Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Köszi mindenkinek a mai segítséget, a szeró továbbra is rendelkezésre áll.
-
Nimrod
addikt
dupla
[ Szerkesztve ]
-
<cafat>
senior tag
ismét csináltam szervert a szokott néven: HUN Soldiers [H.S.] Clan
de ezúttal versenybeállításokkal: nincs pajzs se medikit, így mindenki = esélyekkel indul és tényleg az nyer aki a jobb... -
<cafat>
senior tag
na miaz nem jön senki?
-
Nimrod
addikt
Kész a ma felvett anyagból a videó. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
YouTube link -
Nimrod
addikt
A lista.
Megnézhető:
Videa
YouTube
Yahoo! Video
Koinup
Stage6
Letölthető:
Vuze torrent
Szavazni lehet (már aki akar, én ugyan nem kérem):
Machinima PremiereÉs akkor még egyszer köszönöm mindenkinek, szeró lesz jövőhét végén is.
Sőt, aki akar nyugodtan indíthat ugyanilyen szerót, csak az a két fájl kell neki.[ Szerkesztve ]
-
haxy27
aktív tag
Húúú de rég jártam itt.
nem lehetne már egyszer más pályákal össze hozni egy szerót? Mostanában azokon Jácom ahol a régi játékok pályái vannak PL: Duken Nuken pályái.
Szerintem tök jó, azok a régi játékok jók voltak.A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
Detox!
senior tag
rajság
én egy rusholós vágatlan fraggmúvit akarok már régóta összedobni, de a regisztrált fraps -ami nem csak 30mp-t vesz fel- nem megy mer már volt fönnt trial verzsön, game camel is próbálkoztam de ahhoz meg nem értek, meg nem műxenek benn a hotkeyen
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Nimrod
addikt
Fragmovie szvsz a legunalmassabb, mert abból tengernyi van már.
Ma este is indítok szerót, lehet majd jönni.
Ne felejtsétek el előtte a mod-ot feltenni (meg arról az eredeti két fájlról előbb biztonsági másolatot csinálni) tőlem, link lásd fentebb.
Armor, medikit, szuperfegyó, hud nincs, létszámot bővítem 6-ra.
Dog test néven lesz megint, beírom, ha indítom. -
Detox!
senior tag
a 200as fragg vidit 10mp után lelőttem, amikor megláttam a gyerek kezében a mod3at.. (a 89 darabból összevágott vidik nem érdekelnek)
mákfaktor egy furcsa dolog, a mákos és könnyű kill-es helyzeteket meg is kell ám teremteni , nézd csak meg hogy, és milyen útvonalakon mozog egy kezdő/átlag player és egy pro. Lehet szerencsének nevezni, én ezt is skillnek tartom.
A sráccal már 1v1eztem, (sőt a múltkor asszem Arni is látta játszani ĐĐ seron), hidd el hogy az aimja is büntet, de van még egy vidije ezen, gyengén indul de lesz benne rész amikor keresgélni fogod az állad (aim)."Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Nimrod
addikt
Gép előtt vagyok, aki akar jöjjön a szerómra (láttam Richter hogy voltál) és jövök én is.
-
Nimrod
addikt
Nem azt mondtam, hogy végig az volt neki, csak elég sokszor. Megjegyzem, csak az első percet néztem, mert elunom magam a fragmoviekon.
De ha már itt tartunk, mitől lesz valaki jó játékos? Szerintem attól, ha a leggyengébb fegyverrel is gond nélkül játszik (és nincs camp se tápolás). Ezért szedtem ki az összes itemet a szerómon és így nincs vita, hogy feltápolt 5 medikitet ésatöbbi. -
Nimrod
addikt
Leállítom a szerót egy picit mert állítok rajta. Visszateszem a gyári állományokat (no mod), így bárki jöhet, de az itemek továbbra sem lesznek (gránát, armor, medikit, superweapon).
-
Nimrod
addikt
Szeró fut újra, de most már a normál állományokkal, nem mod-os.
Egyébként amíg csak beléptem egy francia szeróra, hogy megnézzem megy-e rendesen és már nyomtam is az esc-et ahogy kiléptem még láttam, hogy küldték rám a ban vote-ot...
-
Dashes
őstag
BF Valahogy nemigen akar meghalni az ellenfél, sniper meg valami light fegyvernek tűnik, de lehet én játszottam rossz példánnyal.
Fear már tele van cheater-rel.. aim még hagyján, de 2ms alatt kinyír... Sajnos klántagokkal is előfordul, ha megemlítem , hogy nem tisztességes amit csinál gyakran bannolnak
Nimrod:
[ Szerkesztve ]
-
Soak
veterán
A Glitch cheatnek számit , legötbb szerveren ezt külön kihangsulyozzák
Dashes : tanulj meg célozni, vagy szerinted az életben minden golyo odamegy ahova szeretnéd ? fizika...
szerk : ha nincs rajtad páncél akkor egy közepes játékos is egy rántásból megöl
szerk2 : a fear 1 éve is tele volt csiterrel
[ Szerkesztve ]
-
Nimrod
addikt
Megnéztem Arma és tényleg 16-oson volt.
Visszavettem 5-ösre, de hagytam a DM-et és a többit sem piszkáltam. Szeró nem tudom, hogy mikor lesz, éjszakás leszek. Talán szombaton. -
Armahun
addikt
Én még régebbről emlékszem rá, PH fix-en voltak annó négyen. Szerintem is jól játszik.
Hogy mitől lesz valaki jó játékos? Ez elég összetett dolog, sok kis apróság.
Gondoltam, hogy összeírok pár dolgot, de rájöttem, hogy túl sok van.
Soak megfogalmazta pontosan egy mondatban: Kihasználja a játék álltal nyújtott lehetőségeket.
Dog:mi a helyzet az exploitokkal/bugokkalés , itt nem kihasználja, hanem visszaél vele, ami szerintem nagy különbség.Mondtam én, hogy 16. Úgy vettem észre, hogy a 7. embertől kezdett el lagzizni.
Szerintem a hullák által eldobált kis eüket tedd vissza. Azt írtad, hogy az egyenlő esélyek miadt szedted ki a holmikat. Így viszont, akt frissen tesz ki a játék nagyobb esélyel van, mint aki már túlvan egy összeütközésen.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Armahun
addikt
Szvsz attól és az ütés/rúgástól fear a fear.
Hétvégén, ha lesz kedved álítgathatnánk a fegyverek sebzését mundjuk felére- tizedére.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Nimrod
addikt
válasz Armahun #5746 üzenetére
Szerintem pont a fegyókhoz nem kéne hozzányúlni, de részemről ok. Van valamerre egy szöveges állomány, ahol kézzel lehet állítgatni a sebzéseket és a sebességeket. Ha azt átküldöd, akkor legközelebb kicserélem.
Meg is van:
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEARCombat
és ott MPCustomizations.txt[ Szerkesztve ]
-
Detox!
senior tag
válasz Armahun #5742 üzenetére
Ezzel már én is próbálkoztam, de leírva annyira nevetséges néhány (játékban igen is fontos részlet), hogy inkább hagytam a fenébe, úgysem hiszen hogy érdekelné a topic közönségét (néhány kivétellel , tudod Te is, már nem a régi a team).
Ha valaki fejlődni akar annak csupán nyitott szemmel kell játszania, és akarnia hogy jobb legyen. Ellesni technikákat, és bármennyire is kényelmetlen esetleg hátráltató eleinte, gyakorolni amíg meg nem szokja, utána beérik a gyümölcs.
Még embrió koromban el sem tudtam képzelni hogy medkitet használjak, nemhogy unarmed+fegyó komóval játszak, a kihajásokról nem is beszélve, most pedig egyebek mellett az egész játékom ezekre épül. A lényeg hogy egy bizonyos szintig ellensúlyozni, lehet a gyengeségeinket (nekem pl. az aimomat) az apró trükkökkel . (persze ha ezeket egy gyengepont nélküli player is ismeri, és éppen ellene megyünk... az anál..)Richter: a Glitcherek a játékban található bugokat használják ki. Bebújnak a falba, felmásznak a falon stb. De van egy bug: ha a fal mellől úgy hajolsz ki hogy éppcsak kidugod a célkereszted, akkor az ellenfél nem lát téged viszont te tudod lőni őt. Ezt sem etikus használni, de még az "elmegy" kategóriába tartozik. Public serveren úgyis csak ritkán lehet találkozni vele, mert kevesen tudják, és még annak sem félpillanat eltalálni azt a pontot, aki szokta használni egyéb körülmények között., (és amikor egy így kihajló playert lősz előjön egy másik bug, te is tudod lőni pedig nem látszik, >> átlősz a falon)
Cheaterek: én már naggyon rég találkoztam velük, és akkor is csak noname servereken. Amiken én szoktam játszani (már 20* leírtam őket), azokon nincsenek. Többek között ezért is szeretem őket, meg ha kicket hívok valakire és beírom h pl. "high ping" (sőt leginkább nem is kell kommentálnom a kicket) akkor azonnal röpül az illető, nem kell 5ször voteot hívnom meg elmagyarázni hogy miért is nemjó az 1500-as ping, meg hogy is kell szavazni..
Igaz ezeken a szervereken nem is fogtok rampageel kezdeni
Viszont általános jelenség hogy a játékosok nagy része szereti rákiabálni a tőle jobbakra hogy cheater. El kellene végre fogadnunk hogy nem mi vagyunk a legjobbak, még akkor sem ha esetenként 25* több killünk van mint deathünk egyes serokon.
Addig meg pláne ne dobálózzunk ilyenekkel amíg nem játszottunk a legjobbak ellen, ergo nem tudjuk hogy milyen szinten lehet bánni a fegyverekkel. Hogy csak két magyart említsek, ott van a mia színeiben játszó Huncut és Banano. Fogadok hogy sokan nem is hallottatok róluk, pedig csak szerényen a legjobb fíresek.
Tudatosuljon bennünk hogy az ellenfél akkor döglött, ha már nem mozog. Nem akkor amikor mi úgy gondoljuk hogy már illene megdögölnie. Ezt néha én is benyalom hogy lövök vkit és nem számolok vele hogy az illetőn 100armor van, és nyomom is az R-t.
A másik dolog -amit saját bőrömön tapasztalok-, hogyha valaki kicsit jobb az átlagnál és teszem azt nem ĐĐ Romeo néven, hanem mint "Tankocska" játszik, hatványozottan több kickbankörbepörgőrúgást kap. Ez persze megint csak a noname servereken jellemző (bár ott Romeo néven is kapom őket, de a prefixeket azért sokan "tisztelik" és a jó játékosokkal azonosítják), a favoritjaimon max éjszaka amikor változik a játékos összetétel. Tehát számoljunk az álnév lehetőségével is, csendben mondom hogy lettem már kickelve a PH! fixről is, pedig ismert magyar játékosok voltak fönn (közületek is néhányan ), de köll nekem álnéven játszani"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
kertsa
senior tag
hi.
a ph-szerverre miért nem tudok belépni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest