy, mert bőven befér a Madrid kezdő 11-be a következő idényben is...
Suarez pedig kétélű fegyver. Kicsit tartok tőle, hogy jó lesz a Barcaban, de ha valakit megharap megint sztem 1 évre is eltilthatják, mert már 3x megtette. Negyedjére is megfogja... Már olyan fogadásokat is lehet rakni valahol ha ebben az idényben megharapja CR-t vagy Bale-t akkor 69x pénzt fizetnek ki.. Pepe-nél ez lecsökken már 25-re -
ditknight
újonc
szevasztok kis segítseget kernek, arrol lenne szo a FUT al kalpcsolatban 22ora utan batyam meg en is vettunk jatekost licittel es meg is nyertunk irta hogy lejart oke lepunk be a nyero licitekhez es meg az aktiv licitek kozott vannak a jatekosok nem a lejartak kozot tovabblicitalni nem tudunk mert akkor hiba lepett fel probaljuk kesobb semmi lehetoseg nics hogy hozzaadjuk a teamhez kileptunk jatekbol (ps3on nyomjuk meg onnan is a sonybol is az originbol is mindenbol) majd vissza es ugyan ott voltak az aktivak kozott batyam 2000 bukott el en meg 27.000 buktam igy mert nem tudom betenni a jatekost ha tudok valamit errol akkor segítsetek
utoirat kb 14 oratol jatszottunk folyamat es elotte nem volt ilyen egeszen 22ig mert vettunk licittel dolgokat amit megnyertunk jatekost lapokat es azokat be tudtuk tenni
udv dit
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz Francesco003 #12369 üzenetére
hát pedig ez hariból ment, úgy tűnik benned maradt egy kurva nagy tüske, bár nem tudom miért nem lehet felfogni, hogy nagyon ritkán játszok "barátok" ellen... aminek szintén meg van a maga oka.
és igen, én nem játszottam még 2000 meccset, ez tagadhatatlan...
én összeadtam az UT/Online Barátságos meccsek/sima Online Idények triót és csak 1823 jött össze... volt még pár Lobbys meccsem ,bár az túl sokat nem dobna rajta... szóval tényleg nem toltam még annyi meccset, mint te, ez tény.nem akarok itt nagy szavakat használni, de nekem kicsit más, profibb a hozzáállásom ehhez a játékhoz, mint a legtöbb embernek itt, meséljétek be, hogy minden egyes alkalommal amiatt a csúnya gonosz handi miatt kaptok ki, az EA folyamatosan direkt szívat titeket, a becsült pontok nem csak becsült pontok és a fejeseket is csúszkán állítgatják folyamatosan a központban, hogy szívassák a játékosokat és még lehetne itt mondani a szépségeket.
akinek nem inge, ugyebár...igen, létezik handi, tény, de sokan már minden kis szarra ráfogják vagy ha épp nem megy nekik, akkor is csak a handi lehet az, mert bizony vannak olyan időszakok, amikor nem megy az embernek a játék.
nekem is voltak már komoly handis meccseim, de azok tényleg olyan 20 kapuralövés nem lett gól az ellenfél meg 1ből egy és bárhogy lőttem nem ment be... vannak, de nagyon ritkák azért, de azokat a 10-20 meccses handik sorozatban meg aztán tényleg már a nevetséges kategória.hiába szidja az ember a játékot, attól nem lesz jobb és nem nyersz több meccset, magadban kell keresni mindig a hibát vagy mit kellett volna másként csinálni.
Könnyű ráfogni minden egyébre, de attól nem lesz előrébb az ember, azon kell elgondolkozni mit is kellett volna másként csinálni és ez nagyon sokaknál nincs meg és el van intézve egy szar a játékkal.persze, engem is felhúz sokszor a játék, de hiába szidom, ha pl Agüero lefejeli valamelyik védőmet... szidhatom a játékot meg elküldhetem az anyjába a játékot nem lesz attól jobb...
engem is felhúznak ezek, de ezeket el kell engedned minél előbb és tovább kell ezen lépni és kész és ok ,hogy Agüero gólt fejel KH mellől, de ha pl nem engeded beadni, leszereled, blokkolod a beadást, akkor nincs semmilyen fejes.
