Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Mivel én kifejezetten mára kaptam 1 órát ED-zni, nem pár nappal későbbre, ezért úgy döntöttem, hogy márpedig én belépek, még ha egy eldugult köpőcsővel szerelt kettéharapott Hauler-t is tol a popsim alá a gép.
    Örömmel mondhatom, hogy semmi gond nem volt. A modulok rendben voltak, akadozás nem volt, de nálam még az állomások bejárata is megfelelt a hologramnak. Sőt, nem akarom elkiabálni, de a crew-nek beültetett második karakteremmel sokkal gyorsabban létrejött, és jóval stabilabb volt a kapcsolat mint szokott, pedig ezzel gyakran voltak gondok. (remélhetőleg ez a javulás nem csak a véletlen műve)
    A kapott 1 órámat bravúrosan feltornásztam 1h 51 percre, és így a túrát kalózirtós küldikből mintegy 70 Misike bevétellel zártam, amit Braben bácsi 84 db fényesre polírozott arany Arx-el honorált. Ebből egyet rögtön el is vertem az akciós 84' mintájú tharg hologramra(így mulat egy Fed hero :K ).
    Megjegyzem, ha 84 Arx-et kapunk nem egész két óráért, akkor nem lehet olyan nagy művészet azt a 400-as plafont abszolválni.


    gentlelynx - "most meg, hogy ki tudja hamarabb összehozni a heti arx cap-ot"

    És igazad van. Valami gonosz rontás lehet ezen az Arx-en. Eddig rohadtul nem érdekelt, mik vannak a store-ban, azt a néhány jópofa cuccot, ami kellett, már réges-rég megvettem, de mióta van ilyen, már nézegetem, számolgatom, simogatom, fényesítgetem, ápolgatom. Még egy-két hét, és mint Harpagon mester fogok kotlani az Arx-es ládámon, gyanakvóan méregetve a környezetemet. :U

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák