Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz a2d2 #39760 üzenetére

    Eleinte én is a nav beacon-nél csináltam, de az lassú. Persze amíg nincs erős hajód, addig tökéletes. De ha van a rendszerben resource extraction site, abból nyugodtan nézhetsz egy low vagy akár medium szintűt, ott gyengébb ellenfelek jönnek, viszont tapasztalataim alapján gyakrabban, mint a nav beacon mellett. Szóval időben jobb.
    Egyébként a high is működhet gyengébb hajóval, csak ott arra kell figyelni, hogy inkább egymást lőjék az npc-k, ne téged. Meg kell várni, amíg a rendfenntartók elkezdik aprítani a kalózokat, és finoman lövöldözve besegíteni nekik. A killt akkor is megkapod, ha ők lövik szét, csak néha lőj beléjük, hogy a játék ne felejtse el, hogy te is támadod őket. :)

    A mission critical signal source általában tényleg kemény. De időnként ott is vannak rendfenntartók, akkor nem vészes. De oda csak erős hajóval menj!

    Teljesen mindegy, milyen módban veszed fel a küldetést, és az is, milyen módban csinálod. Nem kell online lennetek, sőt, neki részt sem kell venni benne. Elég, ha a leadáskor ott van. Nyugodtan csinálhatod solo módban is, csak mielőtt leadod, lépj át online vagy private módba, hogy be tudd hívni őt is. (És persze neki is ezt kell tennie.)

    Ez úgy lehet igazán szép, ha a társ is felvesz ilyen küldetéseket, és egyszerre ledaráljátok mindet. Aztán végigosztod a saját küldetéseid,majd ős is az övéit. Dupla pénz. Ezt még nem próbáltam, de elméletileg működik.

    Egy idő után persze az aktuális kalózcsapat utálni fog. Ezt én azzal oldottam meg, hogy az általuk tulajdonolt állomásra időnként viszek térképeket, ezzel visszaállítva a reputációt. Ráadásul pénzt is kapok érte, és az explorer rangom is fejlődik :D

    Egyébként az online módot nagyon nem ajánlom. Előbb-utóbb belefutsz egy playerbe, aki vadászik a többiekre, és ki fog lőni. Ha van megbízható társad, akkor private group. Egyébként meg solo. Online majd akkor, ha van elég jó hajód pvp-re.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák