Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Attila 1984 #42273 üzenetére

    Igazából ez a mérnökölés pont arra lett kitalálva, hogy fokozatosan végigvezet a játék alapjain. Mire az összes mérnök megvan, addigra nagyjából látod, mit lehet csinálni. Persze vannak még rajtuk kívüli dolgok is, pl. a guardianok, thargoidok, ill. a powerplay, de amúgy simán felfogható egy elnyújtott tutorialnak. Szóval nem kell mást csinálni, csak egymás után meglátogatni mindet.
    Aztán majd ráérsz bányászni, pénzt keresni, rangokat húzni, harcolni, meg ilyenek.

    A guardian vs. engineer témában már mindent elmondtunk. Nagyon röviden annyit, hogy átlagos feladatokra, mint pl. szállítás, bányászat, simán elég egy alacsony szinten mérnökölt vagy guardian cuccokal szerelt hajó, de az olyan dolgokhoz, mint pl. a felderítés, ahol a végletekig le kell könnyíteni a hajót, vagy a harc, és főleg a pvp harc, ahol a pajzs/páncél, manőverezőképesség és tűzerő maximálása a cél, már magas szinten mérnökölt cuccok kellenek.
    Kivéve a thargoidvadászat, ahova mindkettő kell. Guardian fegyverek, és szarrá mérnökölt modulok. De az már igazi endgame tartalom a játékban, nem kezdőknek való.

Új hozzászólás Aktív témák