Új hozzászólás Aktív témák

  • Detox!

    senior tag

    válasz Armahun #5742 üzenetére

    Ezzel már én is próbálkoztam, de leírva annyira nevetséges néhány (játékban igen is fontos részlet), hogy inkább hagytam a fenébe, úgysem hiszen hogy érdekelné a topic közönségét (néhány kivétellel :R, tudod Te is, már nem a régi a team).
    Ha valaki fejlődni akar annak csupán nyitott szemmel kell játszania, és akarnia hogy jobb legyen. Ellesni technikákat, és bármennyire is kényelmetlen esetleg hátráltató eleinte, gyakorolni amíg meg nem szokja, utána beérik a gyümölcs.
    Még embrió koromban el sem tudtam képzelni hogy medkitet használjak, nemhogy unarmed+fegyó komóval játszak, a kihajásokról nem is beszélve, most pedig egyebek mellett az egész játékom ezekre épül. A lényeg hogy egy bizonyos szintig ellensúlyozni, lehet a gyengeségeinket (nekem pl. az aimomat) az apró trükkökkel :). (persze ha ezeket egy gyengepont nélküli player is ismeri, és éppen ellene megyünk... az anál..)

    Richter: a Glitcherek a játékban található bugokat használják ki. Bebújnak a falba, felmásznak a falon stb. De van egy bug: ha a fal mellől úgy hajolsz ki hogy éppcsak kidugod a célkereszted, akkor az ellenfél nem lát téged viszont te tudod lőni őt. Ezt sem etikus használni, de még az "elmegy" kategóriába tartozik. Public serveren úgyis csak ritkán lehet találkozni vele, mert kevesen tudják, és még annak sem félpillanat eltalálni azt a pontot, aki szokta használni egyéb körülmények között., (és amikor egy így kihajló playert lősz előjön egy másik bug, te is tudod lőni pedig nem látszik, >> átlősz a falon)

    Cheaterek: én már naggyon rég találkoztam velük, és akkor is csak noname servereken. Amiken én szoktam játszani (már 20* leírtam őket), azokon nincsenek. Többek között ezért is szeretem őket, meg ha kicket hívok valakire és beírom h pl. "high ping" (sőt leginkább nem is kell kommentálnom a kicket) akkor azonnal röpül az illető, nem kell 5ször voteot hívnom meg elmagyarázni hogy miért is nemjó az 1500-as ping, meg hogy is kell szavazni..
    Igaz ezeken a szervereken nem is fogtok rampageel kezdeni :)
    Viszont általános jelenség hogy a játékosok nagy része szereti rákiabálni a tőle jobbakra hogy cheater. El kellene végre fogadnunk hogy nem mi vagyunk a legjobbak, még akkor sem ha esetenként 25* több killünk van mint deathünk egyes serokon.
    Addig meg pláne ne dobálózzunk ilyenekkel amíg nem játszottunk a legjobbak ellen, ergo nem tudjuk hogy milyen szinten lehet bánni a fegyverekkel. Hogy csak két magyart említsek, ott van a mia színeiben játszó Huncut és Banano. Fogadok hogy sokan nem is hallottatok róluk, pedig csak szerényen a legjobb fíresek.
    Tudatosuljon bennünk hogy az ellenfél akkor döglött, ha már nem mozog. Nem akkor amikor mi úgy gondoljuk hogy már illene megdögölnie. Ezt néha én is benyalom hogy lövök vkit és nem számolok vele hogy az illetőn 100armor van, és nyomom is az R-t.
    A másik dolog -amit saját bőrömön tapasztalok-, hogyha valaki kicsit jobb az átlagnál és teszem azt nem ĐĐ Romeo néven, hanem mint "Tankocska" játszik, hatványozottan több kickbankörbepörgőrúgást kap. Ez persze megint csak a noname servereken jellemző (bár ott Romeo néven is kapom őket, de a prefixeket azért sokan "tisztelik" és a jó játékosokkal azonosítják), a favoritjaimon max éjszaka amikor változik a játékos összetétel. Tehát számoljunk az álnév lehetőségével is, csendben mondom hogy lettem már kickelve a PH! fixről is, pedig ismert magyar játékosok voltak fönn (közületek is néhányan ;)), de köll nekem álnéven játszani :)

    "Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu

Új hozzászólás Aktív témák