Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz campernoob #34049 üzenetére

    Akkor Cutter kérdésben nagyjából egyetértünk, nincs elveszve ha bunyóba keveredik, de igazából nem erre van kihegyezve. (most megint gonoszkodni fogok, ne figyelj ide ;) ) Egy tehetséges dobos jó kis szólót tud nyomni akár egy felfordított vödör-lavor-bödön kombón is, de egy profi dobcucc azért mégiscsak jobban szól. Az arra való. Viszont az is igaz, hogy azzal meg nem érdemes vizet hordani. :D

    "én a kevert SB megoldást alkalmazom reinforced bi-weave shielddel (természetesen terjed a neten az a bődületes marhaság is, hogy combat shippen használjunk thermal resistes shieldet, de vajon miért?"

    A kérdésedre a válasz roppant egyszerű. Azért, mert az npc pilóták döntő többsége thermal fegyvereket használ. Ugyan szoktam találkozni olyanokkal is, akik pajzsra rakétákkal mennek, de azoknál még Döncike rizsszemes köpőcsöve is félelmetesebb fegyver(mert az közelről akár még enyhe bőrpírt is okozhat :K ). Egyszer direkt kipróbáltam egy már nemtom milyen hajó ellenében. Megálltam vele szemben, és hagytam rakétázni. Szegénynek annyira vörösödött a feje az erőlködéstől azért a semmi hatásért, hogy a végén megszántam és kilőttem, hogy ne szenvedjen tovább. :)
    Visszatérve a shield-re, sztem a bi-weawe verziónak PvE-ben nincs helye. Egy pajzs nekem csak ne jöjjön vissza hamar! Egy pajzs nekem el se menjen!

    Ezt a részt csak csak erős idegzetűek olvassák tovább. (esetleg Besenyő család rajongók)
    Besenyő Pista bácsi is megmondta, hogy a pajzs ne kirándulgasson, kérem! Igazam van? Háá nem? De! Elmegy a pajzs hosszú hétvégére Hajdúszoboszlóra? Hát ez butaság, kérem. Utazik a vonaton, aztán ott lógatja a lábát a langyos vízbe a pajzs? De hát a pajzsnak nincs is lába, kéééremszépen, hááá hogyan lógathatná a langyos vízbe azt a nem is levő lábát neki az a pajzs, örülhet, ha egyáltalán el tudja vitetni magát a medence partjáig láb nélkül, kérem. Hááá nóóórmális?

    A bi-weawe pajzs remekül működik PvP-ben, azon belül is a falkában vadászó FDL-eknél. Ha valamelyik kapott egy pár nagy fülest, akkor az lőtávon kívül megy, majd mikor egy pillanat alatt visszahízik a pajzsa, akkor gyak sértetlenül(mittomén 96%-os hullal) visszaáll a sorba, és olyankor a következő falkatag vonulhat háttérbe nyalogathatni a sebeit(már ha van neki)

    Boncolgatod a fegyverválasztás témáját

    Ebben nem foglalnék állást, ez abszolút szubjektív. Én mondjuk az MC+frag cannon-ra esküszöm, mert igaz ugyan, hogy oda kell figyelni a gazdaságos lőszerhasználatra, de cserébe irgalmatlan tűzerő, alacsony hő és PD terhelés, így mindig jut pötty a pajzsra, és a thrusterekre a folyamatos boost-os fordulókhoz, de ez ízlés dolga.

    Boncolgatod a pénzügyeket

    Megmondom őszintén, az anyagiakra már kb két éve egyáltalán nem figyelek, az (az élettel ellentétben) mindig csak úgy jön. Nem is veszek fel küldiket sem, legfeljebb néhány kurrensebb material érdekében, de leginkább meg sem nézem a b.board-ot. Amúgy küldik nélkül a HazRES nem egy aranybánya, általában kb fél-egyórás köröket szoktam tenni, forgalomtól és szerencsétől függően 2-6 db Misikét lehet megkérni, hogy ugorjon fel a számlámra.

    "A kiengedési szabályról: (Akkor ezek szerint ezzel lehet, hogy még nem is találkoztál?)"

    ??? ... Hát az az izé meg mi ez az meg? :U:F
    Külön ki kell kéredzkedni, hogy "tanárnéni kérem, ki kell mennem az illemhelyre, mert császári Clipper pilóta vagyok, és megláttam egy közeledő Sidewinderes Fed kadétot"? :D

    Úgy kb 7-8 hónapja CZ-ztem utóljára, Akkor ilyesmi még nem volt.

    Úgy látszik megint iratkozhatok be a kadét iskolába, jól fogok kinézni a szamárpadban.

    :DD

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák