Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    Csak beállítottam, van hogy puskáznom kell, hogy melyik shift-re is tettem valamit, de felírtam. Elvileg mindent elérek végre normálisan. Előbb-utóbb megszokom.

    Megnéztem a hajólistát, rájöttem, hogy nem jó fightert vettem, meg rossz systemben is voltam. Eladtam, eljöttem (4 milla bukta volt, mindegy).
    Most vettem itt egy Eagle-t, felcuccoltam. Leszedtem vele a kalózokat, gyerekjáték volt. Ha ez ennyire mozgékony ilyen fillérekért a többi nem is értem minek van, mindegy.

    A Python raktáron van és innen a kérdés, hogy vannak ezek a hangárok, olyat nem tudok venni a Python-ba, hogy ez az Eagle beleférjen, hogy magammal tudjam vinni?

    Most annyi a terv, hogy ezzel a sassal elbohóckodom a repu miatt, közben néha a Phythonnal bevállalok egy-egy +10 millás műhódsimogatást ha lesz kedvem, aztán veszek egy Fer-de-Lance hajót a pénzből a nehezebb melókhoz.

    Ez így életképes? Illetve a sok cargo-nak lesz később értelme? Azon gondolkodom egyáltalán megtartsam e ezt a Python-t. Most 65 millát adnának érte, szóval hatalmas bukó eladni, de van 26 millám, a kalózölés meg filléres meló, attól nem leszek gazdagabb. A Fer-de-Lance gondolom olyan 100 milla körül van cuccal együtt, szóval ha nem adom el a Pythont akkor taxiznom kell vele. Sokat. De nem ugrik valami nagyot.

    Lehet el kéne engedni és vissza Explorerbe, a kérdés hogy az a +cargo, amit a Python tud az később kell e? Olyan lassan fordul, hogy a sok drága fegyver benne van, de még sosem használtam. Gondolom mögöttem lenne végig az ellen aztán meghalnék vele.

    Igazából nem értem, hogy a nagy hajókkal hogy lehet hentelni? Ha hagyom magam kiszedni hogy fordulok rá arra, aki mögöttem van?

Új hozzászólás Aktív témák