és ez most csak egy példa volt.
tudom, hogy egyszerűbb ráfogni, hogy szar a játék, de ahogy már írtam attól nem lesz jobb és az a sikeresség kulcsa, hogy magadban próbáld keresni a hibát ,hogy mit is kellett volna másképp csinálnod.
ez a legeslegfontosabb és így fejlődhet az ember.vagy pl sok olyan van, hogy szabályosan becsúszva szerel az ember a 16oson belül és befújja 11esnek...
megint a legtöbben elküldik a játékot az anyjába, de attól az még 11es marad, mi ebből a tanulság?
ne kerülj olyan helyzetbe, hogy már csak a becsúszás tudjon rajtad segíteni, ha meg igen, akkor benne van a kockázat, hogy rendesen befogod szopni a dolgokat és ezt el kell fogadni és meg kell érteni, mert mást nem tudsz csinálni.de rengeteg ilyen példát lehetne írni.
nem kell elfogadni amiket írok, mindenkinek a saját döntése ez.
én egy kicsit más hozzáállással tolom ezt a játékot, mint a legtöbb ember, van bőven tapasztalatom mindenféle szempontból, nagyon sok igazán jó játékossal is játszottam az évek alatt, 14ben már jó pár külföldivel is játszottam online versenyeken, mert sajnos 14re a ps3as magyar online versenyek szinte megszűntek, pedig előtte voltak azért bőven.
szóval nálam nem az UT első osztály megnyerése a plafon meg amihez mérni kellene a dolgokat.Kedves Francesco, írhatod, hogy sokszor magyarázok hülyeséget, ez a te döntésed, de ha te megmerted kockáztatni azt, hogy te többet játszottál a játékkal, mint én (amiben mellesleg igazad volt), akkor én is had kockáztassam azt meg, hogy kicsit több tényleges tapasztalatom van nálad, ha a fifákról van szó, hiába van neked már 2000+ meccsed... és van nálam bőven játéktudás is, amire tudom alapozni a véleményemet, de felőlem mondhatod nyugodtan, hogy faszságokról beszélek elég sokszor.
és tudom, hogy sokaknak nem fog tetszeni az, amit én itt leírtam, de nekem ez a véleményem.
de amúgy még mindig egy hülye játékról van szó, nem többről.
-
vegitossj7
addikt
Őőő, szerintem a kolléga úr nem a hendire volt kiakadva (amit eddig furcsa mód tagadtál ), hanem inkább a beadások sokaságán, és eredménytelenségén.
Idézem:
"ilyen hülyeségeket hogy tudtok kitalálni már bocsánat?
nem full random módon kell beadni bele a tömegbe és lehet egy csomó gólt fejelni...
mert hiába hiszik azt sokan, hogy lefutnak szélen, random beadják a tömegbe hátha jó lesz, a legtöbb esetben nem lesz jó..."Sajnos legtöbb esetben jó, ezért az emberek 70%-a nem is nézi van-e bent egyáltalán játékos, akkor is beadja, mert tudja hogy csapattárs fejet/lábat fog találni.
A játék pedig tökéletesen játszható lenne, ha a 14 WC játékmenetet kapná meg, hisz ott nem javították ki a fejelést, mégis sokkal nagyobb precizitás kell ahhoz, hogy értelmesen beadja az ember, mint hogy a szögletzászlóval szembe állva esve tökéletes beadást produkáljon rendszerint az ellenfél...
Igazad van, néha tényleg túlregélik a hendit, ilyenkor (mint régebben javasoltam) le kell nyugodni, nem szabad felbaszva játszani, mert abból rendszerint pofára esés lesz.Legegyszerűbben belövöd az ultra védekezőt, és kipasszolod az ellenfelet, amíg nem érzed, hogy már "elmúlt" a veszély.
Viszont azt tényleg nehezen viseli az ember, míg másokat kioktatsz, addig 1 ember ellen sincs "kedved" kiállni, hiába osztják meg taktikájukat élményeiket. Én ha tehettem kiálltam mindig, PC-n asszem Danikollar kollégával, ps3-n pedig Francesco003 és MdewC kollégával.
Mi nyitottak vagyunk erre, ha tényleg be tudod bizonyítani, hogy játéktudásod meghaladja az itteni átlagot, akkor máris elfogadóbbak leszünk (reményeim szerint )
-
ferni
őstag
válasz vegitossj7 #12384 üzenetére
"Őőő, szerintem a kolléga úr nem a hendire volt kiakadva (amit eddig furcsa mód tagadtál ), hanem inkább a beadások sokaságán, és eredménytelenségén."
1. soha nem tagadtam, hogy létezik, de nincs ilyen 10, de még 5 meccsen át tartó se, inkább csak azzal van minden megmagyarázva, illetve engem nem érint olyan sokszor, vagy csak nem tűnik fel nekem, mert sokaknál ez egy folyamatos állandó probléma, míg nálam elég ritka jelenség, amely tényleg nagyon durva már.
2. tudom, hogy nem erre értette, elkanyarodtam rendesen a témától és kicsit több témát is átkaroltam."Sajnos legtöbb esetben jó, ezért az emberek 70%-a nem is nézi van-e bent egyáltalán játékos, akkor is beadja, mert tudja hogy csapattárs fejet/lábat fog találni."
nekem más tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban, sokkal könnyebben le lehet védekezni ezeket, mint amikor valaki megvárja, míg lemozog a csatára a védőről vagy direkt átíveli a hosszúra, hogy "csak" a szélső védőt kelljen lefejelni."Viszont azt tényleg nehezen viseli az ember, míg másokat kioktatsz, addig 1 ember ellen sincs "kedved" kiállni, hiába osztják meg taktikájukat élményeiket. Én ha tehettem kiálltam mindig, PC-n asszem Danikollar kollégával, ps3-n pedig Francesco003 és MdewC kollégával.
Mi nyitottak vagyunk erre, ha tényleg be tudod bizonyítani, hogy játéktudásod meghaladja az itteni átlagot, akkor máris elfogadóbbak leszünk (reményeim szerint ) "
MdewC kollégával már nem egy meccset játszottam, június elején toltam vele először és jó párszor játszottunk már, de az sztem elmond mindent, hogy azóta rajta kívül, csak 1 emberrel toltam a Friends Listemről, pedig nagyon sokan vannak rajta, kb tele van és csak fifás.
Francesco003mal is onnan indult, ez a vita, hogy full random bejelölt, nem is írt, hogy ki ő, honnan vett fel és a többi, nekem kellett itt kiderítettem és ebből jött egy kis vita.
én pl nem zárkózok el ilyen meccsektől, csak én totálisan meg vagyok nélkülük, és nem erőltetem ezeket, MdewC kollégának is elég sokat kellett ezzel "kergetnie" mire először játszottunk mostanában alapból nem is fifázok annyit és most meg pl keresnem kell egy válogatott csapatot, akikkel a legjobban megy és velük kell gyakorolnom.
[ Szerkesztve ]
-
danikollar
őstag
Szerintem az a legnagyobb baj veled, hogy azt hiszed, hogy csak neked lehet igazad bármilyen dolog is merül itt fel. Mintha lenne egy képzeletbeli FIFA piramis, és te oda helyezted volna magad a csúcsára. Sok esetben nem értek én sem veled egyet, de inkább nem bonyolódom vitába, mert végtelen arroganciával néha lekezeled a többi fórumtársat.
Ez az én személyes véleményem. -
Francesco003
aktív tag
Jaj baszki ...néha azt érzem te egy másik bolygóról jött idegen vagy
Szálka bennem nincs!!Mert itt nem magam idegesítő forum társakat, vagy velük való konfrontálodást keresek.
Nem itélem el stilusod csak furálom ..bár lehet ,hogy az ea nal dolgozól azért véded őket ennyire.Itt sokan segítséget kérnek nem kioktatást ezt vedd figyelembe.Azt a "random" pöcsséget meg enged el.Ez itt magyarország az "álmok országa "
Szóval ha emlékeznél a "random"bejelőésnél írtam neked ,hogy forumról vagyok!
Azt se tudtad miért jelőltelek be azt má el is kültél a "Hawai szigetekre".
Én se vagyok az a online egymás ellen játszogató .CSak 3 emberrel játszottam idáig.De sokszor mások csapatát vagy statisztikáját nézve tanúlok.Tisztelet Mdewc kollégának ki sokat tanítót az online világba.Ennek ellenére nekem a csapat építés a legnagyobb élmény.És mivel online nagyon nem jön ki a játékosok közti különbség(nevezhetjük ezt több esetbe handinek vagy elfelejtettem játszani vagy stb)inkább offline játszok.
De tudod én 71szintű vagyok és úgy szeretnék egy 83szintűvel találkozni ki megvenné nekem a 120listát.
(sajnos mostanába nem sok xpt add a gép ,főleg ha a wc be toltam .ottan semmit.)
És a handis regényedre annyit ,hogy előbbi kollégáhóz visszatérve tényleg nem a handire panaszkodtam.
Még ideges se voltam .Csak írtam ki tanácsában segített "mégyegyszer köszönöm neki",hogy mostanában nem jönnek úgy a fejesek.És erre nem fogok építkezni mostan.
Egy tanács ne másold be mások írását,mert ha valaki könyvet akar olvasni nem itten teszi
csak linkeld be szövegének sorszámát és aki akarja megérti.
Tisztelettel. -
pifu76
tag
Francesco003 kollegával teljes mértékben egyetértek, sajnos nem lehet mindenki "übermegagamer" játékos, több ezer lejátszott meccsel stb, ez itt egy fórum ahol egymás segítése, informálása a cél sztem legalábbis...
nem kell mindent tudományosn megmagyarázni hogy ez nincs , az nincs.... mindenki tapasztalatból beszél, tehát ez a handi dolog biztos nem hülyeség...
az meg a legnagyobb faxság ha valaki bejelöli a másikat, és erre felkapja a vizet...
én nem tagadom roppantul béna player vagyok, egyrészt mert bill-en tolom, másrészt a fifa 14 stílusát nehezen bírom megszokni... és sajna mégcsak a 2-ik 3-ik osztályig jutottam el...
de bármikor szívesen játszom innen bárkivel, nem kapom fel az agyvizet, nem lépek ki ha megvernek..
azthiszem sanyicucu kollegával nyomtunk is meccset néha..
na mindegy lényeg a lényeg, nem kell itt lenézni senkit sem, nem kell tudományos fantasztikus magyarázatokat írni, hanem segíteni a másikat tapasztalatokat megosztani stb...
ez ferni kollegának szólt...
BÉKE
-
Sanyicucu
aktív tag
2 szezon óta azt vettem észre,hogy alig futnak inkább cammognak a játékosaim,Ez az EA hülyesége vagy én nem állítok be valamit jól?Agüerot Evra simán lefutja stb... A középpályán is szinte állva várják a labdát a játékosaim hiába veszem támadóra a taktikát.HELP! HELP!
-
boff
senior tag
Olyan csapatot tud valaki ahol mindenkinek 5* a gyengébbik lába? Kapust leszámítva persze..
-
danikollar
őstag
válasz danikollar #12392 üzenetére
Hoppá, itt vannak az 5* weak foot-tal rendelkező védők. Nem is gondoltam, hogy ennyi van.
-
Bad Pritt
félisten
Ez mekkora! FutureFifa.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
evibly
senior tag
Látom, megy egy enyhe vita a handicap ügyben, amihez én is hozzátenném a magamét, ha megengeditek.
Én sem fogok mindig mindent arra, hogy a handicap elcsalja a meccset, meg rohadjon meg az EA. A ferni által írt hibákat szerintem minden épeszű ember tudja, észreveszi. Én is anyázok, amikor 100-szor megbizonyosodtam arról, hogy kapu irányába, befelé nem cselezünk, sőt, egyáltalán nem cselezünk védővel, hanem passzolunk, vagy elrúgjuk jó messzire. És mégis elkövetem ezt a hibát.
Vagy tudom, hogy nem szabad engedni Sterlinget, h elnyargaljon a szélen, mert beadja és abból bármi lehet. Vagy nem gurítom ki a kapussal a kirúgást, mert lecsap rá egy gyors csatár és jön a gól. A hiba mindig benne van a játékban, de azt tisztán, egyértelműen el tudom választani a handicaptől, amikor lebénul minden és mindenki.
Itt azért kapta fel a vizet sokunk (és újonc hozzászóló létemre mégis hadd dumáljak bele), mert ezek a jelenségek túl vannak azon, hogy mire vigyázhatsz és mire nem. Úgy is fogalmazhatnék vulgárisabban, hogy a handicap akkor is megbasz, ha tökéletesen játszol. Aki komoly skillekkel nyomja, az ezt kevésbé érzi, mert nyilván nagyobb biztonsággal tolja, de én, aki online 3 idénynél nem tudok feljebb menni (és ezzel is boldog vagyok), annak ez tényleg nagyon frusztráló.
Nekem a Fifa az, mint másnak a drog, a pia, vagy a póker, csak néha szétcsesz az ideg és talán olcsóbb szórakozás A többek által nagyon helyesen megfogalmazott kioktató hangnem az, ami ide a legkevésbé kell, mert itt nem ez a lényeg. Ha mégis máshogy látod, vagy látatlanban is azt gondolod, hogy mi bénázunk és nem a játék, akkor azt meg lehet sokkal finomabban is fogalmazni.
Aki egyébként Xboxon (360) tolja, az bátran vegyen fel (evibly), múltkor renton kollégával is igen jó meccseket toltunk és mégis jobb, ha a fórumtársak vernek ronggyá, nem pedig valami ismeretlen arcok
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
És hogy a dühöngő hangulat is megmaradjon handicap témában. Tegnap este volt egy nagyon tanulságos meccs, aminek így nézett ki a két félideje:
Az első félidő simán az enyém volt, gyönyörű gólokkal, pontos passzok, mezőnyfölény. A 45. percben jött egy RVP gól, beívelés után egy fejes, de érződött, hogy az ellenfél nincs igazán képben. és ekkor már gyanút fogtam
2. félidő elején jött egy kick off glitch gól (Hazard, tudom, ki lehet védekezni, ki is szoktam, de most nem számítottam rá), utána kapott egy 11-est (sztem nem volt az, de ok, legyen), majd végül tőrdöfésként összehozott a védelmem (Marcelo, ki más ) egy össze-vissza pattogó labdával egy kicseszett öngólt. Végül jött Kroos egy 20 méteres bombával, ami tényleg szép volt, az egyetlen (szerintem) értékelhető találat az ellenféltől.
Mialatt bevágta ezeket a változatos gólokat, nekem momentumom sem volt, mintha nem lettem volna a pályán, mintha nem én rúgtam volna 3 gólt az 1. félidőben. Nem mondom, hogy handi, hibáztam is, csak elmeséltem egy meccs történetét
-
boff
senior tag
válasz danikollar #12392 üzenetére
Köszi! 1-2 lehet kirpbóálok.
-
MdewC
nagyúr
Tisztelet Urak!!!
Megvan mindenkinek a saját véleménye és tapasztalata a játékról és mindentől függetlenül az a legobb, hogy ezt le is írhatjuk ide, összességében egyetértésben. Ez a legjobb.
Most pedig megyek csapatom még egy picit, elvégre szabin vok ma!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
boff
senior tag
válasz vegitossj7 #12399 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HTC Vive Link Box 2PU6100
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Apple Mac Mini A1347 eladó. 2026.01-ig aqua garanciával!
- Western Digital Scorpio Blue (750GB, 8MB 5400rpm SATA2) noti HDD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest