Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    válasz warcat #19594 üzenetére

    Aki SC-ből kiszedve nem tudja megúszni a szkennelést, annak nem való ez a szakma, de semmi baj, rengeteg más karrierlehetőség kínálkozik, lehet az ember pl. thargoideledel. ;]

    Nem kell még Cobra sem, én Asp-pel el tudtam eddig mindig iszkolni, de olvastam, hogy még Pythonnal is lehagytak Viperben ülő hatóságot. Az AI vagy nem tesz 4 pipet az engine-re üldözéskor, vagy nem tudja, hogy gyors hajóban ül. :)

    Csináltam 4-5 küldetést felszíni állomásra, ez alapján bátortalanul ugyan, de talán kijelenthetem, hogy ott nem szkennelnek. Outpostokon is ritka, hogy szkennelnek, leginkább military, high security helyeken van rá esély.

    A legutóbbi menetet silent runninggal, fagyos szélvédővel, FA-Off-fal csináltam, a bejárat előtt 1-2 száz méterre kapcsoltam vissza az FA-t, és elkezdtek szkennelni. Nem sikerült befejezniük, de hogy amiatt, mert gyorsabban leszálltam, mint 10 mp (nem mértem, szerintem több volt), vagy mert az állomásra beérve már volt direkt rálátásuk a hajómra, azt passzolom, mindenesetre működött a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák