Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz Gabibácsi #15150 üzenetére
Igaz. Bar az ujabb hutofolyadekok tan nem glykol alapuak es annak mas a szaga.
Ebben ilyen rozsaszin van, az meg tiszta. Ha valahol keveredne az olajjal, akkor a tartalyban nem lenne tiszta a lotty. Ezert lehet mashol a gond. Gumicso/huto/futoradiator/termosztat/stb.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Valaki elokapta a Psion 5 terveit es aktualizalta?
Olyanom meg volt anno...FőDudu
-
Grillo
őstag
Én a Vitara-S-Cross-Toledo-Crafter vonalon úgy vagyok vele, hogy alapban nem zavar, de ha már egy kicsit sűrűbb a városban a forgalom, kapcsolom is ki, mert annál útálatosabb nincs, mint amikor pont akkor áll le, mire indulnék tovább, és akkor ott bohóckodhatok a pedálokkal, vagy a kulccsal.
Ja, új Vitarához rendes kulcsot kaptam, azt kell mondjam, hogy az adaptív tempomat mellett a kulcsnélküli indítás az, amiért fizetnék pluszban.
-
Jahno
veterán
-
Jahno
veterán
válasz Grillo #15058 üzenetére
Ma már kezdtek megőrülni, elég jól adták az ívet az 1.0 júzerek, aki eleinte magyarázta, hogy nem megy a VPN, aztán úgy 3 óra alatt kiderült, hogy a gépre sem tud belépni, incorrect password... Sokszabaság utáni jelszó lejárós, meg "előbb még jó vót", meg az ünnepek közti főnöki kapkodós hülyeségek most visszarúgnak. Következő 2 hónapban nem sok málna hegesztés lesz odabent.
Ja, haversrácot összetolták, csöppet sem boldog. Olyan 2:30tól érdemes nézni, balról érkező a világát nem tudja csak bóklászik bele:
https://www.youtube.com/watch?v=XLJGschCqQc
-
-
Grillo
őstag
Azt az Octaviát láttam én is, ami a video elején még a Hegyalján áll, csak akkor még egy merci állt előtte, én meg alulról jöttem. Egyébként elég szar az a hely, mert a zebra miatt van, hogy fékezni kell hirtelen, a sorban meg mindig van pár fasz, aki tolja lefelé/felfelé, mert csak.
Ahol meg ő kapott, na azzal is kezdhetnének lassan valamit, mert az elmúlt hónapban vagy 10szer variálták át a sávelhúzásokat, és sokszor hiányos is a jelzés, mert nem festik, csak ragasztják, az meg néha elfogyósra sikerül. -
npera
őstag
válasz FőDudu #15162 üzenetére
Nem ebben az országban laksz? Google első találata.
A szöveget nem értem, de mivel ott élsz évek óta ezért gyanítom, hogy folyékonyan írod-olvasod és beszéled.[ Szerkesztve ]
-
npera
őstag
Hong és Kong vezetni tanul. Még mortális kombat is van benne.
-
FőDudu
veterán
Csalad hazaert.
Na akkor intercity:
Sima vonat kozepen egy IC vagon, az is csak masodosztaly.
Full retkes, tok ures. WC tiszta szar.
Legalabb nem tomegnyomor, embereknek nincs penzuk potdijra.
Igy az IC vagon kb ures, a tobbi tele.
Oda/vissza hasonlo volt - pedig nem ugyanaz a vonat.
Amugy nem kesett, hely is volt, csak nagyon koszos es szakadt az egesz.Bejott a joslatom, innentol eszukbe sem jut vonatozni.
Orulnek, hogy van auto a segguk alatt.
Talan tul optimistak voltak.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Elso blikkre a saveltolast megtervezo (kivitelezo) sem volt normalis.
Bevezetni a kozepso savot a buszsavba mindenfele jelzes nelkul?Persze lehet nem jol lattam, de a Corollas csak kovette a saveltolast....
Nem vetlen, de a sarga auto kb a holt tereben volt.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz hobizoli #15177 üzenetére
Nem is izgulok nagyon, csak feltunt, hogy a hutoviz mar nincs maximumig.
Kb 1 deci desztvizet tudtam ratolteni.Most jol felhigitottam a -39 fokos fagyallot
(szervizesek mindig rairjak az ABS kockara akasztott muanyag tartoba rakott munkalapra az aktualis szerviz alkalmaval mert adatokat)[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Piftuka
veterán
Segítsetek nekem, kérlek!
Unokatesómmal "Direct IP"-n keresztül FIFA-znánk egyet, de hiába host-olom a játékot, ő az IP címemhez nem tud kapcsolódni.
A "UPC Connect Box" beállítások felületen pontosan melyik menü, melyik pontjában, mit kell bekapcsolnom/kikapcsolnom/átírnom, hogy működjön a kettőnk gépe közötti kapcsolat?
"Aquila non captat muscas."
-
Sipi-
őstag
válasz FőDudu #15183 üzenetére
Mi nyáron vonatoztunk normál személyvonattal, másodosztályon. Teljesen jó volt, atánylag tiszta is. Késni persze késett.
De a tisztaság lehet, hogy annak volt köszönhető, hogy a Balaton déli partján vonatoztunk nyáron és az a vonal olyankor kiemelt figyelmet kap.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Piftuka
veterán
válasz ncc1701 #15190 üzenetére
Régi FIFA, még a 2005-ös...
De ennyire bonyolult? Anno, a 99-essel, meg 2000-essel simán játszottam cimborávan így "Direct IP" kapcsolattal.
Csak ugye akkor még szimpla ADSL modem volt... nem kellett "trükközni" bármiféle TCP, vagy külön port engedélyezéssel.
-
Jahno
veterán
válasz BobaHWSW #15041 üzenetére
Meg mittomén ha Oly akkor 15 másodpercnél ne legyen többzáridő, Nikonnál megkb. 19. Bocsmá ha képben vagy vele. Annyifélét olvasni. Ez a marharépa megmondó is egyszer visszakapja majd a magáét:
1 másodperc jahh. Meg negyven másodperc és ami képet mutattam és írta rá, az éppen 8 képes panorámából lett összelegózva.
-
Piftuka
veterán
A port forwarding-ot a UPC Router beállításainál kell elvégezni, ugye?
Ami a régi játékot illeti... ne is mondd! A "Fifa 98 - Road to World Cup" a legnagyobb kedvenc. Ezen kívül még a "World Cup 98", és a "FIFA 99".
Csakhogy ezek már nem indulnak el Windows7 alatt. Trükköztem már mindenféle kompatibilitási beállításokkal, de nem jött össze.
Ezért próbálkoztunk most a FIFA 2005-tel...
(A régi PC-met lehet, hogy összerakom, és telepítem rá a Win 98 SE/WinME kombót, mint régen... frankó lenne a korábbi játékokhoz. Csak hát egy ilyen multiplayer játéknál azokat a régi OS-eket kiengedni az internetre... nem volna okos dolog.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (970gramm,15 mm!!!)ACER SWIFT 5 Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- ACER UltraBook,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz)4-16GB RAM,SSD,szép
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ACER 14,1",10.gen.Intel SILVER N6000(4X3,3Ghz) 8-16GB RAM,SSD, jó akku,újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest