Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Raymond #40615 üzenetére

    Low-ban alacsony szintű ellenfelek jönnek, többnyire kicsi hajókkal. Ezeket aránylag gyorsan szétkapja egy mérnököletlen Python is, de azért a wingekkel vigyázni kell, hárman hamar le tudják bontani az alap pajzsot, akkor is, ha az A kategóriás.
    Rendfenntartók is vannak ezeken a helyeken, ők ráadásul sokszor magas szintűek, így ha balhé van, azonnal odamennek. Sokszor hiába te kezded el lőni a kalózt, ők hamarabb szétkapják. (De ha te is lövöd, neked is felírja a killt.)

    High-ban hasonló a helyzet, kivéve, hogy a kalózok magas szintűek, eléggé felspécizett hajókkal. Ezekből egy is halálos lehet egy mérnököletlen hajóra, de nem ritkán wingben jönnek. Segítség itt is van, nem is kevés, és általában szétszedik a kalózhajókat, de mivel erős célpontokról van szó, ez eltart egy ideig. Ha közben azok meg téged lőnek, akkor RIP.

    Hazardousban semmi segítség nincs. Magas szintű kalózok tömege, sokszor wingben. Ide csak erős hajóval szabad bemenni.

    Van még a nav beacon. Ez ugye minden rendszerben van az érkezési pont közelében. Itt mindenféle hajó van, civil, rendfenntartó, kalóz. Itt is vadászgathatsz, de itt ritkábbak lesznek a kalózhajók. Mondjuk elég nyugis, ha ez a cél.
    Kivéve, ha az nem normál nav beacon, hanem compromised. Na azt kb. úgy lehet elképzelni, mint egy kalóztalálkozót. Kb. minden célpont wanted státuszú, és bár betévednek néha rendvédelmiek is, itt nem ők lesznek túlerőben. Ilyen helyeken ne legyen nálad rakomány! :D

    (#40617) Raymond Igazából, ha az ember Felicitynél megcsinál egy 3-as thruster tuningot, majd Toddnál felhúzza a multi cannonokat, már az is elég komoly előrelépést jelent. És ezek elég hamar megvannak. Aztán érdemes rámanni a pajzsokra és boosterekre. Ha azok is megvannak, onnan már akár conflict zone-okba is bemehetsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák