Új hozzászólás Aktív témák

  • Agaba72

    csendes tag

    válasz rtitusz #21235 üzenetére

    Először is tisztáznám, hogy miért reagálok a felvetéseidre (meg másokéra is majd), hogy miért nem hagyom annyiban ezt a solo mód kérdést, bár belátom kicsit fárasztó lehet, hogy itt rugózok rajta kötvén az ebet a karóhoz.
    Az ok egyszerű. Mert szentül hiszem, hogy egy ilyen tényleg apró változásnak rendkívül pozitív hatása lenne a játékra és meg vagyok arról győződve, hogy ha a játékosok egységesen és határozottan lépnek fel, elérhető ez a cél.
    Akkor az érveid:
    1, A screenshot készítés nem a játék része, így nem lehet szempont sem. (példa kedvéért: ha elmégy egy koncertre, senkit sem érdekel, hogy te ott nem tudsz jó fotókat készíteni, irreális elvárás lenne, hogy e miatt rendezzék át a színpadot, vagy hogy hova álljanak a zenészek)
    2, Igen, jártam már én is így de először is ritkán futok bele, másodszor meg minden MMO természetes vele járója, hogy a játékosok időnként zavarják egymás törekvéseit, tehát ez tolerálandó kellemtelenség ami ráadásul pont itt az ED-ben kerülhető ki a legkönnyebben mert ugye bár van pár űrállomás alternatívaként.
    3, A legtöbb pénzt harccal szereztem de eddig csak egyszer fordult elő, hogy más játékosok miatt nem tudtam pénzt keresni vele. Rengeteg hely van a játék ezen részére is, ha valahol az általad írt ok miatt nem megy, egyszerűen keresek másik rendszert, mert van elég.
    4, Ezt egy képzelt veszélynek tartom. 1, mert elenyésző az esélye, hogy egy játékos aki anacondával kreténkedne, az pont a lakott rendszer szélén az esetlegesen visszatérő felfedezőkre várjon, a helyett, hogy egy forgalmasabb helyre menne. 2, Itt kezdődne igazából a nagybetűs közösségi játék, mert szerintem csak egy szavadba kerül és innen a fórumról is sokan mennének ki eléd, hogy biztonságosan haza juss, ami egy külön élmény lenne mind neked, mind a segítőknek

    A másik mondandóm, hogy ha páran tényleg összefognának (összefognánk) akkor igen is reálisan elérhető lenne némi változtatás ez ügyben de csak akkor ha nem kívánunk túl sokat. Tehát ez ügyben kerülni kéne (az amúgy egész jó) további ötletelést. Átírni picit ezt a solo-open dolgot pár nap munkánál nem lehet több, alapvető változtatások a powerplayben, klánrendszerben (hangsúlyozom jó ötletek ezek csak túl "nagy" kívánságok) lehet igen csak nagy meló, ami miatt a kicsi és könnyen teljesíthető "követelésre" is legyintenének.

Új hozzászólás Aktív témák