Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Hát most lett tele a kis mindenem az egésszel. Van egy olyan rendszer, ahol öt frakcióval is allied vagyok, és zsíros küldiket osztogatnak ugyanazokra a célpontokra(egy kalózt felpofozol, és az minden külön frakció küldetésébe beleszámít).
    Pl felveszek tőlük 4-5 kalóz dorgáló megbízást darabonként 30-40 milla értékben egyenként 60-90 db ügykezelésre, és egy csapásra az összes teljesítve lesz. Amivel ha szerencsém van, akkor egy erős óra alatt végzek is. Szórakoztató, és jövedelmező(szerencsétől függően kb 70-120-200 Misikét lehet így összegereblyézni)


    . . . . . . . . . . . . . . . ez a legutóbbi kör pl 170 millát hozott(+ a bounty).

    És most ami miatt bosszankodtam: Ma megint volt egy kis időm, gondoltam összekaparom a heti ARX adagomat, erre azt látom, hogy kitört a civil war. Ez a sok hülye gyökér egymásnak esett, és a bulletin board kizárólag CZ-s küldetésekkel volt tele. Mit volt mit tenni, felvettem egy ilyet. Majd egy órát pendliztem High CZ-ből low CZ-be, low CZ-ből medium CZ-be oda, és vissza, aztán megint oda, de sehol senki, csak a színtiszta űr. ill az egyikben voltak, de mind zöld volt egy hervatag Cobra kivételével, de az meg épp az oldal választásom másodpercében ugrott tova egy ronda fehér pacát hagyva maga után a radaron.
    Úgyhogy szépen visszaballagtam a küldetéssel a megbízóhoz, és személyesen toltam vissza neki a szerződést, de olyan helyre, hogy garantáltan sokáig fog emlékezni rá. Meg az az urológus is, aki majd a legközelebbi prosztatavizsgálatán meg fogja találni...
    Hervasztó egy másfél óra volt, és most megint jó pár napot várhatok a kövi játéklehetőségemre. :W Mélyebbre kellett volna neki felhelyezni azt a megbízást! :(((

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák