Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz n0tr3adY81 #7470 üzenetére
Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban én amolyan földművelő jómunkásembernek képeztem magam. Gyerekkori álom vált valóra, csak éppen a TSz-rendszert szépen szétverték, a maradékban meg nem volt helye zöldfülű mérnökpalántáknak... Szakmát váltottam... De ez már egy másik történet.
Csak azért írtam ezt le, hogy megvilágítsam a szántóföldi növénytermesztéshez való kapcsolatom. Ami a mai napig is szoros. Ellenben az erdőgazdálkodással. Soha sem vonzottak a fakitermelő és feldolgozó gépek. Olyannyira nem, hogy egy apró kitérő után a játékban sincs egyetlen ilyen mod-om sem. Valahogy nem tud megfogni ennek a hangulata (vagy csak béna voltam a fakivágó adapterhez...).
Így azután megtisztelő kérdésedre (létezik már kicsit jobban gépiesített favágó / rakodó eszköz?) csak azt a szakmailag igen megalapozott választ tudom adni, hogy: tuggya a radai rosseb!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest