Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desy
tag
... nos, ja. A böfögési stílus szerint akár lehet. Gondolva a témára, visszamentem az elejére és be is kapcsoltam, de nekem nem nagyon jött ez. Viszont jött minden egyéb. Az első órákat eltöltöttem vele... nem jött. -- többet mint egy napot a játék szerint.
... és a témára utalva ez, valahol[valahogy] forró kellene hogy legyen. Különben, meg honnan értesül a bemondó? Betelefonál valaki? CB-n kapja az infót? És ha már hírré kürtölve a téma, miért viselkednek úgy mint a tudatlanok... mindenütt?
... bugyutaság az egész.
Ez olyan, mint a Szemetes Carla... honnan tudja hogy a városkában megjelent az élet, ha az nincs szétkürtölve? Egy halott, kifosztott zsák településre meg ki a csoda megy bizniszezni?Következetlen és átgondolatlan a fogatókönyve....
Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest