Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz Peppo #39762 üzenetére

    Eddig csak Solo-t indítottam. Illetve kipróbáltam volna egy deatmachet, de nem talált ellenfelet vagy mi, percekig csak tekert.
    Jaja azt vágom hogy megvan akkor is a jutalom ha csak párat belelövök. Ezért is örülök ha wantedes krait vagy chieftain vagy hasonló nagyobb hajó lép be a nav beaconhoz mert az ilyen 100e-es összeget jelent pár perc alatt. Ezeknél egyet rammingelek, utána elkezdem lőni és mire kettő fordul már rajta vannak a rendfenntartók is szóval kb csak fél percet kell kihúzni ellenük :)
    Bevallom a RES-os vadászatot nem próbáltam még valamiért de akkor este kipróbálom mert valóban van hogy percekig ide-oda repülök a NAV beaconnál mire találok wantedest, mission targetest meg még lassabban.
    Az FSD interdictort meg lehet el is adom mert eddig kötelező komponensnek gondoltam, de így nem erőltetem max a dezertőrös küldikhez lehet jó olyant meg nem nagyon veszek fel. Kalózvezéres küldetésnél ő előbb talál meg téged :)

    Jaj tényleg, egy kérdés:
    Tegnap a kilőtt roncsok között találtam értékesebb anyagokat is, gondoltam felveszem de egyszerűen nem tudtam kinyitni a cargo scoopot. Eddig a home gombbal simán működött. találkozott már valaki ilyennel, vagy hogy mi lehet az oka? Hardpointokat is visszahúztam, álló helyzetben ism próbáltam, ....

    [ Szerkesztve ]

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák