Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pcnet

addikt

válasz anatron #31979 üzenetére

Teljesen egyetértek Veled! Mondjuk nekem az a nagy szívfájdalmam, hogy ha nekem 1,5ig tetszett az ED, akkor miért nem ragadhatok le ott? Ellövöldözgetnék, mennék felfedezni, tradeelnék szívesen. Miért nem oldható meg, hogy ha nem akarok a mérnökök jóságaiból részesülni, akkor ED-t indítom és ha az én nem részesülök a tuningokban, akkor NPC-k se részesüljenek. Most sokan le fognak hurrogni, de számomra lehet az lett volna a jó, ha a tartalmak DLC-kben jönnek. (Bolygóra szállás, mérnökök, rovarvadászat, multicrew stb...) Ha engem nem érdekelnek, miért kényszerítik rám? 3x futottam neki mérnököknek. Elsőre bétában halért össze raktam egy harci Corvettet, de nem nyerte el a tetszésemet. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nem tudom mi az a tuning, amit már érdemes elfogadni és mi az aminél még lehet jobb. Így sokszor elutasítottam jó tuningokat jobb reményébe. És csak az alapanyagaim fogytak. Pl chemical manipulatorst vagy mit kellett gyűjteni, ami kereskedő hajókból esett. Volt egy dirty drive tuningos Pythonom, azzal álltam neki gyűjtögetésnek. NB-nél egy fia transporter hajó nem volt, ha mégis, akkor clean. Irány anarchy rendszer, de ott meg vagy képtelenség volt ki ID-zni, vagy ha kiszedtem, egy nyomorult T9-nek olyan tűzereje volt, hogy Pythonnal menekülnöm kellett. Utána nekifogtam MC tuningoknak. Elsőre olyan konfigot sikerült összeraknom, ami 100% fölé vitte a hőterhelést. 3. nekifutásra már odafigyeltem a pörgetésnél a hőterhelésre, de olyan konfig sikeredett, amin 130% volt a hőterhelés ha lőttem. Köszi, mérnökök soha! Inkább FSD tuningot kapott az ASP-m és irány Beagle Point. Most is Colonianál vagyok, neutron mezőben scannelgetek, hogy meglegyen a felfedező elite rangom. De már egy hónapja nem indítottam el a játékot. Egyszer elindítottam, de a főmenüig jutottam és ki is léptem. Hiányzik a játék, kb 2000 játékórát tettem bele. Trade és felfedezés még mindig nem untat. Tolnám. Csak ne ID-zne a csillag és az állomás közt 3x kalóz. És ne szana-szét tuningolt lelőhetetlen, pofátlanul pajzs visszatöltős féle. Nekem nem kell powerplay, nem kellenek mérnökök, ne üldözzenek űrlények. Hagyjanak trédelni, küldizni. Ezt miért nem lehet megcsinálni? Aki akar, miért nem maradhat 1.5nél? Miért kell a kedvét elvenni a játéktól csaló engi tuningolt NPCkkel?

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

Új hozzászólás Aktív témák