Új hozzászólás Aktív témák

  • sagajr78

    tag

    válasz Vikthor #3754 üzenetére

    Ugyanúgy tudod odarendelni valamelyik minutemen-t vagy éppenséggel settler-t ha raktál oda rádióadót, ahogy a többi településen is kommandírozhatod a lakókat.
    Workshop nézet, ránézel a delikvensre, command majd odamész az artillery-hez amit felépítettél és ugyanazt a gombot megint megnyomod amit a command esetén (alapból az e billentyű az). Egyszer nyomsz rá és vársz míg a program hozzárendeli a delikvenst. Ez eltart pár másodpercig, de ha megtörtént akkor egyrészt már nem piros lesz a manus ikon az artillery-nél, másrészt felmegy magasabb értékre a defense, harmadrészt kiírja a képernyő bal felső sarkába az infót a program, miszerint odarendelés megtörtént.

    A feladat során meg odakapcsolsz a rádióadóra, kézbe veszed a füstbombát, elmész a megadott pontra (kijelölve a feladatot elég észrevehetően mutatja az iránytű is) és odadobod a füstöt ahová kell. Aztán hátrébb vonulsz és várod, hogy megkezdődjön a lövölde. Ez el fog tartani egy ideig, főleg ha még nem ért oda a delikvens a fegyverhez vagy ha nem a mondott sarokra tetted ki az ágyút). Szóval csak türelem.

    A kezdeti BoS feladatok sem csak a két ismétlődő típusból állnak, amit a mogorva fickó meg a csaj ad. Az első elvégzett páros után (mindkettőnek csináltál feladatot, egyszerre adva le azokat), szólni fog valamelyikük hogy beszélj a nagy fickóval. Na ő ad egy érdekesebb, nem megismételhető feladatot. Aztán míg a sztoriban előrébb nem lépsz ez lesz az utolsó egyedi feladat tőlük.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák