Új hozzászólás Aktív témák

  • campernoob

    csendes újonc

    válasz duvi #34409 üzenetére

    Túlélési potenciál alatt azt értem, hogy amikor bent vagy az ellenfelek sűrűjében, és lerágták a pajzsodat, akkor milyen esélyekkel tudsz kijönni a szituációból hull sérülés, illetve a a hajó elvesztése nélkül. Ebben a dologban jelenleg a legjobb esélyekkel a Courier indul, a nagy sebesség kis méret nagy pajzs, és gyengébb ellenfelek miatt. A nagyobb hajónak hiába van több pajzsa, de egy AI fókusz fire-ből sokkal több sebzést fog megkapni.
    "Úgy tűnik a játék besorolja a hajókat erősebb és gyengébb hajónak, ezért ezeknek más ellenfeleket dob be." Ezzel kapcsolatos kérdésedre annál hivatalosabb választ nem lehet adni, hogy menjél be a játékban különböző típusú hajókkal és nézd meg az ellenfelek képzettségi szintjét. Gyenge hajó: Courier, Clipper, Gunship, Anaconda. Erős hajó: FDL, Python, Corvette. A többi hajóról nem tudok nyilatkozni érdemben. De ez azért nem olyan meglepő, ezt hívják játékbalansznak.
    Alapvetően ha mészárolni akarok CZ-ben, akkor persze Anacondát, vagy Corvettet viszek ezzekel a legmagasabb a kill/óra átlag. Egy kis laza dogfightra vágyva bevittem az FDL-emet, de hamar rá kellet jönnöm, hogy hiába a jó hajó, de a feladat is sokkal nehezebb, pont ezért került képbe a Courier, és a Clipper. Alacsonyabb fight rangnál még probléma nélkül működött a Python és az FDL is, bár az összehasonlítás annyiban sántit, hogy az azért 2-3 patch-el korábbi állapotnál volt, azóta viszont átdolgozták az AI viselkedését CZ-kben.

Új hozzászólás Aktív témák