Új hozzászólás Aktív témák

  • Agaba72

    csendes tag

    Azért off, mert nem akarom, hogy fellángoljon megint az open-solo vita de muszáj kiírnom magamból..........
    Szóval, meglátásom szerint az ED egyedülálló lehetőségek birtokában van, a játék jellegéből fakadóan. Ezt a szinte végtelen lehetőséget viszont csak multiban lehet kihozni a játékból.
    Hogy ez a lehetőség valójában milyen hatalmas és egyedülálló, azt egy kis képzelőerővel és némi MMO tapasztalattal, könnyű megérteni.
    Talán nem vagyok egyedül abban a tekintetben, hogy játszott már pár MMO-val (is). Na most, ebben a játékban simán megvan a hosszútávú lehetőség, még olyan extrém plusz tartalmakra is mint MMO az MMO-ban. Vegyük pl. a planetside 2 játékot. (de akár a wow-t is vehetnénk, szinte bármit). Ami ugye egy fps játék, ami egy távoli de emberlakta bolygón játszódik ( három frakció küzd a győzelemért). Az a játék (teljes céltalansága miatt) jó kezdés után, hamar kifulladt de attól még egy igen jó kis MMO lehetne de ez most nem lényeges. A lényeg, hogy az elit világába simán integrálható lenne, mondjuk úgy, hogy 10 000 Ly-re lévő rendszeren belül, leszállunk egy bolygóra és már mehet is egy másik játék de már az eliten belül. Ahol ha megunja a játékos, egyszerűen elrepül egy másik rendszerbe, ahol már egy másik játékkal kezd játszani.
    Ezzel nem azt akartam mondani, hogy azt akarnám, hogy az ED váljon egy "játékkomplexummá", hanem csak azt, hogy még ezt is meg lehetne valósítani, tehát csak a játékban rejlő (mint MMO) lehetőségekre akartam rávilágítani mely lehetőségért a fél játékipar az anyját is eladná.............Tényleg no offense, de ezek még mindig ott tartanak, hogy legyenek-e klánok.

Új hozzászólás Aktív témák