Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
A gránát is ilyen viríró, mikor repül felem
Detti: Kivadásztam a dájmadafakert és társait ha kell a filmhez átküldom.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
rob210
nagyúr
Urak hölgyek asszonyok, hogy senki ne maradjon ki a listáról.:
A kérésem a következő sajna holnap dolgozom, így nem tudok se itt lenni se szervert kreállni.
Viszont hétfő vagyok egész nap és ugy néz ki, hogy kedden is.
Ezért az lenne a kérésem, hogy hétfő este 19.00.- tól gyertek minnél többen, hogy a régi f.e.a.r.-es társadalom fel élénkedjen. a szerver futni fog, ha lesztek ha nem.
A neve : KILLER
A kód : phphRenault power
-
Richter36
őstag
Köszi a ma esti csatát mindenkinek
Romeo köszönöm a meghívást
Ez a HT nem az én mapom (a többi se ). -
Detox!
senior tag
válasz Armahun #6053 üzenetére
Lekötelezel, de ez most olyan vidi lesz ahol nincs helye trágárságnak , a zene lesz az úr, és biza még story is lesz benn, rem hétfő-kedd körül már nyomhatom a linket a letöltésről, mert asszem youtubra nem fogom feltenni, élvezhetetlen lenne
A gránát is ilyen viríró, mikor repül felem az nem bug, ez az új csít: diszkógömbökkel dobálóznakRob sry de elröppent az idő, mire észbekaptam már vagy 3órája ment a private ĐĐtraining és lemaradtam a serveről, hétfőn ígérem feltolom a képem
Richter örülök hogy tetszett a móka, néhány fejessel megleptél a pityóval, mi is köszönjük
Júlia nem is vagy te olyan fostalicska 2v2-ben , beszélni is rég beszéltünk nemhogy játszottunk, mégis felfedezhető volt egy kis csapatjáték köztünk. Igaz még mindig kicsit nemgondolkodsz, de most már csak félig igaz amit egykor sütöttem rád: "föszecc egy medkitet meg 35 armort oszt asziszed god mode van":.
Néhényszor letékáltalak (kellett neked a testeddel védeni az enemyt ) , de furcsa mód egyszer sem durrantottad szét a seggem a bummolóddal
Elisha Cutberg [link]
Evi [link]
vagy fordítva"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Nimrod
addikt
Machinima.com-ra is kiteheted, van külön kategória a F.E.A.R.-nek is (100 mega max). De ha az enyém le mered nyomni én visszatelepítem és még Júliád is csak ámulni fog (értsd: a töködnél fogva szögezleg a falra).
Fel lehet venni Xfire-re aki akar.Mulatságos egyébként, hogy sokan benthagyják a Sample Friend-et is, egyszer meg is szóltak érte. Akkor találtam meg a mute gombot.
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Bíz Én mondom nektek testvéreim, hogy a 326[HUN] szerver az nagyon jó
Nincs Super W., nincs lag. Tehát JÓÓÓ
Jah és 3 Allah Kepi-nek a mareggeli szerveréért[ Szerkesztve ]
-
Detox!
senior tag
válasz GC-EvElyN- #6059 üzenetére
Ok ezt megkövetelte a szerénység, de rem vágod h nekem ki jön be jobban
Dög: köszi a tippet, de nem hiszem h videomegosztókra fel fogom tenni, mert oda a 640*480 nagyon kicsi és szétesik a kép, meg ugye a bitsűrűségből sem nagyon akarok vissza venni, mert az is ront a minőségen.
Jobb? Ha reményeim szerint alakul minden (úgynézki) akkor szerényen csak a legjobb fear-es vidi lesz ofkorsz A tökömmel kapcsolatos terveidet a főbérlővel (Picilánnyal) beszéld megRichter, lesz még alkalmad tesztelni a csúzlid
[ Szerkesztve ]
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Detox!
senior tag
Lejárt a mod
Este 8kor megpiccsantjuk a WNX-et 4v4-ben, utána valszeg beözönlik mind a 4 Đózer a Rob féle serora, nagy parti lesz, jöjjön mindenki
-
Nimrod
addikt
"...nem hiszem h videomegosztókra fel fogom tenni, mert oda a 640*480 nagyon kicsi és szétesik a kép..."
Ezt komolyan gondoltad, mert én még mindig fetrengek a röhögéstől.
320*200-as felbontás környékén jelenítenek meg a YouTube-féle oldalak. Google Video meg már halott elég régóta.
Fragmúvival meg óvatosan, azt hamar szétkapja a nép ha noob beütés van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
-
GC-EvElyN-
senior tag
Lesz felvétel vagy nem lesz felvétel?
Már nem sok időm van...Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
Nimrod
addikt
válasz GC-EvElyN- #6072 üzenetére
Rómeó a Művésznő türelmetlen, nem illik megváratni mert akkor dupla a gázsi.
-
Detox!
senior tag
Akkor nem értem miért hullott jobban szét a 320*240-es YouTube videóm mint 640*480ban feltöltött, azonos bitsűrűség stb. mellett
n00b beütés? ezt meg sem hallottam
JuL sry, nem voltam du. este 8tól meg war ugye. Utána megyek a Rob féle serora majd toborzok pár embert a felvételhez ha Te is leszel. Ha nem akkor lehet más fogja a jelenetedet csinálni, JuL1EtT név jól mutat Slade hátán is
Dög: amilyen gázsit én adnék neki.., abból nem kérne repetát[ Szerkesztve ]
-
Detox!
senior tag
válasz GC-EvElyN- #6072 üzenetére
btw mióta vagy te fanatikus tag O.o
-
Nimrod
addikt
Tömörítési nyűgre gyanakszom, mert ugye ami nagyobb, az nem eshet szét ha egyszer kicsinyítjük.
noob beütés... hányszor olvastam már publicban hogy "u sucks" olyantól, aki pocsékabbul állt és ki is lépett később (azt hozzá se teszem, hogy egy alkalommal még magyar is volt). Jah, "gémer komjuniti" -
Detox!
senior tag
A wmm-ben a "jó minőségű video (nagy méret)"-el tömörítem, és ha gépen nézem akkor nem is szokott gond lenni a minőséggel, de miután feltöltöm ölig csunya
Nos a vidiben lévő 3és fél pernyi rush rész 8darabból lett összevágva és kb. 30 kill van benn, szal nem freggenként van összevágva, és azért szvsz vannak árulkodó mozdulatok/killek, amiken látszik hogy talán nem annyira n00b a vidin játszó player
Persze nem minden kill szépségdíjas, azt nem lehet megcsinálni hacsak nem 20+ darabból vágja össze az ember. Mindemellett a story (nem kell stephen kingesen csvartra gondolni azé ) sztem el fogja vinni a vidit, szal nem számítok negatív kritikára , de ha lesz az sem fog zavarni, annak tetszen majd akinek akaromwar 9-re tolva, szuroljatok ám, bár csak fun és én a ĐĐ-re fogadnék
[ Szerkesztve ]
-
Detox!
senior tag
A zenére épül az egész, fasza lesz meglátod, JuL már hallotta a zenét meg Puki is. Ők megmondhatják h ütni fog
A 4v4ből végülis 3v3 lett lagos sero ide vagy oda:
az ő mapjuk (office) [link]
a miénk (Campus) [link]Taktik nélkül, only skill
szerk.: a prefixünket nem szerette a pb, ezért a gazs előtag:S
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Amúgy ma volt ilyenis azeste közelettével
[link][ Szerkesztve ]
-
magi20
senior tag
én annyit mondanék,hogy
1: anál
2:este hent lesz érzem.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
rob210
nagyúr
Mai első bejelentkezés.
A szerver futni fog
ha esetleg van kedv és igény korábban is létrehozom:-)Renault power
-
Detox!
senior tag
Álnéven már nagyon rég játszottam, amúgymeg költői kérdés volt
Te mióta játszassz?, nekem Te tűnsz inkább inkognitósnakPuki: análattak este indul, most megyek a Revoltec billemér , jahh meg a serot is lerendeltem (12fős>Br. 4,2K) várom a visszaigazoló mailt, aztán utalom a kesst, talán már holnap azon játszunk
szerk. de ma este még a Killeren hentelek[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Én nem azt mondtam hogy Te szoktál álnevet viselni, de ha ez jött le akkor sorry.
Amúgy ha +nézed az adatlapomat akkor rájössz, hogy nekem sincs takargatni valóm.
a Lajkó név, pedig nem inkognitós, hanem csak simán ÚJ, mert a csajomnak ez jobban tetszik, és én adok a véleményére. Ebböl legalább, ha nemis elsőre, de nemsokkal azután lelehet szűrni hogy MAGYAR vagyok, és ezt büszkén viselem -
-
Richter36
őstag
Na,szóval Tisztelt PH!-s játszótársak!
Meghívást kaptunk a »ĐĐ« klán becses tagjaitól némi küzdelemre.
Amolyan fun jellegű csata lenne. Ők gyakorolnának mi meg játszanánk egy jót.Na meg persze mi is gyakorolhatnánk egy picit.
4v4 csatára gondoltak a fiúk,így aki kedvet érez egy kis darálásra vegyen fel Xfire-n és megdumáljuk a részleteket.
Ez nem csak a PH! előtagot viselőknek szól,hanem bárki jöhet innen a PH-ról aki kedvet érez erre a kis babazsúrra
Várom a jelentkezőket.Xfire: PH!>>RicHteR
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
Fene nem megy a fearem.
Hát ilyen nincs.
Mondom elindítom a szervert aztán jön aki akar, erre nem indul el ez a szar.
Leszedtem gyorsan telepítem újra mondom.
Erre nem lehet azt írja ki, hogy:F.E.A.R. combat is not currently installed.
Mi a fene ez.
Renault power
-
rob210
nagyúr
kikurt velem a világ.
Most éppen jön le a game.
Megpróbálom megint letölteni.
Egyenlőre 2 óra mulva lesz lent igyekszem, de nem rajtam múlik.
Ezzel van tele a tekem.
Van egy T+-as netem és 210Kb/sec el tudok letölteni.
Rohadt korlátozott szerverek.Renault power
-
Detox!
senior tag
Nem lehet h rossz patchet tettél fel?
Ha lejön és jó lesz akkor megvárunk a kezdésselLajkó: mondjuk sejtettem . A meccsel kapcsolatban vegyél fel x-en, detoxn1 néven megtalálsz, én ready vok, mehet akár ma/most is
Richter és Arni, azt még hozzátenném hogy aki naggyon utálja a campet az ne jöjjön, mert nem titok, többek közt a camp taktikunkat akarjuk átvenni (aztán lehet h rushba fullad majd az elképzelés )
Aki Arni és Richter mellett még jönni szeretne az keressen meg x-en a passért vagy dobjon egy privit. (ide nem írom be nem kellenek álneves gamerek, Lajkó nem magadra venni )"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Armahun
addikt
Másra nem is számítottam, de nehogy azt hidd, hogy belefutunk a tüzetekbe, mi a másik oldalon várunk titeket. Aztán majd kiderül, hogy ki bírja tovább a lesállást .
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Richter36
őstag
Már csak egy szerver kellene az egészhez.
De lövöldözhetünk itt nálunk a játszótéren is
Vagy inkább egy hógolyó camphez mit szóltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest