Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz Mr. Green #5500 üzenetére
Én még sajnos egyszer sem, csak a multi részével gémelgetek. De megfogadtam hogy végigtolom. Most jelent meg Gold verzióban, meg kellene venni csak még nem láttam sehol.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Richter36
őstag
válasz tupacamaru #5501 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
válasz tupacamaru #5501 üzenetére
576, vagy CDGalaxis.
Nekem megvolt a sima, azt eladtam, és megvettem. Nagyon igényes. Mindekettőhöz magyar kézikönyv, igényes doboz, és 100%-osan magyar, még a hangokat is feliratozza.
-
tupacamaru
veterán
THX mindkettőtöknek, rajta leszek az ügyön. Mindenképpen meg szeretném venni.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz TazLeacher #5503 üzenetére
Most jutott az eszembe amikor már lejárt a Mod idő hogy akkor ez már fel van patch-elve is ugye???
-
magi20
senior tag
DETOX-----------ma anál lesz,lesz időm mert az egészet kipuskázom haverral a picsába,
azért az már duva amikor tegnap zh-felkészítőn az idegen tanár,aki jobb mint akik az egyetemen tanítanak,azt mondja hogy mekkora gáz a közoktatás,és milyen kibaszott hülék az itteni tanárok.
jah tanárok::::: előadás-elmélet egy 78 éves mammer--szőrős a lába,kibaszott okos mert letudja adni a powerpaint anyagából projektoron a saját anyagát,és ezt ugyanugy elmondja ahogy le van írva,de kötelező,mert katalógus van,ez mi?Másik jó fej,csak minden nap 8 pulcsi van rajta-ez nem vicc,és inkább ezzel foglalkozik.
aki elfelejtette volna.
[link]5-össel,pls nem akarom kiscsaj beelőzzön
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
qdak
addikt
válasz tupacamaru #5499 üzenetére
akkor nem nálam van gebasz hála isten na majd este müködésre birom
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Detox!
senior tag
A középiskolai szintből kiindulva (felsőfokú intézménybe még nem tettem be a lábam ) el tudom képzelni. Nálunk az irodalom tanár nem tudott levezetni egy exponenciális egyenletet, a matek tanár meg azt se tudta ki az a Hemingway..
Persze igaza csak a tánárnak (főnöknek.) lehet, és ha az ember nem nyeli le az összes fasságukat, akkor ő a szar ember, akire az iskolának nincs szüksége.
Többek közt így szakadt meg a karrirerem ( ), meg akart húzni a tanár elektrobol 3,8-as átlagal. Aztán közöltem vele "ha meg mersz húzni, elmondom mindenkinek hogy anyád kútról hordja a vizet!". Erre hozzámba*ott egy könyökcsövet, én meg vissza
Nem vártam meg hogy kirúgjanak, inkább elmentem magamtól. Aztán pincér lettem .Du. még bizonytalan, de remlem 5körül már rdy leszek.
Nem tudtam megin szavazni"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
magi20
senior tag
hehe--bazz
ez LOLvárjá-Székesfehérvárra jártam a kodolányi középsuliba,volt egy barátnőm már jó 1-1,5éve lehettünk eggyüt-és hát nem smároiltunk a folyóson,meg ilyenek,de azért kézenfogva jártunk a suliban is,tehát együtt lógtunk.
Volt egy köcsög Kémia tanárnőm,és meglátta a folyosón,hogy nem a seggére hanem egy picit föjjebb raktam a kezem,--na a derekára eszembe jutott,
el kezdett ordibálni a folyósón,ekkor voltam 188cm--és olyan jó 77kg,de az tömény izom volt,mert akkor aktívan kosaraztam,még az albába.--ezt csak azért mondom ,nem is értettem hogy mert beszólni,és elötte is kölcsönösen utált engem.NA hát amikor odajött,és a szemembe is ordibált,pöppet eldurrant az agyam,csak annyit mondok szerencse hogy ott volt osztályfőnököm,egy Férfi aki elsimert már majdnem egész magyarországon,és emberileg is nagyon helyben van,tehát csak annyit említek hogy kb 200 hiányzásomat elintézte,mivel meccsek voltak,és igazgato nem fogadta el mindig az igazolást.-de ő elrendezte,
na a kémia tanárnőnek,az volt s szerencséje hogy jött az osztfőnököm,és pont amikor adtam volna neki,mondom osztfőnököt nem ütömj meg,mert rendes ember.
ÉS tudjátok mi a durva-???
engem ki akartak baszni,
viszont akkori bnőm,anjya fváron angol tanárnő volt,vagy lehet most is az.
és a végén a kémia tanárnőnek kellett személyesen bocsánatot kérnie,mindannyiunktól-
ez mekkora LOL----utána sosem szólt egy szót sem,ha meglátott az utcán átment a túloldalra.
és áhh,szóval ez életem egyik legjobb dolga volt,amikor a tanár a hibás.
és meghunyázkodott.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
<cafat>
senior tag
csináltam szervert: HUN Soldiers [H.S.] Clan néven
aki szét akar lőni jöhet -
stikyo
tag
Ha minden összejön, tanár leszek!!
Szal hol is lehet fellelni benneteket? úgyértem a .hu klánt! PH FIX még megyeget? Sajna mostanában nem tudok fellépni, mert lámpalázam van
Szóval mert nem vagyok gépközelben. De jól jönne már 1kis aprítás. Játszottam sztem stewe.hu-val, ha jól emlékszem mindig 2x annyi pontja lett a végére, mint nekem..
úgyhogy minden elismerésem!
sztem az a lényeg, hogy legyen egy jó állásod, a suli meg le van xarva. MO-n nincs normális oktatási rendszer, és hogy kikből lesznek tanárok?...neonáci éppúgy fellelhető köztük, mint szadista narcisztikus vadbarom ... szal hagyjukshinji[HUN]
Aktuális modding: www.minimod.posterous.com
-
Detox!
senior tag
Azért örülök hogy nem csak nekem voltak ilyen élményeim De itt azt mondom hogy nem is a tanárral hanem az emberi oldalával volt a baj. Szvsz irigy volt rátok, lehet h neki az ilyesfajta fiatalkori élmények kimaradtak. Az viszont felemelő lehetett amikor elnézést kért, ilyet nekem nem sikerült átélnem
shinji: Volt azért 2-3 tanárom akiket kifejezetten szerettem és mint embert is tiszteltem őket. Lehet hogy nem ők voltak a legfelkészültebb tanárok, de arra voltak kiváncsiak h mit tud a diák, nem arra h mit nem.., emellett úgy adták elő az anyagot hogy arra önkéntelenül is figyelt az ember. Sztem belőled nem lesz rossz tanár
PH! FIX az állandó, mi pedig leginkább zárt serverenk funolgatunk, de PH! fix-en is össze lehet velünk futni .hu klán :S az csak stewe poénja volt[ Szerkesztve ]
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
TazLeacher
nagyúr
válasz tupacamaru #5505 üzenetére
Gyári 1.08
-
tupacamaru
veterán
válasz TazLeacher #5514 üzenetére
THX.
-
qdak
addikt
na sikerült patchelni 1.08 ra, server keresésre ERROR-t irt
meg ezt irja: [link]ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Armahun
addikt
Hi all!
Felmerészkedtem ma a fix.re, bocs srácok, hogy köszönés nélköl lelépte, de kifagytam.
De megérte, tíz pers 20 fps-es játék és fagyi után 40 perc, mire eljutottam odáig, Hogy felált a win .
Nem ez a lényeg, volt egy kedves csalónk, a kemény 5 méterről unarm headshot álló helyzetből 2 lövés ko fajtából. jófej srác volt, mert bann után még visszajött elköszönni, meg a szervert kifagyasztani, köszönet érte .Kezdek benne kételkebni, gogy csak a vkari, ha egyáltalán az, és nem az alaplap a hipás. De ha az is, megkaparom magom . Ha neadjIsten lapot is kéne cserélnem szerintetek mi lenne a jó? Ja ésha vennék új lapot, ddr-2 es ramokkal, abban menne a mostani procim
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
-
Richter36
őstag
válasz TazLeacher #5520 üzenetére
Te valami nyelvtantanár vagy?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz tupacamaru #5522 üzenetére
Ehhez a hsz-hez is grat. Mostanában az sikk, ha valaki nem tud írni/beszélni?
Mindenkitől elnézést kérek akininek beletapostam a lelkébe.
Még szerencse, hogy billentyűzettel írunk, különben még ronda is lenne... -
<cafat>
senior tag
csináltam megint szerót: HUN Soldiers [H.S.] Clan
-
Detox!
senior tag
Ma is nyomtunk egy kis 4v4 funwart, ezúttal a cold ellen.
office 6pontal buktuk.
Campus nyertük 88pontal.
Refinery
High Tech, a vége előtt 3másodpercel még vezettek 2pontal, de itt valaki még lőtt egy headshotot az utolsó másodperben , így nyertük 3pontal. Puki meg x-en írja rögtön a meccs után: "azér HT-t hozni kellett volna", mondom hoztuk bazzjer1cho: nem kéne
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz TazLeacher #5523 üzenetére
Azért ennyire nem kritikus a helyzet szerintem.
-
stikyo
tag
Hehh, tudom én, hogy csak poJÉn volt a .hu! Azóta vmi név? én sajna nem vagyok vmi agytröszt nevek kitalálásában. Hamarosan újra tudok konnektálni a warba, és akko kaptok arcba repeszbeültetést! Ólom-implantátumot tátogó szátokba!
Jó tanár lesz belőlem.. Olyan megható... Köszönöm!
-
-
tupacamaru
veterán
Kijött az új kiegészítő?? A F.E.A.R.: Perseus Mandate.
-
Richter36
őstag
-
rollins
őstag
-
rollins
őstag
válasz tupacamaru #5534 üzenetére
Demóját próbáltam, nem valami jó szvsz és nálam indokolatlanul akadt is. Az Extraction Point is jobb ennél. Te még nem is nyomtad az alapművet? Előszőr eléggé paráztam tőle. Főleg mikor jött Alma és sorra durrantak ki az égők a játékban, pont akkor durrant el nálam is egy 40W-os izzó a szobámban. "Kicsit" megijedtem.
[ Szerkesztve ]
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz TazLeacher #5520 üzenetére
Szia!
Nekem is lenne hozzáfűznivalóm a háESZEDHEZ.
Ha nem csak néha-néha olvasgatnál bele a topicb, akkor nagy valószínűséggel értenéd az itt tanyázók kifejezésmódját, legyen az vizuálisan megjelenítve írott módon, vagy a fórumot biztosító Prohardver által lehetőségként felkínált smile-k felhasználásával.Arni üzenetének olvasásakor nem ütköztem akadályba, és más sem tette szóvá az itt ott félrecsaapkodott billentyűk által "némi" zavart keltHETŐ alkalmazását.
...szerintem olvasd el (még egyszer az általad kritizált háeszt) mielőtt rávennéd magad, hogy ílyen ízes módon széles tömegek előtt megnyilvánulj, és rányomj az OK-ra!
Abban az esetben, ha az #5520-as jelzésű háESZEDET csupán a Barátok közt (egyébként méltán népszerű , rendkívül színvonalas hazai) sorozat előtti röpke sziporkázásnak szántad, AKKORLEGYÉLSZÍVESHASZNÁLNIASZMÁJLIKATNEHOGYVÉLETLENÜLNAGYONMEGSZERESSENAMÉLYENTISZTELTPUBLIKUM!!!
Más!
Üdv mindenkinek, látom pörög a pörgetnivaló, nekem még mindig nem pörög semmi a gépemben, nem tudom mikor lesz újra kártyám, de nagyon várom, hogy belinkelhessem a jobbnál jobb eredményeimet
Nemsokára heccsát by fucking remoteÓÓÓÓh némely helyen talán félrebetűztem
Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
Richter36
őstag
válasz GC-EvElyN- #5538 üzenetére
[OFF]"némely helyen talán félrebetűztem"[/OFF] Nem baj, majd a reakcióban kijavítják
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz GC-EvElyN- #5538 üzenetére
[OFF]Leborulok nagyságod elött
Áldozzunk a védelmezők istenének!Most egy kis ízelítőt kaptam "az itt tanyázók kifejezésmódjából" és stílusából! Köszönöm. Igazad van. Az is egy kifejezésmód, ha valaki magyarnak vallja magát, de sajna nem tud magyarul. Az, hogy a magyar lakosság 90% az anyanyelvén kívül semelyik másik nyelvet nem beszéli, egy dolog, ezt már megszokták a világon...de aki a saját anyanyelvén sem tud helyesen írni, az még1. Ez sem lenne gond (már akinek).
De, hogy ezért még én vagyok a bunkó...OK. Megbeszéltük bunkó vagyok, hogy egyáltalán írni merészeltem ez ügyben, egyszer már elnézést kértem, mégegyszer nem teszem meg.Mindenki tévedhet, én is szoktam, csak az esetleges helyreigazításokon nem akadok ki. (Hozzáteszem, ő sem tett, csak más!) Úgy gondolom a hsz-em, sem sértő, sem bunkó nem volt, amennyiben mégis, utólag elnézést kértem, de ez kevés volt!
Nem zavarom tovább a háESZEMMEL az egyébként....na, mind1![/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Nyugalom a hosszú élet ritka. A csatamezőn elégtételt lehet venni. Én mindig 2-es voltam nyelvtanbó, ettől függetlenül megpróbálok helyesen írni, de ez nem mindig sikerül.
A kis gép már a webáruház-ban van.
-
qdak
addikt
1.08 ig fel patchel tem, ki is irja rendesen ment a telepités patchelés hiba nélkul mikor rámegyek h keressen servert ERROR, ha ipt irok be akkor other versiont magyaráz
v ki helpஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
tupacamaru
veterán
XP vagy Vista?? A tűzfal kiengedi a játékot?? Ha kikapcsolod a tűzfalat akkor sem jó??
[ Szerkesztve ]
-
Richter36
őstag
válasz tupacamaru #5541 üzenetére
"A kis gép már a webáruház-ban van"
Enyímé is tesvírem -
Detox!
senior tag
Szeretném hivatalosan bejelenteni, hogy a Deadly Dose (aranylövés ) megalakult, a tagokat a »ĐĐ« prefixről azonnal felismerhetitek. (hálisten Puki feladta a "killer steel saw"-hoz való gyermeki ragaszkodását )
Jó látni hogy nem változtál JuL1EtT-em , kiváncsi vagyok hogy azt a "P..."-t még mindig olyan érzékien adod-e. És bár nem vágyom hogy idilli fraggelésemet egy suicidegirl remoteos ekecsülése (remlem figyelsz jer1cho) törje meg, azér picit hiányzol. (vagy csak a hullád a szivecskével a hátán, amit rendszeresen tömöködtem elested után, nekrofília powa )
Puszi (a többit meg úgyis tudod )[ Szerkesztve ]
-
stikyo
tag
Up Up! ♪♫ ♪♪♫♪♫ Deadly Dose!
-
qdak
addikt
válasz tupacamaru #5543 üzenetére
xp, este megpróbálom h kikapcsolom a védelmeket : nod ,outpost, peerguardian?, tüzfal.
amugy az outpost rákérdez h kiengedem e és kiengedtem
ez volt a cs nél is 1X kiengedtem de az megy azóta. este kipróbálom[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
tupacamaru
veterán
Akkor mennie kellene, sajnos nincs több ötletem.
-
qdak
addikt
válasz tupacamaru #5549 üzenetére
megy !!! kikapcsoltam minden szart, nem tudom mi blokkolhatta
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- További aktív témák...