Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz A_Papa #41359 üzenetére

    Megesik, hogy azt írja, alignment ok, de mégsem teszi le a gépet. Ilyenkor kicsit odébb kell menni, és általában ott már engedni fogja. Amúgy meg amit a kolléga is mondott, határozottan nyomni a lefelé mozdító gombot.

    (#41354) orientcx Lehet, hogy szedtél össze a szétlőtt gépekből kihulló rakományból vagy matikból, aztán azt számolta be a kereskedésre. Persze ez csak tipp. Vagy a küldetések leadása ad arra is valamennyit. Végül is kevesebb kalóz biztonságosabb kereskedelmi útvonalakat eredményez. De az is lehet, hogy a kétségbeesett bányászok hálája, akiket megmentettél a csúnya kalózoktól. (Már ha res site-nál voltál)

    (#41355) Submarine Leszállíthatod részletekben, vagy ha tudsz segítséget hívni, akkor megtehetitek azt, hogy bedokkoltok, vesztek annyit, amennyit lehet, aztán kimentek (10-15 km-re az állomástól), a társad átadja neked a cuccot, visszamegy, vesz megint, kijön, megint átadja, és ezt addig csináljátok, míg elég nem lesz. Persze ehhez kell pár collector limpet. Aztán elrepülsz a mérnökhöz és egy körben leadod neki az egészet.
    Ja és ezt érdemes privát csoportban csinálni, nem open play-ben, mert a mérnököknél meg az új játékosok által gyakran látogatott helyeken elég sok gyökér szokott lenni, aki kifejezetten a kezdőkre vadászik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák