Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerű...
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
Tomcsi2012
tag
Szia !
Köszi ! multit nemnagyon komálom,azért kérdeztem,mert csak singlerbe játszok.A multi singlerbe is müködik?nem,vagy nem mindegyik?
A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz Tomcsi2012 #7453 üzenetére
Ööö.. fogalomzavar? Segítek.
Singleplayer : egyedül játszol, gép segítőkkel.
Multiplayer : más, humán játékosokkal ugyanazon a mapon közösen játszol.Ha a modok MP kompatibilisek és a map is amivel single-ben játszol, akkor el tudod indítani multiban is. Persze ehhez az kell, hogy a használt modok / map egyezzenek a többi játékosnál.
"....A multi singlerbe is müködik?nem,vagy nem mindegyik?...." - legközelebb érthetőbb módon fogalmazd már meg a kérdésed, hadd ne nyúljunk már vissza a barlangrajzokig, hogy megfejtsük a mondandód. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
Haruhy
újonc
Hali!
Mi a különbség a két bálázó között a formán és a felszedhető szalma mennyiségén kívül? Ti melyiket ajánlanátok?
-
Tomcsi2012
tag
válasz n0tr3adY81 #7454 üzenetére
Szia !
Pontossan erre voltam kiváncsi,hogy kinek mi köze egymáshoz,vagy hogyan és miképpen.
Köszi a részletes tályékoztatot,segitséget.
A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz Tomcsi2012 #7457 üzenetére
Pontosan, kíváncsi, tájékoztatót, segítséget
Szívesen
[ Szerkesztve ]
Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
n0tr3adY81
aktív tag
Nem... Csak mivel egymást tolják ki a bálák, az elején "meg kell tölteni" 2 v. 3 kockabálával.
-
Haruhy
újonc
válasz n0tr3adY81 #7460 üzenetére
akkor inkább azt fogom használni mert könnyebb összeszedni köszönöm mindkettőtöknek
-
apach
senior tag
válasz ObiGabi #7450 üzenetére
Majd csüt vagy pént leszek, adj privin linket letölteni, megpróbálom áttenni majd neked 13 ba.
Mindenkinek: ZTaláltam amolyan 80 éveket idéző szupi mapot, akinek kell link, csüt után feldobom ide. alap növényes disznók vannak.
[ Szerkesztve ]
Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!
-
vacs
veterán
válasz Tomcsi2012 #7453 üzenetére
Minden mod működik egyjátékos (single) módban, de nem mind működik multi-ba (többjátékosba), bár ez téged nem érint!
(^)(>.<)(^)
-
n0tr3adY81
aktív tag
Ezt most találtam..
Mit ne mondjak.. Szakmai szemmel is : le a kalappal a készítő előtt.Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
Tomcsi2012
tag
Szia!
Köszi az infot,igen most nemigen kel a multy,hiszen singlerbe is megtalálom 1 kis eltéréssel,magam uram a szolgád nincsen Most ugyanis összeszedem a modokat és map dolgokat és átanulmányosom és tesztelem öket,majd utána eldöntö,hogy melyik marad a porondon.
-
lacibacsi
addikt
válasz Tomcsi2012 #7468 üzenetére
Kérlek, hogy ne csak a modok és mapok "átanulmányosása", hanem a helyesírási szabályzat olvasása is férjen bele az idődbe!
(Bocsánat mindenkitől! Tudom, hogy megbeszéltük, hogy nem a helyesírás a fő téma, de a reggeli kávém előtt vagyok...)
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz lacibacsi #7469 üzenetére
Kérdés : Forst / Forest modhoz (ki hogy híllya) létezik már kicsit jobban gépiesített favágó / rakodó eszköz? PL. Ponsse Bear
-
lacibacsi
addikt
válasz n0tr3adY81 #7470 üzenetére
Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban én amolyan földművelő jómunkásembernek képeztem magam. Gyerekkori álom vált valóra, csak éppen a TSz-rendszert szépen szétverték, a maradékban meg nem volt helye zöldfülű mérnökpalántáknak... Szakmát váltottam... De ez már egy másik történet.
Csak azért írtam ezt le, hogy megvilágítsam a szántóföldi növénytermesztéshez való kapcsolatom. Ami a mai napig is szoros. Ellenben az erdőgazdálkodással. Soha sem vonzottak a fakitermelő és feldolgozó gépek. Olyannyira nem, hogy egy apró kitérő után a játékban sincs egyetlen ilyen mod-om sem. Valahogy nem tud megfogni ennek a hangulata (vagy csak béna voltam a fakivágó adapterhez...).
Így azután megtisztelő kérdésedre (létezik már kicsit jobban gépiesített favágó / rakodó eszköz?) csak azt a szakmailag igen megalapozott választ tudom adni, hogy: tuggya a radai rosseb!
-
gnagydani
csendes tag
válasz lacibacsi #7471 üzenetére
Teljesen egyetértek! Eredetileg én is traktoros lennék, csak másképp hozta a sors. Azt én sem értem miért favágással bővítik a játékot (mikor a gyártónak van favágó szimulátora), mikor lett volna értelmesebb (agrár) lehetőség is, mint például rizs-termesztés, öntözés, stb.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz lacibacsi #7471 üzenetére
Nos, maradjunk annyiban, hogy szakma szerint nekem annyi közöm van a földműveléshez, mint agysebésznek a pálinkafőző mesterséghez..De!
Egy mezőgazdaságban dolgozó rokon révén betekinthettem, és dolgozhattam mezőgazdasági gépekkel. És bizony sokszor volt olyan, hogy szántó-széli erdőritkításnál, csatornapart tisztításnál én ültem a JC(B) -ben és raktam a pótra ami a kanálba került. Bár lehet ez csak dél-alföldi sajátosság Tehát valami kapcsolat van.
Viszont a traktorozás nem lesz a szívem csücske - lehet nem egy rozoga mtz-vel kellett volna kezdeni?Lényegében azért kérdeztem csak, mert Idaho-USA mapon elültettem úgy 100-150 fát, és picit viccesnek hat számomra, hogy egy szál Stihl-el szaladgálok a böszme nagy fenyvesben .. Aztán át a Weidemann-ba...Egyesével elvinni a fát.. No. Szóval nem termelékeny. Még joystick - xpadder rásegítéssel sem
Bocs a hosszú offért.
#7475 : Mókás, de szerintem az FS2015 trailere egy effektelt - színkorrekciózott [Ponsse training simulator] felvétel.
[ Szerkesztve ]
-
tembopapa
tag
Na földetművelő társaim, ez is eljött, LEDÖRGÖLTEM az FS 2013-at! Ma 17.-ik install után kicsit pihentetem a gépem tőle, nyilván vmelyik mod zavart be, elegem lett abból hogy ki akad össze kivel és mikor! Ha később felteszem akkor is csak a bolti hiv alapjátékot és a patcheket! Most pedig elmentem pecázni! A mellékelt képen még nem vagyok nagyon ősz de a kék marlin az gyönyörűűűűűű!
AMD Phenom 9550 Quad-Core, 3,2GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 1050
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz tembopapa #7478 üzenetére
Ne tégy felelőtlen kijelentéseket! Minggyárt itta efeskétezertizenőtt!!
Keresnék viszont egy modot (valahogy-valahogynem eltűnt fs telepítéskor).
Tehát a jellemzői : régi fajta, világoskék - szürke színű, eléggé rozsdás, szántás mód, valamilyen zetor lehetett.
Nagyon szépen kidolgozott, a hangja is remek. Úgy rémlik, valamelyik része (talán a tető?) is nyitható volt. És kézifékes.A google nem a barátom jelen esetben, se a modhoster..
[ Szerkesztve ]
-
tembopapa
tag
válasz n0tr3adY81 #7479 üzenetére
Persze majd elválik hogy milyen lesz a 2015!
AMD Phenom 9550 Quad-Core, 3,2GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 1050
-
ObiGabi
aktív tag
Tembopapa!
Jó kikapcsolódást és jó fogást!
n0tr3adY81!
Azok alapján amit leírtál, három tippem van: Fortschritt, Ford, MTZ. Ill. szín alapján még a New Holland, de ebből nem emlékszem régi típusra.
Itt is tudsz keresgetni:
- mods2013.com
- ls2011-mods.com (kicsit megtévesztő a név)
- ls2013.com/
- fsportal.huAnnak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerű...
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz ObiGabi #7481 üzenetére
Köszi szépen, de a hsz után kb 10 perccel rátaláltam.
Azóta már pár kilométert megtett a kis bújkálós Zetor 8045!Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
n0tr3adY81
aktív tag
Ma bálarakodás közben a következő történt : megálltak a gépek villái / karjai a levegőben a játszópajtásoknál. Könnyed 2,5 óra legelés után előkerült a bűnös : Forest Mod!
Összeakad az 1.3.5.7 morerealistic engine moddal.Ha valaki így járna egyik napról a másikra, ITT a megoldás.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz Wildgreen #7484 üzenetére
Nem tudom, de szerintem erre gondolt, mára ígérték a kiadást. Mindenesetre én is várom Apach kolléga linkjét
[ Szerkesztve ]
-
FrezeR
senior tag
válasz n0tr3adY81 #7485 üzenetére
Nagyon hangulatosnak néz ki Én egy másik videón 26.-át láttam kiadási dátumként.
Ezen [link]
-
Tomcsi2012
tag
Széles kockabála felszedö érdekelne,ha van valakinek,akár a link is érdekelne.Elöre megköszöném.A hagyományosak igen keskeny és nemtudja felszedni,csak az ami szélesebb,mind a hagyományos.
A 2 es magyar ver,melyik ver jo hozzá?ami müködik is a singler plajerhoz,mert sokféle ver dereng az interneten.Elöre is köszi a szives közremüködést,min.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz Tomcsi2012 #7487 üzenetére
Ha valaki nekem ezt lefordítja humanus erectus 'la homo sapiens nyelvre, szívesen segítek
-
Tomcsi2012
tag
válasz n0tr3adY81 #7488 üzenetére
Mit nemlehet megérteni? ver=verzio,röviditve.Igy már dukál valami? A kockabála felszedö keskeny,mig a kockabála szélessége nagyob a 2 ö nem egyezik egyformán.röv töm fog.
[ Szerkesztve ]
-
ObiGabi
aktív tag
válasz Tomcsi2012 #7487 üzenetére
Üdv!
Szerintem erre a bálafelszedőre gondolsz: Balerunner
-
ObiGabi
aktív tag
válasz n0tr3adY81 #7488 üzenetére
Megpróbálom lefordítani Tomcsi hozzászólását:
Sziasztok!
Nagy, szögletes bálázót használok, amihez alkalmatlanok a normál bálafelszedők.
Tudtok ajánlani ehhez bálafelszedőt?Előre is köszi az infót!
-
lacibacsi
addikt
válasz ObiGabi #7491 üzenetére
Mennyiért vállalnál másodállásban egy Tomcsi2012 -> Átlagember fordítói munkát? Ha nem nagy az összeg, akkor szerintem simán összedobjuk neked, csak ne kelljen Tomcsi írásait értelmezni!
[ Szerkesztve ]
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz ObiGabi #7491 üzenetére
A hsz első részét a hieroglifákból sikerült lefordítani fél goa'ud - fél asgardi nyelvre, majd onnan 21. századi magyarra. A hsz második részét nem értettem, de azért köszi!
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz Pist@bácsi #7494 üzenetére
Lassan nyithatunk egy "Best of Tomcsi2012 - Fárming Szimjulátor" topicot.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz n0tr3adY81 #7496 üzenetére
Akkor induljon a ma esti Laci bácsi gonoszság (n0tr3adY81 ihletése által):
„Amugy 2 falyta mapot keresek,amibe sok növény falytát lehet ültetni,ismerkedés alapon és 1 sokfalyta állat fajt mapát keresek,amibe sok állatok vanak benne,ismerkedési formátumban,mit,hogyan és miképen kel kezelni,foglalkozni vele. „
„Jo ojannal megismerkedni,amit még nem tud „
„kusztustalan”
„Fog az árnyékommal az hosszab és türelmesebb.”
„a gépeket átlehet portálni”
„mert nekem numerikus az értelmezése”
„Látam hogy menyi van még”
„dereng nekemis valami,ahogy visszanéztem a multkorárol de már a mult köteléke.”
„Türüld le és nézél 1 jobbat,ami nem hibás”
„Röviden enyit.”
„külömség”
„csak singlerbe játszok”
„Pontossan erre voltam kiváncsi,hogy kinek mi köze egymáshoz,vagy hogyan és miképpen.”
És a legjobb:
„magam uram a szolgád nincsen”
-
Tomcsi2012
tag
válasz ObiGabi #7490 üzenetére
Szia !
Köszi,de ilyenem van,de ha jol emlékszem,körbálához hasz,de majd megnézem ezt is.A másik,hogy a CPU nagyon kileng 50% fölött,pedig erös gépem van.
-
Tomcsi2012
tag
Én megtanultam irni,ti meg tanuljatok meg olvasni.Pisisekkel és köcsögökkel nem fog,bár mit is duskáltok.
Nagy az isten állatkertje,sok hülye elfér benne,közte vagytok ti is.A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!.
-
lacibacsi
addikt
Én megtanultam irni,ti meg tanuljatok meg olvasni. Pisisekkel és köcsögökkel nem fog,bár mit is duskáltok.
Nagy az isten állatkertje,sok hülye elfér benne,közte vagytok ti is.Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest