Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    válasz Kronus #22536 üzenetére

    700+. Nehogy má' bárki másnak nagyobb e-pénisze legyen az enyémtől. :P
    Ilyen szituba eleddig én még nem futottam bele. Az ismert hibák listáján az jelenség szerepel, hogy ott van a hajó, szkennel is, csak éppen a fedélzeti kompjúter felejti el ezt közölni a szerencsétlen csempésszel. Bezzeg utána a mission failed üzeneteket már kárörvendően átadja. ;]
    Ismerve a játékot, a bug lehetősége a legutolsó, amit kizárhatunk, :K de ha mégsem az volna, akkor arra tudok gondolni, hogy még SC-ben eredt a zsandár a nyomodba, bár ilyenkor szinte azonnal utánad lépnek be az állomás mellé és szkennelnek is rögvest. Lehet, most késett egy picit, és ezek az NPC-k nem az állomástól 7-8km-re, hanem mindig tőlünk 1-2km-re lépnek ki SC-ből. Én emiatt soha nem szoktam elvarratlan szálakat hagyni. Ha a célrendszerben bárki jelzi az SC-ben, hogy rám fáj a foga, azzal végzek, még mielőtt odamennék az állomásra.
    Nyilván a te eseted körülményeit te tudod, ha tényleg buggyanús, akkor egy megoldás marad ilyenkor: 10 másodperc még épp elég hogy CTRL+SHIFT+ESC-kel előhívjuk a feladatkezelőt, és kilőjük a játék processzét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák