Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz kraven54 #22541 üzenetére

    (Kis élménybeszámoló következik, hogy legyen mit olvasgatni a reggel bejelentkező kollegáknak ;) )

    Én 4 hónapja vettem meg, és szépen kipróbálgattam minden szerepet. Voltam küldizgetős senkiházi, aztán elkezdtem piciben kereskedni, aztán átnyergeltem a bányászatra. Ez utóbbi nagyon tetszett.

    Utána kemény 1,5-2 hónap kamionozás következett, mire összegereblyéztem egy kereskedős Anacondát, kb 1 hónapja.
    Ekkor kapott el először az unalom, ezért gyorsan vettem a Conda mellé egy Vulture-t, azzal lövöldözgettem. Ezzel kb. 2 napig tartott a varázs, mert újra erőt vett az az érzés, hogy nem haladok sehova. Nagyon sokáig kell reszelni még a legerősebb ellenfelet, így vagy nagyon sokáig tart szétlőni, vagy a B verzió, hogy elkezd egy helyben pörögni, és akkor kicsit hamarabb kivégzed. Nem volt olyan jó, na.

    Ekkor kaptam a tanácsot, hogy Vulture az gyenge, ezért eladtam mindenem, és vettem egy fullos Pythont. Ezzel valóban kicsit jobban lehet haladni CZ-kben, csak éppen így nem nő a rankom.
    Szóval elkezdtem ismerkedni a Powerplay-jel, meg felderíteni a lehetőségeket, hogy lehet a legjobban növelgetni a reput, és a különböző rankokat.
    Miután rájöttem, hogy napi, ismétlem napi 26 ellenfelet kellene lelőni, hogy meglegyen az 5333 merit, ez felejtőssé vált. Szerintem erre nincs ember aki egyedül képes, úgy, hogy még élete is van.

    Maradt a rohadt unalmas NPC favágás a HazRES-ekben, és a tudat, hogy egyre ritkábban klattyintok 2x az ED ikonjára, ha gép elé kerülök.

    És most láttam 2 napja, hogy előkerült a long range smuggling téma, ezért tegnap nekiveselkedtem.

    Elkavartam Robigóig, kb. fél óra volt az út. Ott bezsákoltam az összes csempészősnek tűnő küldetést, és elindultam az itt megszerzett tudással felfegyverkezve.

    Az út nagy része eseménytelen volt, és kb 1,5 óra volt leadni minden cuccot, ezzel 23 milliót kaszálva.
    Nem is rossz, főleg, hogy kis buta módjára felvettem olyan küldetéseket amik nem is fizetnek olyan jól (<1M), és 20,000ls környéki bázisokra kellett elvenni. Szerintem csak ezzel a kettővel buktam vagy 15 percet, hanem többet.

    Valamint volt még egy bukott küldetés, egy 2,5 milliós rabszolgakereskedős, ami elég vicces volt.
    Ugyanis azt történt, hogy kiszedett egy Anaconda, és nem tudtam újra elugrani, mert kiírta, hogy disruptive mass, stb stb, ezért baromi sokáig töltődött, közben jött a WARNING, TAKING HEAT DAMAGE, az ugrás után meg persze belerongyoltam egy napba majdnem, szóval összejöttek a dolgok. A lényeg, hogy tönkrement a cargo hold ajtaja, és mondanom se kell, hogy elkezdtek kipotyogni a derék rabszolgák. Mire észbekaptam, már kiesett 5, és ezzel füstbe is ment a mission :)

    Viszont se rendőrrel, se scan-nel nem találkoztam, szóval ez a smuggling sem tűnik túl izgalmas a fenti egyetlen esetet leszámítva. De az tény, hogy jövedelmező :)

    Most úgy tűnik, elértem a csúcsra, kb. még annyi motivációt tudnék találni a játékban, hogy addig húzzam a rankot, hogy tudjak venni egy Corvette-et. Nem tudom, lenne-e hozzá kedvem. A 2.1-es megreformált küldetésrendszerével talán lett volna rá esély, de így hogy csúsztatták, szerintem ennyi volt az én effektív pályafutásom is.
    Másik lehetőség, hogy elkezdek felderíteni, és 3 hónap múlva visszajövök, mire kijön a 2.1 :)

    Mindez kb. 250 óra után, én azt mondom, hogy az alapjáték megérte minden egyes ráköltött centet (13 euró volt).

    Apropó, aki esetleg gondolkodik rajta, annak üzenem, hogy a Horizons egy tök felesleges kiegészítő. Én is csak akciósan vettem meg, mikor nyilvánosságra hozták, hogy még tavasztól kezdve milyen új tartalmak várhatók.

Új hozzászólás Aktív témák