Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Na ez maga volt a horror.
    Békésen úszkálok a terminál felé, bőven belül a no fire zónában, mint clean ally. Egyszer csak azt hallom a nénitől, hogy "shield generator attack"(Hogy mi van??? :Y Ilyet még sosem hallottam, azt sem tudtam, hogy ilyen egyáltalán létezik, pedig 3 éve gyűröm az ED-t), és abban a tizedmásodpercben a makulátlan pajzsom illa berek, nád a kerek, huss a semmibe. :U
    Azonnal a hull állapotát mutató számra pillantottam, és addigra az 100-ról már 44%-ra soványodott. Szégyen ide, szégyen oda, én bizony rávetődtem az elosztó kapcsolójára, de mivel addig olyan ütemben fogyott a hullom, biztos voltam benne, hogy a visszatöltésnél már az ED biztosítós képernyője fog fogadni. Ehelyett 100%-os hullal, és full pajzzsal úszkáltam a terminál környékén, ahogy egy SC-ből való sikertelen kilépésnél az lenni szokott. Videó sajnos nincs a dologról, mert az action, amit használok, ha nem tudja lezárni a videót, akkor elveszik. Márpedig én egyszerűen lekapcsoltam a gépet, és máris indultam fehérneműt váltani.
    Egyszerűen nem értem, mi történt, nem tudom ki lőtt rám, hajó a közelemben sem volt, a terminál sem tüzelt, csak kaptam a találatokat a semmiből.
    Utoljára még 15' tavaszán biztosítóztam szinte egymás után 2x a Pythonnal való "aszti kocc" okán, de nem csak a statisztika miatt nem szerettem volna elveszteni a hajóm, hanem mert ilyen virág árak mellett nem lett volna jó ibolyát vinni szegény Milford barátom földi maradványaira. Nem tudom, mióta a másodpilótám, de most megnéztem, már több mint 152 millát keresett nálam, és mivel 10% a jutaléka(ráadásul az elite címe előtt még kevesebb volt), ebből következően én több mint másfél milliárdot fejvadászkodtam vele össze. Néha ugyan azt gondolom, hogy a fejébe agy helyett használt zoknikat gyömöszölt a teremtő, de azért a legtöbbször nagyon komoly segítség, jól lehet vele taktikázni, összedolgozni.
    Valaki tud erről a "shield generator attack" dologról valamit? Mert ha ilyen van, akkor nem ér a nevem! A Fed szájhősnek csak a shield-je mögött lapítva nagy az arca, ilyen események után inkább megy SC-t játszani. Vagy tetriszt, az legalább készen van. :U

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák