Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedernet
aktív tag
Már megvan!
-
RCH663
aktív tag
valaki véletlen nem próbálkozott exportálni adatot az fs2013ból, lua-val, http szerverre vagy hasonló dologgal, vagy hogy meglehessen osztani változókat külső memória területen, és onnan kiolvasni? Keresgéltem a neten, de nem találtam semmi ilyet.
-
speedernet
aktív tag
válasz lacibacsi #7897 üzenetére
A Westbridge Hills mapon játszom, 112 eszközt vásároltam meg, mind mod,pár féltetős traktor beállót és ha mind egy helyen van szépen sorba rendezve akkor le tud esni az FPS szépen! A térkép távolabbi pontjáról a telephely felé fordulva 25-30 környékére lesik! Más irányban 60 ról el sem mozdul! Na csak azt akartam ebből kihozni h az alap map is meg tud döcceni, pedig nem gyenge vason fut!
-
Pist@bácsi
őstag
válasz SparrowHUN #7899 üzenetére
Ez a játék bármin képes akadni.
750 Ti 2 giga, 8 giga ram, 4x 4,2 GHz proci és így is akad. Ha pl. sok a bála a látómezőben, vagy sok a gép, vagy nagyon részletes textúrákat tartalmazó modok akkor garantált az akadozás.
De mint valaki korábban már viccesen megjegyezte a világítás bekapcsolásakor történő akadás nem hiba hanem elmaradhatatlan fícsör. Nagyon gyengén optimalizált a game engine, nem is használja ki sem a procit sem a VGA -t még 80% -on sem, de leginkább csak 50-60 % -on fut. -
HajduBojler
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem az volna, hogy az elhelyezhető módosításokat (pl. egy modolt garázst, vagy akár üvegházat) hogy lehet forgatni, hogy melyik irálnyba álljon?
Nyilakkal próbálkoztam, de megjelenik egy zöld "paca"-szerű valami a képen, de nem fordul. Mit csináljak? -
fbandy72
csendes tag
válasz HajduBojler #7905 üzenetére
Üdv!
Úgy emlékszem az "A - D" gombokkal. -
SparrowHUN
tag
válasz Pist@bácsi #7904 üzenetére
Ez így van, ahogy mondod/ írod. Az előző részek is elég szarul voltak optimalizálva. Pont ezert írtam fentebb (mar nem is tudom kinél, azt hiszem apache-nal), hogy egy kicsit újabb videokártyánál azért ne várjon olyan hatalmas élménybeli változást.
-
xFreex
aktív tag
válasz HajduBojler #7908 üzenetére
Amit megveszel azt elméletileg el is tudod adni, kivétel talán a földek.
[ Szerkesztve ]
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
vhw
addikt
válasz HajduBojler #7908 üzenetére
El lehet, ha megnyitod a "boltot" lesz olyan fül ahol a saját, már meglévő cuccok vannak felsorolva, ott el lehet adni. (mondjuk ha van egy csomó ugyanolyan épületed és te egy konkrétan kiválasztottat akarnál eladni... akkor nem tudom hogy lehet kiválasztani pont azt az egyet...)
xFreex: a föld eladásra megint van egy kényelmes mod (amivel nem kell minden egyes föld közepére elmászni, ahhoz hogy megvedd - PDA felületen lehet venni-eladni, pénzt felvenni...)
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem! Letöltöttem egy teljesen üres térképet, szeretném berendezni úgy a farmot ahogy nekem tetszik tettem rá pár épületet termény eládó helyet,tettem rá új vethető növényeket, és a kérdés hogy valahol nagyobbra tudnám e venni az egész alapterületet,mert elég kicsi a térkép és nagyobb darab földet szeretnék,van erre valami mód? Köszi a segítséget előre is!
-
-
vhw
addikt
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Egy újabb videó (de lehet, hogy csak nekem új).
Egyébként a bemutatóban szereplő NH kombájn és egy kisebb, Sampo is elérhető a jelenlegi verzióra...
Mire megjelenik az új verzió, semmi új nem lesz benne...
Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerű...
-
olivera88
veterán
válasz ObiGabi #7916 üzenetére
Nagyon penge az az új New Holland kombájn. Egyébként az a New Holland legújabb szériája, az idén mutatták be, szép tőlük h nem régebbi modellt tették be helyette. Meg tetszik h van benne teherautó végre, ráadásul a kedvencem a MAN.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
tembopapa
tag
Sziasztok!
Kérlek benneteket ha valamit is tudtok a gyári oldalról letölthető Vogelsberg 2013 mapról akkor írjátok meg! Feltettem de csak keresgélek mint a vasorrú bába a mágneses mezőn! Pl.hogyan és hová kell a learatott terményt üríteni és hol és hogyan tudok terményt felvenni eladásra? Konkrétan nem látom a silókat és a megszokott ürítőhelyet! Minden info érdekelne erről a mapról, köszi előre is!
AMD Phenom 9550 Quad-Core, 3,2GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 1050
-
lacibacsi
addikt
-
vhw
addikt
Elkezdtem a teheneknek TMR-t adni - a kérdés; mi lesz az eddig beborított, készleten lévő fűvel és szilázzsal?
-
vhw
addikt
válasz lacibacsi #7927 üzenetére
Ez megvan.
Én arra lennék kíváncsi, hogy miután kikevertem a tápot és beöntöm - mi fog történni azzal a fűvel és szilázzsal, amit korábban (még a táp előtt) öntöttem oda nekik. (a pda mutatja is a mennyiségüket tételesen).
Mivel ha jól értem a játékot, akkor a kevert táp egyedüli táplálékforrása lesz a teheneknek - nem kell már külön tisztán fűvet és/vagy szilázst is adni mellé. Akkor az eddigi mennyiség ott marad talonban?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
Mivel most először csináltam szénát, egy kissé nyugtalanító aprósággal találkoztam:
ahol levágtam a füvet (termőföld melletti területen) ott most nagyjából nem nő semmi - itt-ott van néhány fűcsomó. A térképen nagyrészt barnára váltott a kérdéses terület, néhol kék foltokkal.
A "széna-gyártás" jobban kimeríti a földet?
Ezelőtt, ha csak simán zölden begyűjtöttem a füvet néhol már nőtt is vissza... most ez a helyzet szokatlan...
Vagy netán bug? (térkép; Westbridge hills)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
Tesztelgettem azóta kicsit;
Ha csak a zöld füvet rendsodrózom vagy gyűjtöm össze, akkor a levágott fű helyén még látszanak kis fűcsomók, szépen vissza is nő semmi probléma.Ha szénát csinálok, akkor még a széna textúrák között látszanak ezek a kis zöld csomók - de amint a szénát rendsodrózom vagy akár enélkül egyenesen bálázom, akkor ezek teljesen eltűnnek, csak az alap, sík föld marad utána.
Most ez bug vagy feature? Visszanő magától a fű, vagy újra kéne vetni?
(a kb ~15 órával korábban levágott terület még mindig üres - leszámítva pár véletlen fűcsomót)[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
A mezsgyéken lévő fű kaszálhatóságához nem kell valami mod? Nem ez hiányzik neked? Ott ugye nem vetett növény van, ami "gyárilag" újra nő. Nem tudom, sosem próbálkoztam a mezsgye kaszálásával, de valahol itt a fórumon mintha lett volna már szó erről...
Persze lehet, hogy egyszerűen map-függő a dolog és a te map-odon nem fog újranőni...[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
larpi
tag
Szerintem bug lessz a fű eltűnése, mivel még soha nem találkoztam ezzel a problémával más térképeken. Viszont olyan rendfelszedőmod-dal már találkoztam ami után nem nőtt ujból fű azokban a csíkokban ahonnan felszedte a a füvet.
A tehenek takarmányozásánál az a tapasztalatom hogy a kevert táp mellé a fű még kell. Többb map.-on van is a fűnek külön vájú. A szilázs viszont nem fogy a pda szerint amíg van kevert táp a vájúban. Azt viszont még nem figyeltem meg hogy ha a szilázs hiányzik a takarmányok közül meg van-e a 100%-os termelékenység. -
vhw
addikt
Na most kipróbáltam, hogy gyorsra állítottam a növény-növekedés sebességét, meg 120x gyorsításra az időt és így a kaszálás/széna-betakarítás után kb 1-1,5 nappal később kezdett újra kinőni a fű (bár a menüben a térképen még mindig olyan többnyire barna maradt a kérdéses terület).
Az egyes növekedés-sebesség fokozatok között mekkora a "szorzó"? 2-szeres?
Mert így normál sebességgel kb ~2 napig tartana míg visszanő a fű. Számomra szokatlan az eddigi növekedési ütemekhez képest...
(Furcsa, hogy angol nyelven, fórumokon nem találtam semmi hasonló jellegű "problémát"/észrevételt - egyedül arról volt említés, hogy a véletlen lekultivátorozott füves területen nem nő vissza a fű, csak szántás/újravetés után. És a wiki sem említ ilyen megnövekedett időttartamot - márpedig ez egy hivatalos kiegészítő térkép lenne)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
ObiGabi
aktív tag
-
apach
senior tag
Haliii.
Légszi írj rám pajti, az, aki Új növényt tudott mapba betenni. Privire írj légyszi! Némi segítséget kérnék majd.
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
apach
senior tag
válasz zsolesz0803 #7939 üzenetére
az volna igazából a dolog, hogy 1-2 zavaró hibáját javítani akarom egy kb 170 megás szupi mapnak, és szeretnék 2-4 plusz növényt még bele mert csak alapok vannak. Úgy emlékszek, hogy neked sikerült és működik is szépen. A videó alapján én is régen próbáltam ls11 be IS már betenni, de sose sikerült.
Am nem tudnál egy Új tutorial videót csinálni közben? Hátha a valamit Te úgy csinálsz, ami rávezetne mit nem csináltam jól.Hálás lennék ha tudnál segíteni. A mapot Újra megosztanám amúgy.
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
lewyy87
csendes tag
Hali, tegnap vettem meg a titanium verziót Steam-en, de sehol nem tudom magyarra állítani. láttam videókat, ahol multiznak a srácok és magyar az egész, nekem ez nem jön össze.
Van valami ötletetek erre, vagy ezt nem is lehet magyarra állítani? A választ köszi előre is -
ObiGabi
aktív tag
Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerű...
-
tutikas
tag
Szia Vacs szakmai segitséget kérnék a Triple Farming Map.-on játszom és az Istenért sem tudok sodert ill homokot vinni a betonüzembe már szedtem le markológépet is mert ami ott volt cat az elindult megy előre meg hátra de más mozgásra nem tudtam rábírni, néztem,hogy kelett hozzá kiegészítöket is leszedni azt is mind vagyis azt hiszem,hogy mind leszedtem láttam,hogy te játszottál ezen a mapon ha van valami ötleted,hogy mit csinálok rosszul vagy mit nem csináltam eddig kérlek ird lmeg köszi
-
larpi
tag
válasz tutikas #7948 üzenetére
Üdv!
Én is néhány napja kezdtem ezen a map-on. Még nem vettem meg az építkezéshez az üzemeket, de érdekel a téma mivel a Cat nekem is csak előre hátra hajlandó mozogni, azon kívül semmi. Homokot és sódert azt lehet kapni a silókból is, de azért fizetni kell. Ha magam rakom az anyagot akkor gondolom ingyen van. A játékhoz összeállított jármű-pakkban van homok és sóderszállító pót, de sajna rakodógép az nincs. Ha a Cat-ot nem lehet működésre bírni akkor keresni kell egy sóder és homok rakodására is alkalmas gépet.
Természetesen én is kíváncsi vagyok Vacs véleményére! -
tutikas
tag
Szia közben rájöttem 1-2 dologra nem töltöttem le hozzá minden modosítást hiányzott nekem az AAA-1 vagy valami ilyesmi de itt megtalálod [link] a map alatt vannak a modosítások a CAT a num-pad 1-töl 9 gombokkal müködik nekem ez hiányzott: InGameMenuEnhancement
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest