Új hozzászólás Aktív témák

  • mrzed

    senior tag

    Eleinte rendszerint nekem is füstöléssel végződött a scoopolás. Megnéztem néhány yt videót, beültem egy olcsó hajóba és gyakoroltam. Alapvetően két féle módon szoktam tankolni, függően a külső körülményektől és a hangulatomtól.
    Haladó mód, amikor nem zavarnak a srácaim, oda tudok figyelni, na meg persze az aktuális fitt függvényében. Ha az fsd-vel azonos, vagy nagyobb méretű a scoop, akkor minden ugrásnál, a tankolható csillagok körül teszek egy ívet, 5-10 másodperc alatt visszaszipkázza, amit előtte elhasználtam, és ugrok is tovább. A gázt érdemes visszavenni a kék jelölés közepéig, vagy kicsivel lejjebb.
    Amennyiben kicsi a scoop, akkor az útvonalterven jelzett fuel star-ig elugrálok, majd szép lassan megközelítem a napot, amikor az pirosra vált a radaron, megállok. Ilyenkor lehet nézelődni, esetleg átlépni a böngészőbe, nem fogsz a napba zuhanni. A hangkontaktus azért fontos, mert még a senki földjén is botlottam már kalózba, és kitelik tőlük, hogy pont ilyenkor szeretnének kirángatni sc-ből. Itt a lényeg, hogy ne ugorj túl a fuel star jelölésen, mert gondban leszel.

Új hozzászólás Aktív témák