Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz WiZARD #127879 üzenetére

    A tőzsdei/kripto/PR dolgai nem érdekelnek, mérnöki szemmel maga az egész nekem egy egészséges távolságtartással kezelendő, bátor és emiatt tiszteletet érdemlő dolog. Úgy távolról, hogy használtan nem mernék venni, mert habár lelkesen nézem az újító/kreatívan felhasznált, klasszik autóiparhoz képest töredék komplexitásból megvalósított funkciókat itt is, mint a NASA vs SpaceX kreatív spórolásokat, de...

    Mint autó, motor, váz, keret, nem félnék tőle hosszú távon sem, ugyanúgy karban kell tartani és felújítani, mint bármi mást.
    Mint IT eszköz, akármennyire is long term support, egy nagyjából állandóan online tárgy, ami egészen addig biztonságos és supportált, ameddig annak tekintjük a teljes láncot. Ha a gyártó mögötte marad, nem felejtik el a szervereket/domaineket mindig pontosan karbantartani, megújítani, nem tud beékelődni 3rd party kívülről csak úgy, stb, akkor jó. Akkor már csak a képernyők, modulok élettartama és a kiesésükkor kocsi viselkedése a nagy kérdés, amiben bízni kell, hogy kitesztelték és gondoltak rá, minden komponensnél. Azoknál is, amik nem szoktak elromlani :)

Új hozzászólás Aktív témák