Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz BobaHWSW #15009 üzenetére

    Na, most fejeztem be a The Martian-t. Nem volt valami nagy szám, tele volt ráadásul tárgyi baromsággal. Ilyen hogy Marson meg űrben, ahol közel vagy majdnem vákuum van, ilyen leszigszalagozott ponyvával befedni az ablakokat, meg csak úgy űrruhát kiszúrogatni. Meg űrben majdnem szökési sebességnél kézfogással elkapni valakit, előtte meg mobil atomreaktornál vagy fűtőanyag vagy mi környezetében melegedni. Meg belégzsilipel 1 másodperc alatt (mert az olyan könnyen megy), és már veszi is le az űrruhát olyan helyen, ahol előtte -200 foknál hidegebb volt. Aki ezt írta, a fizikával nem volt tisztában, az hétszentség, legalább valami szakértőt megkérdezhettek volna. Mert azt értem, hogy egy bölcsész lefantáziálta izgalmasra, de nagyon tátongó baromságokat nem kellene benne hagyni.

    Ehhez képest az előtte megnézett Gravity korrektebb volt, még ha csak 1-2 ember szenvedett is benne végig. Abban is volt baromság, de legalább kimagyarázható szint környékén még, vagyis nem volt annyira durván adagolva. Ott azért látszott, hogy alap pontokon a szakértés tisztességesen bele volt tolva, hogy az egész ne legyen totál nevetséges.

    Közben elkezdtem nézni a Young Sheldont is. Írták előre, hogy jó, de nem volt igazuk, mert nem csak szimplán jó, hanem valami zseniális az egész, oda-vissza veri a TBBT-t. Csak az a félő, hogy amelyik sori ilyen erősen kezd, törvényszerűen leereszt egy idő után, és lemegy a színvonal, így volt a TBBT-vel meg még sok másik sorival is.

Új hozzászólás Aktív témák