Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vandeminek

tag

Sziasztok!

DeFranco nagyon hasznos április végi budgetinges leírása alapján toldozgatom-foldozgatom a saját példányomat, megosztok egy tesztet is belőle.

Négy fő része van:
    - tranzakciók: ez az egész gerince. ide vannak felvezetve a bevételek/kiadások, ebből van áttekintő nézet számítva
    - áttekintés: egy adott hónap bevételei/kiadásai vannak kategóriánként összegezve. A hónap melletti gombokkal változtatható vagy kézzel átírható. Szabadon megadható bármely kategória, automatán számítódnak az összegek a megvalósult oszlopba, valamint az összes többi az alsó egyéb sorba. Pénztárca: aktuálisan birtokolt javak felosztása (pl. készpénz, bankszámla-1, bankszámla-2, szép kártya, stb.). Céltartalék: a pénztárca végösszeg felosztása különböző zsebekre
    - céltartalékok: az áttekintésben lévő céltartalék megnevezések vannak tükrözve ide (hogy ne kelljen kétszer gépelni), valamint egy éves cél számítva a tervezett havi megtakarításokból. A többi oszlop az adott év végén lévő megtakarításokat lehet lementeni.
    - beállítások: tranzakciók táblázatban lévő kategóriák lehetséges értékei, valamint néhány segéd cella a számításokhoz

Jó kis projektnek bizonyult eddig, sokat tanultam az Excellel kapcsolatban. Ha van ötletetek javítani a megvalósításon, annak nagyon örülnék.

Szerk.: feltöltés után láttam, hogy néhány számított cella értéke rossz Chrome alatt (#ÉRTÉK!) :W Lokális fájllal minden rendben, sőt Edge-ben megnyitva is jó, nem tudom miért ilyen. A HónapVége cellában lévő HÓNAP.UTOLSÓ.NAP függvénynél van gond. Ha változtatva van az Áttekintésben lévő AktuálisHónap cella értéke, akkor már minden rendbe jön :F

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák