Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz Mister_X #35143 üzenetére

    Szerintem mindenképpen adjál még egy esélyt, annak a hotasnak! Aki eddig nem használt hotast, annak eleinte valóban szokatlan lesz ez a fajta irányítás. Főleg, ha már hozzászoktál a kontrollerhez. Többéves saját és fórumtapasztalatom alapján, határozottan ajánlom és nem fogod megbánni ha kicsit türelmes leszel és hozzászoksz a kezeléséhez.

    "Továbbá elvittem a Sunridert a mérnökökhöz és sikeresen tönkretettem :O Túlhevül, elpárolog az energia, miegyéb. Mondjuk a reaktornak feleslegesen adtam az overcharged modot, mert nafta vokt eddig is elég.."

    A PP-t mindig csak annyira kell felhúzni, amennyire okvetlenül muszáj! Ezt külön ki is hangsúlyozza orientcx az összefoglaló Engineers leírásában:
    "De vigyázat, a nagyobb kapacitású PP általában nagyobb hőtermelést is eredményez, ami igencsak kellemetlen következményekkel járhat(pl lézeres össztűznél egy pillanat alatt pattanhat fel a hőmérséklet 100 c° fölé). A PP-t mindig csak annyira toljuk fel, amennyire muszáj, ha csak nem mozgó grillbüfé építése a cél."

    Ha nem vagy tisztában az engineers fejlesztésekkel, akkor inkább kérdezz rá, hogy időben segíthessünk! Hatalmas károkat okozhat egy rosszul sikerült fejlesztés!

Új hozzászólás Aktív témák