Új hozzászólás Aktív témák

  • gabranek

    aktív tag

    Üdvöz cmdr-ek! Végre megjött a thrustmaster t.flight stick x-em, és megszűnt az egérrel szendvedés :) imádom. Már csak valami tartót kell fabrikálnom neki, mert kicsit magasan van, ha felrakom az asztal lapjára (szerencsére bútoripari cégnél melózom, úgyhogy ezzel nem lesz gond).

    Lenne egy olyan kérdésem, hogy kinéztem egy rendszert, akiknek elkezdtem csinálgatni a missionokat (árú beszerzés), szépen friendly is lettem velük. Megjelentek előbb 1-2-3 milliós küldik, majd 8-9 milliósak. Itt már vérszemet kaptam, de vérbeli traderként a cobrát már kicsinek találtam, ezért elugrottam 200 fényévet, hogy vegyek egy Asp explorert (azért ilyen messze, mert ahol épp voltam, nem lehetett kapni). Meg is vettem, felupgradeltem, még a retyó helyére is cargót raktam, aztán usgyi vissza...és meglepődve láttam, hogy eltűntek a jó pénzes questek, újra csak 1-200k-sakkal akarja kiszúrni a szemem. Ilyenkor mivan? Vagy a jó pénzeseknek van valami heti cap?

    Másik: a https://spansh.co.uk/riches (road to riches) oldalon elkészített útvonalat ki tudom szedni csv-be...ezt valahogy tudom importáni az elite-be? Vagy folyamatosan alt+taboznom kell a következő célpontért?

    田中れいな

Új hozzászólás Aktív témák