Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz Pissti #39237 üzenetére

    Type 10-et kimaxoltam, nem tudtam, hogy vacak, cockpit meg tök jó volt VR-ral. Mondom ez lesz az én hajóm. Elég hamar meguntam, hogy 260 a végsebesség úgy hogy maxra volt tuningolva, mondjuk tank volt csurig.
    Abban volt piszkált multi, azokból tettem is át Anacondára, szóval mérges már a kelgyó. Type 10-ből áttettem még azt hiszem tán a powert is, szóval most olyan elhagyatott bontott semmilyen jószág éppen az egyik állomáson és áll benne 750 milla, bányászni jó lesz amíg el nem adom.
    Igazából ez a bolygófelszínes téma…
    hát egyszer talán kénytelen voltam valami navihoz vagy mérnöknek kellett valami az ördög emlékszik már, szóval csináltam, de egy egyszerű bolygó körüli jéggyűrűből sokkal több mati jött bányászat közben. Cargo-s csak értéktelen szemét de közben állandóan dudált a mati ahogy érkeztek a limpetek, szóval most van amiből sok van, van amiből semmi. Próbáltam contact-nál kiüzletelni, hogy legyen mindenből, csak erősen korlátos az is.
    Picit érződik, hogy nagyon kockák fejlesztik. Pl. éppen több kabinban szállítottam, elfelejtettem dokkoláshoz engedélyt kérni, berepültem és emiatt buktam 5,7m kreditet, mert az egyik csapat ezért failedre ment az egyik kabinban, de közben meg másik három a többi kabinban nem. Ebben mi a logika? Mind ugyanoda ment.
    Meg egy utas eleve honnan tudja, hogy egy kapitány kért e engedélyt? Vicc.
    Na, mindegy hagyjuk.
    Játék, csak ezek a bosszantó gyökérségek. Pl. ha van mati treader, akkor miért nincs ott az összes mati bármit bármire, max egyes cuccoknál tegyenek oda egy time-ot, mert teszem azt rendelni kell, helyben nincs. Ám legyen, de ha mindig pont azt nem tudok trade-elni, ami éppen kell akkor minek van? Hogy többet kelljen programozni? :) Szeretnek dolgozni vele.

Új hozzászólás Aktív témák