Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    Így fél év után elkezdtem végre az Odyssey-t is játszani. Időm se nagyon volt, meg a kezdeti bugokat sem akartam kerülgetni (mondjuk van még most is bőven), így eddig kimaradt. Ruhákból sikerült venni 3-as szintűeket, így legalább nem teljesen nulláról indulok, ill. pár kisebb-nagyobb mértékben tuningolt fegyvert is találtam, bár ezek még így is elég gyalázatosnak tűnnek.
    Most ott vagyok megakadva, hogy kellene 5 Push az első mérnöknek. Eddig csak Irregular Marker Threat Level 3-as helyeken találtam ilyeneket. És bár összeszedtem vagy 10-20 darabot, összesen 4 került a hajóra. Az említett helyek viszont nem spawnolnak újra, sőt, volt, amelyik már akkor ki volt fosztva, mikor odaértem (solo mód), és bármerre is repkedek, sehol nem találok ilyet. Olyan van, ahol nincs threat level, de abban csak rakománykonténerek, meg pár repkedő sentry van, ezeket már csak egy fejcsóválással tudomásul véve durrantom szét pár rakétával fentről. Leszállni sem éri meg ezeknél.
    Szóval nincs Push, pedig már csak egy kellene. Olvasgattam mindenféle csodareceptet, hogy anarchia legyen a rendszerben, vagy háború, de semmi sem vált be. Nincs 3-as Irregular Marker. Sőt, mostanában már 1-es vagy 2-es sem.
    Állítólag settlementben is lehet találni, de nekem eddig még nem sikerült.

Új hozzászólás Aktív témák