Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz npera #97178 üzenetére

    Ha "céges" lemezekre gondolsz, az elég necces terület - sok helyen nem nézik jó szemmel az ilyet. Nomeg, sokat futott lemeze szerintem mindannyiunknak van. :D Azt se használjuk szívesen - nemhogy a céges lepattant vackokat.
    Az tud segíteni, ha szeparál az ember, és ami "olyan", azt külön szedi. Pl. saját fotók, amik azért vannak, mert családi emlék. Egy másik lehet az, amit hobbiból fotózott valaki, mert nem családi, de tetszik. Aztán mp3 / egyéb zene mehet külön, levadászott filmek is külön, klf. alkalmazások megint... ha láttál torrent oldalon kategóriákat, azok kábé jól vannak csoportosítva. Azt általában a közösségi szellem hozta létre / alkotja meg, hogy pl. a HD filmek és a régi xvid filmek legyenek külön szedve, de azért a filmek kategóriát erősítse mind.
    Meg a konzolos játékok is legyenek külön, hogy PS2/PS3/PS4/Xbox One... vagy ömlesztve, hogy "Console". Helye válogatja, de szerintem sok helyen meg van osztva, hogy ugyan konzolra van a játék, de lehet keresni csak adott típusra is.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák