Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Tedd le vagy kirakunk hüpp-hüpp . Ennyit erröl
-
rob210
nagyúr
még 10perc beindult a szerver
Renault power
-
rob210
nagyúr
Siker urak.
KILLER a szerver
phph a kódRenault power
-
magi20
senior tag
ez a te szerénységi bizonyítványod,hogy csak remote-val tudod kiszedni az ellent.
iagaz volt hogy ezt mondta,nálunk ez sajnos nem megy,és gyengének tartjuk azt aki csak egyfolyátban ezt használja,és valamiért csak azután kezdik el,amikor érzik hogy assaultal sehol sincsenek.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
rob210
nagyúr
Ha így könnyebb: 80.99.42.87:27888
De most aztán gyertek mert begurulok mint sandra bullock
Renault power
-
rob210
nagyúr
HA most nem jöttök öri hari.
Renault power
-
Detox!
senior tag
Te menny ember keresd a ĐĐ TDM servert pass: omg
szerk. már neLajkó: Ob1 mindent elmondott, de úgy látszik az FMJ körében nagyon dívik ez a remote dolog. Lehet használni, de amikor azzal kempelsz, meg CSAK azt használod...
[ Szerkesztve ]
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Lajkó
őstag
Ez nem szerénységibizonyítvány hanem 1fegyvernem amit ezért hagytatok bennt a szerveren,mert úgy gondoltátok, hogy lehet használni. Ez ugyanolyan sírásrivás, mint amikor azt hallgatom, hogy így unarm+ úgy unarm. Ennek semmi értelme. Ha valamilyen fegyvert nem tudtok használni, vagy ellensújozni akkor szivetek joga azt kivenni a szerverröl, vagy nem? Én nem tehetek arról, hogy rászorultam ennek a használatára, és a 3. esetnél már+is szóltatok az ezelőtt említett mondattal. Sajnálom hogy pazaroltam az ídőtőket, és a sajátomat. Nem gondoltam, hogy még fél év múlva is úgyanolyan nyafogó kislányokkal találom magam szemben mint anno. 1xűen: -Nektek nem való a F.E.A.R., és kész.
Azt hiszem ezzel a mondandómmal nem sértettem +senkit, deha mégis, akkor akinek nem inge ne vegye magára. További sok Frag-et mindenkinek.Utóirat: PLAY IN THE GAME
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
Köszömöm a játékot urak.
Bár szerintem egyikünk részéről sem úgy alakult, ahogy szerettük volna.
Majd legközelebbHa szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
magi20
senior tag
ez az hogy rászorultál b+-mert balfasz vagy.
az lehet hogy 1v1-be vmerre top fele vagy,vagy tököm tudja merre helyezed magad,de az tény hogy 4v4-be balfasz vagy.-ezért szólt rád Romeo,különben te,ti ťöbbi remote-os bajtársad,képesek vagytok egész meccsen ezt csinálni.-----------és amikor funból játszunk,azért mert megkértük a ph-sokat hogy had gyakoroljuk a tacticot,jössz te,aztán dobálod a remote-okat mint a kisiskloás hülyegyerek,mert egyszerűen nem tudsz mit csinálni.neked sem való akkor ennyi erővel a fear,csináljak neked egy állandó szerót,ahol csak azt kell használni,istenkirály lennél.bár mindenki szerintem kurva hamar megunná.
figyelj egyszer: húzz a pébe a ph-ról,meg a mi szervereinkről,aztán kész.ennyi meg van oldva a probléma.
vagy gyere be,és normálisan játsz.
tudod ez olyan hogyha benne lenne a superweapon,akkor te egyfolytában a rakétavetővel mennél,mert vagy az a legegyszerűbb,vagy épp balfaszkodsz.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Soak
veterán
Ezt nem értem, ha egy taktikát gyakrolotok és "lyukat" ütnek rajta akkor azt ki kéne védeni nem pedig szitkozódni, nem? Nem akarok igazából belefolyni, mert semmi közöm hozzá, csak ez ugyanolyan mint HT-n a tetőn mászkálás, benne van, ha valaki használja akkor borul a bili, sztem inkább erre is fel kell készülni mert biztos lesz valaki aki utolsó taktikának beveti ezt és lehet nyer vele...
no offense
-
magi20
senior tag
nem borult a bili,amúgy,inkább nem linkeljük be a végeredményeket,nem erről van szó:-)))
hanem annyi,hogy mindegy hagyjuk.
jó gamer véleényem szerint nem megy remote-val.
ennyi.,sajnálom,ez az én véleményem ritkán persze igen,de hogy csak azzal menjen.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
-
Lajkó
őstag
Sajnálom,de nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a hangnemet.
Amúgy nem szeretném inkább +b...ni, és szerintem b..f.sz sem vagyok.
Nem vagyok TOP 1on1 ban sem, és nem hellyeztem magam sehova sem.
Nem vagyok b..f.sz 4 on4 ben sem, és nincsenek remote-os bajtársaim sem.
3 kill nem az egész mecs (szerintem), és szerinted honnét tudtam a jelszót? Lehet hogy +adta valaki aki úgy gondolta, hogy elkél az ENEMY.
Sorolhatnám hogy mi nem vagyok még, de már elvesztem lassan a fonalat.Sajnálom hogy ilyen hamar elment a kedvetek a csatától, de majd idővel hátha berlerázódtok. Még 1kérdésem lenne. Aki esetleg valahogyan le tud titeket nyomni FEAR-ben az BUNKÓ, aki + nem az B..F.SZ???
[ Szerkesztve ]
-
Richter36
őstag
Úgy látom szép kis parázs vita alakult ki.
Mindenesetre köszönöm a mai csatát mindenkinek aki ott volt, és köszönöm Romeoéknak a meghívást
Függetlenül attól.hogy kinek mi a néző pontja a másik harcmodoráról nekem nagyon tetszett a meccs.
Mivel ez egy funnak indult nem kell ennyire komolyra venni.
Arni.király képek,grat[ Szerkesztve ]
-
-
rob210
nagyúr
hát köszi mindenkinek a gamet
nagyon elszoktam ettől a játéktól ugy látom.
Azért egy két szép pillanatom volt.Főleg amikor rájöttem hogy elnyomtam az egéren az érzékenység gombot és azért olyan lassú a mozgásom.
vagy 6 elhalálozás után lolRenault power
-
Kr/\toS
senior tag
Maximálisan egyetértek, Rettentően naív dolognak tartom a csak 1 súlypontú/fegyvernemű taktikákat.
Azt a szemlélet meg egyenesen marhaság hogy csak ezzel vagy csak azzal tuti tökös a gyerek....LOL. Ez butaság gyerekek (DD). Az a jó taktika ha valamivel, bármivel kizökkented az ellenfelet a stílusából....ezt nagyban is így játszák ezer és 1 példát tudnék felhozni.Látom divat fikázni itt a csapatot, lehet inaktívak vagyunk de a team univerzális(ezt ugye nem kell ecsetelni.) de ne bánkódjon senki;Close(mert hát rá céloztatok, segghülyét csinál mindenkiből az anknáival és a remotjaival pusztán csak azért is mert ő a másik fejével gondolkodik(illetve hogy az a sajátjával keveset ) ez nem gyengeség, ez skill. Nem flame nek szántam csak már sok "okosságot" homályoltatok már össze rólunk.
És ez a hozzáállás nem vita tárgya a srácok is így gondolják, ezért használják.Tetszik nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
GC-EvElyN-
senior tag
Na!
Nemigaz, baszakszik a kapcsolatom(net). Pedig jó volt
LÁtom magi megint kiborult a bili tartalma. Te nem bírod elviselni ha valaki beborít ugye?
Megint egyetértek Soakkal, bár nem vagyok nagy fearwaros, de inkább kihívásnak kellene tekinteni, ha valaki nem élesben rámutat egy taktika gyengeségére és nem fikázni. Én nem vagyok jó játékos, igaz van, hogy napokig nem tudok leülni a gép elé, de ez az én gondom. A skillemet pótolom a remote sűrű használatával. Mert az is ott van a szerveren. Szedjétek ki. Ha nem, használni fogom, javaslom tedd te is ugyanezt. Ja bocs, akkor már nem lennél jó játékos. Most annak tartod magad egyébként? Flamelni nemcsak a in game-ben lehet. Te itt teszed. És nem kell mindenkit lebunkózni, aki nem ért veled egyet.
Ha jó játékos vagy legyél szerény is, alázattal az ellen iránt.
Lajkónak megvan a maga stílusa, mint mindenkinek.
Bassza meg már[ Szerkesztve ]
Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
Detox!
senior tag
Tegyük tisztába a dolgokat.
Warnak indult a dolog de a legelső map (campus) 4.percében már mondtam a többieknek hogy hagyjuk a taktikázást (Puki sem tartotta a helyét, így én sem usw..), gyerünk rusholni. Ez biztos vok benn hogy a többieknek is feltűnt, mert nem campeltünk. Tehát innentől kezdve egy fun dara volt az egész amiben annyi helye van a csak rimóttal dobálózóknak, mint az unarmedeseknek. És míly furcsa az ilyenekre az elit pub servereken is ráhívják a kicket.
Lajkó nem 3kill volt az, szándékosan kivártam hogy leteszed-e. Ha nem szólok rád, az egész meccsen azzal dobálóztál volna. Szóltam erre kiléptél. Campuson egy szavam nem volt, hogy sok volt az unarmed killed, mert mellette mással is mentél, jahh igen ott nincs rimót..
Soak: mint írtam nem war hanem fun meccs volt, ezt mutatja hogy Puki 2map után átállt. HT-n mind a 3irányt be lehet úgy védeni hogy rimóttal soha de még swvel se durrantasz ki onnan. Voltunk 3an, mégsem ezt játszottuk, ha ezt játszuk akkor Arniék nem jöttek volna, de mire levágják hogy nehézkes a bejövetel, addig van 6-7killünk. Innentől kezdve tétmeccsen engem nem izgat ha 18percig egy lövés nem durranik el mert vezetünk..
De ez nem war volt.., hanem egy esti dara csak épp zárt seron.
Jahh és ok hogy van pár war mögötted, de mögöttem is. Tudom mit beszélek, és tanulni szoktam az ilyenekből nem szitkozódni. És bármi furcsa ha eszembe jut valami taktika egy mapra, az első dolgom h megpróbálok fogást találni rajtKratos: nem rosszándékból írtam amit, csak azért jellemző a teamre valljuk be. És tényleg a csapdába szorult róka esete aki lerágja a saját lábát is. Emlékezz az 1v1ünkre. Dockson megvertél mert azt Te ismered úgy mint én HT-t, HT-n meg az elején benyaltál 3assault dítet, és utána kivétel nélkül rimóttal jöttél. Lehet ezt is, waron nincsenek szabályok, de ez nem skill. Én is tudok úgy rimótot dobni mint Te vagy zed, de nem szeretem ha emiatt megszólnak, meg nekem a tudat sem mind1. Szemtől szembe vagy bedobom a rimótot aztán futok stílusban nyerek.
Szerk. köszönöm az estit mindenkinek, a felvétel végén sajna pont a lényeg maradt le , de majd megoldom.
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Nagyon 1Xü a képlet.
Mind1 hogy unarm, vagy sem.
Mind1 hogy remote vagy sem.
Mind1 hogy super gun vagy sem.Az a lényeg hogy a meccs végén te legyél minimum a No 1.
Ha esetleg mégsem vagy az akkor minden eszközzel E kitűzött cél felé kell tartani teljes gőzzel.
Aki ezzel a 3-mal nem ért 1et, annak ajánlom figyelmébe CS 1.6, cod, és stb.[ Szerkesztve ]
-
magi20
senior tag
LÁtom magi megint kiborult a bili tartalma. Te nem bírod elviselni ha valaki beborít ugye?
------ne haragudj de azért ez a női logika-----------nem én szóltam,miután teljes mértékben leszartam mert tudtam hogy remote-val fog buzulni,és azzal sem tudott kiszedni nemde?
jah geci komolyra vehettem a figurát,amikor már ht-n láttam hogy 200 körüli a köztes eredmény,akkor álltam át,és felhoztuk majdnem 90-re.Figyeljetek--------::: itt ez csak mentalitás kérdése,itt nem arról van szó hogyha például waron látják hogy nem tudnak leszedni semmilyen fegyverrel,akkor jön a jól bevált remote.-de egyébként körülbelül 2 perc után ezt ki lehet kerülni,mert találok egy olyan camp-pontot,ahol az életbe nem dobja el a remote-ot.ennyi.----------------engem már tegnap sem érdekelt,leszarom ,mert aki ezzel jön ellenem,azt alapból balfasznak tartom,meghalt a szememben.-és simán ki is lehet kerülni,főleg ha épp mint tegnap nem is rush lett volna.
Lajko : azzal érdemelted ki ahogy viselkedsz,te vagy az ovodás b+.
1: én nem szóltam,használd.ha hülyegyerek gyépés féleség kell,akkor tegye azt nekem 8.
2: romeo szólt neked,finoman.erre te kimész.------inkább ez a te szerénységi bizid,nem az hogy csak azzal tudsz ölni.
3: ha a mi szerónkra jössz,és finoman szól neked hogy remote-t inkább mellőzd,mert különben egész meccsen azzal nyomtad volna,akkor nemkellene kilépned megsértődve mint akinek most elvették a játékát,és utána rögtön beírni mint egy kis dedós.
4: ha majd valaha én megyek hozzád,akkor majd te mondhatod nekem,hogy csak remote játszik,de azzal is elverlek.AHHOZ hogy valaki remote-val jó legyen nemkell nagy IQ-és kurva nagy tehetség,bármelyik faszláma képes rá.
itt csak arról van szó hogy ki hogy szereti elérni a skilljeit.
mi romeoval ,sladdel,stewe-vel más játékmódot képviselünk.-ahogy anno azt tettük ati-val,és norbival.
ez van belénksújkolva,amit mi saját magunk ,magunknak határoztunk meg.
AZ hogy minden kör elején elmenjek és eldobjak egy proxyt, nem egy nagy kunszt,és nem kell gondolkodnod az ellen fejével,ne hülyéskedj már.
oda dobod ahol tudod hogy nem látja.Lehet a mi csapatunknak is át kéne értékelni a dolgokat.
mert egyszer akkor fogtok meglepődni, ha netán mi is remote-ot meg proxykat használunk.ne keverjük a szezont a fazonnal. ha assaultal vagy tököm tudja mit használsz.azzal nem tudsz leszedni,tehát nem olyan jó a célzásod.
akkor speciel szerinted mi milyen célzással dobálnánk a remote-ot?
lehet meglepődnétek.HM Romeo????
nem lenne belőle itt több vita.max annyi hogy a készülő fórumra jönnének anyáz
ni,hogy a remote miatt kaptak ki,és csak röhögőjeleket írkálnánk.Jah sry: KRATOS: 1: veled nincsen bajom,sosem mondtam egy szóval sem.
de azért amikor multkor pubon egyszer ketten voltak fennt close,és pill ki a másik,gonzo.ennyit írtam nekik.::::::::: srácok,azért ha a remote-ot betiltanák elég szorult helyzetben lennétek a score-kat tekintve.
1 perces csönd.-------és ha így van.ők is tudták hirtelenjébe hogy elég gáz volt,szerintem már észre sem vették hogy azt nyomatják percek óta.
[ Szerkesztve ]
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
válasz GC-EvElyN- #6125 üzenetére
jah,most esett le hogy ezt nekem szántad.............
jólvan gratulálok!!!!!!!!!
1: nem én szóltam,akkor faszért engem basztatsz már megint.
amikor egyszer próbáltam poénos lenni, te egy életre megsértődtél,azóta nem is keresem veled a kontaktust.
2: de írd le x-en is a véleményedet nem kell mindig ide a fórumba,nyilvánosan.
3: inkább nem írok erre most neked semmit.------Grat,és nem én szóltam direkt ezért,mert tudtam hogy jönni fog,és beírja a nagy semmit,úgyanugy ahogy régen is.
nem is úgy történt jött rinyálni,hazudott egy sort.elküldtem a búsba,és kis buzigyerek miatt engem bannoltak 3 napra.és még mellé is áltatok,amikor a ph-sok -at fikázta nyilvánosan a szerónmenjetek aztán használjátok azt a kurva remote-ot,majd mi is azt tesszük,csak akkor nemtudom mit fogtok csinálni.saját szerónkra csináljunk valami légvédelmi ágyút?-azzal már csak sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
Richter36
őstag
Na, akkor hozzá szólnék én is ehhez a kis vitácskához a magam warok terén tapasztalatlan kisbuksijával.
Szerintem ha egy játékban megengedett egy bizonyos fegyver akkor az azért van,hogy aki akarja használja.
Mondomezt mind annak ellenére,hogy engem is idegesít a remote is meg a szuperfegyó is, meg az ASP-vel kempelő emberke is.
De! Ha észreveszem,hogy valaki előszeretettel használja ezeket akkor megpróbálom ellensúlyozni azzal,hogy vagy megyek és felszedem előle vagy megyek és ezen fegyverek lelőhelyén vadászok az illetőre. A kempereket is megpróbálom becserkészni és a seggébe durrantani hátulról.Ilyenből tegnap este is sikerült egyet-kettőt alkalmazni.
Van akinek ilyen a stílusa van akinek olyan. A lényeg,hogy meg kell találni az ellenszerét.
Remélem nem bántottam meg senkit eme szösszenettel
Én csak annyit mondok,hogy este ANÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLL!!!!! -
rob210
nagyúr
válasz Richter36 #6136 üzenetére
Végre egy emberi hozzászólás nem értem miért kell mindíg fikázni a másikat meg veszekedni.
A véleményem az, hogy hosszú idő után tegnap végre sikerült újra nyomnom egy kis gamet.
Elég szarul is ment bár a végére már egész jól lecowboyoztam a manusokat
/ dupla pisztoly fan vagyok /
Még se sírtam, hogy a fene az asp be megint kipurcantam.
Nem egyszer volt, hogy beléptem az ajtón 3 lövéshang és feküdtem.
Na ezt senki ne mondja, hogy nem camp........
Még is mentem és megtaláltam , hogy lőhetem szét a seggét.
Nem is állt oda többetRenault power
-
rob210
nagyúr
Még valami nagyon fontos!!!!!!
Ez csak egy játék nem a való élet!!!!
Renault power
-
magi20
senior tag
ez,amikor elment pont az ominózus ht-n volt,ott már nemkell tacticot gyakorolni,csak a többi mapon próbáltuk.
mindegy hagyjuk.nekem megvan a véleményem,ezzel nem kell hogy más is eggyetértsen az bőven elég a csapattársaimnak is ez a véleménye,a többit amúgyis leszarom.
én legközelebb sem fogok neki szólni,majd ő is kapja fejbe a bombákat.----ennyi
Lajkó: te örömödre mostantól csak remote-t gyakorlok.[ Szerkesztve ]
-
Nimrod
addikt
válasz Richter36 #6142 üzenetére
Ezen már összevesztünk egy párszor és én továbbra is azt mondom, hogy:
1. Ez egy játék, úgy is fogom fel (és nem megyek warokra meg nemtom hova)
2. A jó játékosnak olyan mindegy, hogy milyen fegyót használ. Aki meg powerup vadász azt mindig jól meg lehet szivatni, utána leszokik róla. -
rob210
nagyúr
Lesz ma játék hölgyek urak?
Renault power
-
tzimash
őstag
szépen pörög a topic
eddig nem szóltam hozzá a vitához, de van egy számomra nagyon érdekes dolog, mondhatnám az egyetlen dolog ami meglepett, detox kijelentése volt, a campuson nincs rimót...
jé tényleg, eddig nem is figyeltem -
Detox!
senior tag
Milliókat egy miatt? Egy idióta miatt bassza föl az agyát 3-4ember? Ezt hagyni kellene??
Camp.. Slade mindig ASP-vel megy, és nála jobb ASP-s playerel még nem találkoztam. Szal nem campelt csak kurva skilles, még rushban is horror velePuki álláspontja az enyém is, nyilván egyszerűbb rimóttal dobálózni, mint megtanulni érdemben kihajolni, és pontosan lőni. Pubon, 1v1-ben meg 2v2ben érhet valamit, de efölött eredmény nélküli utolsó mentsvár, szánalmas durrogtatás.
Nem mondok semmit, majd a CB-s meccsek igazolnak, ha egyeltalán meccseltek még.
Lajkó:No 1.. MIről beszélsz??? Látom CB-n is mekkora N1 vagy...tzimash: jó pap is holtig tanul , sry h tegnap nem reagáltam x-en, de nem jelzett h írtak és game közben meg nem látom, mire észrevettem offline voltál
ĐĐ Server megrendelve, lóvé befizetve, rem este már azon tolhatunk Aki jönni akar (fun dara) az keressen meg priviben vagy majd x-en a passért.
[ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
túléltem majd bepótoljuk, lehet pont ma.
látom razer egered van, nekem is talán megjön még a héten a copperhead-em, meg hozzá kapok még egy jó kis egérpadot is. mennyit számit játékban egy ilyen gamer mouse? azt sejtem, hogy nem ettől lesz valaki pro, de mégis érezhető a különbség, egy mezei egérhez képest?
bocs az offért
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest